Bal gibi yalan diyor ama...

konunuzu yeni okudum ayrıntılarla, bir şekilde arkadaşınızla bunu çözmenize çok sevimdim, derin nefes aldım valla :)

arkadaşınızda da biraz sorumsuzluk var tabi de, kardeşine ders verilmesi lazım. ondan dolayı sert tavır alarak iyi yapmışsınız.

şimdi o kardeşinin şımarıklığı, o bal gibi babasının cebinden çıkacak muhtemelen.. tabi sizin cebinizden çıkmasından daha normal bir durum :)

konunuzu yeni okudum ayrıntılarla, bir şekilde arkadaşınızla bunu çözmenize çok sevimdim, derin nefes aldım valla :)

arkadaşınızda da biraz sorumsuzluk var tabi de, kardeşine ders verilmesi lazım. ondan dolayı sert tavır alarak iyi yapmışsınız.

şimdi o kardeşinin şımarıklığı, o bal gibi babasının cebinden çıkacak muhtemelen.. tabi sizin cebinizden çıkmasından daha normal bir durum :)

Ama ne kadar kötü bir durum değilmi? Adamcağız akşama kadar çalışsın çabalasın bir aylık maaşı heba olsun yazık acıdımda sonra...

Lakin zaten ödeme detaylarına elbet ineceğiz devamlı olarak kendisinin yada babasının cebinde ödenmemesini kardeşinin oyunu satması için baskılar kuracağım... mantıklı değilmi?

Resti hangi sayfada çektin yahu...

Ben ilk sayfaya göre yorum yapacaktım ama oooo köprünün altından çok sular akmış galiba.

Neyse ; o zaman kanın hep içime akar kanarım,beni anlamadın,ona yanarım,onaaaa yanarımmm diyelim geçelim.

Ben ilk sayfaya göre yorum yapacaktım ama oooo köprünün altından çok sular akmış galiba.

Neyse ; o zaman kanın hep içime akar kanarım,beni anlamadın,ona yanarım,onaaaa yanarımmm diyelim geçelim.
:52::52::52::52::52::52: biz neden belli bir süreden sonra ciddiyetimizi yaban ellere gönderiyoruz:33:

Ve restimin tüm ayrıntıları saife no:6 da.. belkide bu mesajı yazana kadar no:5'de olabilir:27:

Ahhahhahahahhhahahaha ay günün yorumu buydu:60::60::60:

:52::52::52::52::52::52: biz neden belli bir süreden sonra ciddiyetimizi yaban ellere gönderiyoruz:33:

Ve restimin tüm ayrıntıları saife no:6 da.. belkide bu mesajı yazana kadar no:5'de olabilir:27:

O yaban eller yöneticiler olmasa bari:52::52:

Tamam yazmıcam bir daha..Sustum:17:

Evet son durumu aktarayım hemen...

Bizim kız babasıyla birlikte geldi yanıma... Adam bir mahçupki anlatmam içim acıdı:50:

''Kızım tamam ben öderim onu, ne kadar daha idare edebilirsin'' Dedim amcacım neden oğlunu getirmedinki? hem neden cebinden veresin satsın oyununu parasınıda sana versin

O salak oğluda demişki ben öyle bişe yapamadım! Bizim ip'miz olduğunu ispatlayamazlar:)) Beni bastı sinir! Dedim onu neden getirmediniz! madem yapmadım diyor kafayımı sıyırtıcaksınız bana anlamadıki dedim.. peki dedim madem yapmadım diyor o zaman sizdende para istemiyorum savcılığa verelim onlar kim olduğunu zaten bulurlar hani yapmamış ya ispatlayamayız ya öyle değilmi?..

İşte dedim ablası, kendim aldım diyor ama o biz almadık diyor bu nasıl bir yalandır! ve sizde buna inandınızmı? Hayır diyor..

Dedim tamam uzatmaya gerek yok yoksa iyi şeyler çıkmayacak ağzımdan.. Bir kaç hafta var ödeme tarihine parayı dert etmiyordum şu dkya kadar ama bu kadarıda fazla son ödeme gününe kadar beklerim... ertesi günü hiç dedim düşünmem gider veririm savcılığa.. hayır oğlunda küçük değilki 19 yaşında küçük çocuk desem tamam.

