Bal gibi yalan diyor ama...

ArkAngel

Yaşamak, Direnmektir...
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2012
1.413
2
106
Rize
şimdi arkadaşlar ne yapmam gerektği hakkında fikirlere ihityacım var.. konumuz şu: Bir arkadasıma 1 aydan daha uzun bir süre önce kredi kartı bilgilerimi vermiştim bilirsiniz bilindik sitelereden alışveriş yapması için... Lakin bugun bana gelen ekstrede oyun sitelerinden bişeler satın alınmış ve az bir parada değil 600 küsür lira! diyorumki ne yaptın? Ben yapmadım diyor hani nete girdik ya şiferyi biri çalıp yapmıştır... dedimki ben zaten bu işi yapıyorum bişey satarken kredi kartı bilgilerini alıyorum bana hiç öyle bişe olmadı! vs vs tamam dedim kapansın konu... Ne yapayım ben şimdi?:26:

Genelde babamın kredi kartını kullandığım için pek bilgi sahibi değilim ama şifre değiştirme olanağın varsa kartta bankana gidip değiştirmeyi dene bence canım yoksa daha çok zarar çıkacak sana.
Yani böyle birşeyi yaptı mı yapmadı mı bilemeyiz ama yapsa da zaten ben yaptım diyecek değil.
Dediğin gibi birisinin şifre alma ihtimali de var netten verdiysen şayet.

Yaptı işte yalan diyor öyle bir ihtimal yok kendi kendine bişeler satın almaz kart vede kullanılan site üst düzey koruma sağlıyor.. Para umrumda değil çok zoruma gitti yalan söylemesi nasıl bir tavır alsam severimde kendisini kafam allak bullak nasıl yapsak:26:

Tabi kim olsa zoruna gider arkadaşını böyle bir şey yapması.Başka şifre bilen birisi var m peki ?

canım şifreni değiştir birde bişey satın alırken cebine mesaj gelmiyormu

cebine mesaj gelmesini sağla

Tabi kim olsa zoruna gider arkadaşını böyle bir şey yapması.Başka şifre bilen birisi var m peki ?

Şifremi bilen yokda hadi diyelimki öğrendi biri ben zaten bankayla irtibada geçtim alışveriş yapılan ip adresini aldım.. ve ip adresi onun! yok deseydiki dayanamadım kullandım gülerdik karşılıklı ama bu çok çok kötü oldu pufffff.. sen olsan ne yapardın?

canım şifreni değiştir birde bişey satın alırken cebine mesaj gelmiyormu

cebine mesaj gelmesini sağla

Mesaj geliyor tabi ama onay mesajı değil işte şöyle böyle alışveriş yapıldı şeklinde msj... bende umursamadım dikkatli bakmadım mesajlara nasılsa kullanan arkadasım diye.. Canı sağolsun yinede kızmıyorum ama ne bilimmm

Son düzenleme:

bize şifre geliyor onu onaylamassan alışveriş yapılmıyor

arkadasınızı iyi tanıyor musunuz belki gercekten dogruyu söylüyordur.bu arada kredi kartınız hala onda mı

hangi ipden alinmis o oyun seyleri ogrenemez misin ?

ogrenmissin zaten ip onunmus iste parani enayi degilsin ya !

Son düzenleme:

Ben açıkcası eğer yakın bir arkadaşımsa kullanacaksa kullansın tamam ama en azından izin almalı belki ben razı olmayabilirim sonuçta.Ben açıkcası belli bir mesafa koyardım ve kesinlikle bir daha alışveriş yapmamasını söylerdim yapacaksa da en azından izin alması için de uyarırdım.Ama güven sıfır olur ben de.

Madem sen değilsin, savcılığa veriyorum kim olduğu ortaya çıksın deyin, ve savcılığa gerçekten gidin. 600 lira bu, boru mu... Üstelik oyun sitesine harcamış, şaka gibi.

Emin olduğuna göre bu kadarla kurtulmaya bak canım.
Sanırım kart bilgileri değişmez. Hemen çalıntı bilgisi vererek kartını değiştir.
Arkadaşın verdiğin değere layık değil demek ki! Gerçek yüzünü gördüğün için Şükretmelisin.

bize şifre geliyor onu onaylamassan alışveriş yapılmıyor
Yok bende dükkanda kullanıyorum ya şifre olayını kaldırdım uzun işte diye..
arkadasınızı iyi tanıyor musunuz belki gercekten dogruyu söylüyordur.bu arada kredi kartınız hala onda mı
Kart onda değil bilgileri vermiştim.. Çokda severiz birbirimizi neden böyle yaptı anlamadım halbuki ben kızmam böyle şeylere çokda iyi bilir..
hangi ipden alinmis o oyun seyleri ogrenemez misin ?

ogrenmissin zaten ip onunmus iste parani enayi degilsin ya !

Sorunum o zaten:) nasıl söylicem karşımda mahçup olmasınıda istemiyorum darlandım durdum tümgün fenalardaydım

Ahh ahhh erkek arkadaşımı dinlemedim işte cebinden para ver gerekirse ben vereyim dedi verme kartı bugun bi ton fırça yedim:) onamı yanayım arkadasımın yaptıgınamı

Kart için gerekli işlemi yaptım zatende... Mahvolan içimi nasıl yapıcaz?:)

her zaman olduğu gibi tamamen iyi niyetimle yaklaşıyorum olaya.madem sevdiğiniz bi arkadaşınız karşınıza alıp suçlamadan konuşun belki zor durumda kalmıştır çok sebebi olabilir.belki gerçekten o yapmamıştır

o harcarken utanmiyoda sen parani isteyince niye utaniyon soyliyemiyosan mesaj at karti yatiracam ne zaman odersin diye ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…