Öyle biraz daha konuştuk önemli kısımları aktardım sizlere dostlar... Bekleyeceğiz ve göreceğiz hep birlikte..
:34:

Sorunum o zaten:) nasıl söylicem karşımda mahçup olmasınıda istemiyorum darlandım durdum tümgün fenalardaydım

gereksiz hassasiyet gösteriyorsun..
senin yakın arkadaşın sana yalan söyleyebiliyor ve borcunu üstlenmiyor ama sen mahçup olmasın derdinde aranıyorsun..
yapma canım yapma.. bugün bu meblağ çok dokunmaz ama yarın daha fazlası sonra senden götürecekleri falan derken hem madden hem manen çırpıştırır seni.. yazık günah yaa.. sen kolay mı kazanıyorsun parayı? 600 lira..
hani ihtiyacı olan birşey mecburi birşey olsa.. elzemliğini bilsen neyse de.. bu nedir ya? oyun sitesi..
bu kadar iyi olma sana da yazıkkkk

hmm konunun başında yorumlamıştım lakin konu bu şekilde sonuçlanıyorsa hayırlısı olsun.. ama genede bu kadar mühim bir konuda dikkatin d'sini göstermeyen sevgili(!) arkadaşınla kesinlikle arana mesafe koyman taraftayım angel.. dilerim paranı alırsın.. geçmişler olsun

babasının durumuna üzüldüm arkadaşım ama siz kredi kartı bilgilerinizi arkadaşınıza vermissiniz yanlış anlamadıysam bu bilgiler erkek kardeşinin eline nasıl geçmiş acaba bunu bir araştırın derim yani arkadaşınız mı vermiş kardeşine yoksa arkadaşınız pc ye sizin verdiginiz bilgileri kayedip bunuda kardeşimi buldu ayrıca yaşıda küçük degil 19 yaşındaki birisi çocuk degil:ssz::ssz:

babasının durumuna üzüldüm arkadaşım ama siz kredi kartı bilgilerinizi arkadaşınıza vermissiniz yanlış anlamadıysam bu bilgiler erkek kardeşinin eline nasıl geçmiş acaba bunu bir araştırın derim yani arkadaşınız mı vermiş kardeşine yoksa arkadaşınız pc ye sizin verdiginiz bilgileri kayedip bunuda kardeşimi buldu ayrıca yaşıda küçük degil 19 yaşındaki birisi çocuk degil:ssz::ssz:

Söyle anlatayım evde tek pc var ablası alısverişini yaparken cocukda görmüş abla banada şunu alalım demiş oda almış... Öyle sizin dediğiniz gibi gizlice bilgileri alıpta yapmış olsaydı hiç düşünmeden dolandırıcılık işlemi yaptırırdım.
Evet bilgileride ben vermiştim

Son düzenleme:
oyun sitesi ile iletişime geçmediniz mi?
size tüm bilgileri verirler, ayrıca yapılan harcamayı kartınıza geri yükleyebilirler. güvenli işlem yapılan oyun sitelerinde harcamanın iadesi oluyor diye biliyorum. bence deneyin.
eğer arkadaşınız yalan söylemişse, birşeyleri yeniden gözden geçirirsiniz. bence ciddi bir durum bu.

oyun sitesi ile iletişime geçmediniz mi?
size tüm bilgileri verirler, ayrıca yapılan harcamayı kartınıza geri yükleyebilirler. güvenli işlem yapılan oyun sitelerinde harcamanın iadesi oluyor diye biliyorum. bence deneyin.
eğer arkadaşınız yalan söylemişse, birşeyleri yeniden gözden geçirirsiniz. bence ciddi bir durum bu.

Diğer yorumlarıma baktıysanız verdiğim süre dolana kadar bekleme kararı aldım. sonrasında sizin bu söylediğinizde dahil bir çok şey yapacağım... Ayrıca bu bilgi için teşekkürler çok önemli bir detay bu bilmeyen arkadaşlarda bunu öğrenmiş olur...

Back
X