Saç Rengi ve Saç Boyama bal kahvesi olur mu sacima? (resimli)

GuerillaTanya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2008
834
7
0
A.B.D.
meraba kizlar sacim siyahti iste kendi kendime actim suan adini koyamadigim bir renkte.

bu fla$siz görünümü gün isiginda:

mdb6i8va.jpg

ve ben bu renkle üzerine boyamak istiyorum:
PNC54_Honigbraun_pboxx-pixelboxx-139728_72dpi_425H_425W.jpg

54 numara ve rengin istmi bal kahvesi.
sizce sacimda tutar mi? bana kalirsa kutudaki gibi olmayacak ama güzel bir renk olur gibime geliyor? tek korkum sacimin koyu kahve olmasi.

fikirlerinizi merak ediyorum :)

Son düzenleme:
cnm sakınnnnn boyama derim ben geçen hafta boyadım bunun fındık kakaosuna resmen koyu kestane tuttu kutudaki renkten eser yok hergün 3 kere yıkaya yıkaya açıldı çok koyu tutuyor ben garnıerin sıcak çikoltasına boyuyordum bu kadar hiç koyu olmamıştı bence daha açık kahve tonlarına bak fındık kabuğu yada altın parıltılı toffeeyı tavsiye ederim cnm :7:

meraba kizlar sacim siyahti iste kendi kendime actim suan adini koyamadigim bir renkte.

bu fla$siz görünümü gün isiginda:

mdb6i8va.jpg

ve ben bu renkle üzerine boyamak istiyorum:
PNC54_Honigbraun_pboxx-pixelboxx-139728_72dpi_425H_425W.jpg

54 numara ve rengin istmi bal kahvesi.
sizce sacimda tutar mi? bana kalirsa kutudaki gibi olmayacak ama güzel bir renk olur gibime geliyor? tek korkum sacimin koyu kahve olmasi.

fikirlerinizi merak ediyorum :)

olur gıbı dene bı bır sey olmaz.bende bal rengıyle sarıyı karıstırıcam:1::1:sacım kumral acaba nasıl olucak:1::1:

cnm sakınnnnn boyama derim ben geçen hafta boyadım bunun fındık kakaosuna resmen koyu kestane tuttu kutudaki renkten eser yok hergün 3 kere yıkaya yıkaya açıldı çok koyu tutuyor ben garnıerin sıcak çikoltasına boyuyordum bu kadar hiç koyu olmamıştı bence daha açık kahve tonlarına bak fındık kabuğu yada altın parıltılı toffeeyı tavsiye ederim cnm :7:

hadi ya bende bundan korkuyorum iste...koyulassin istemiyorum haliyle....hm sari gibi yapincada bu renk kapanmiyor gecende denedim olmadi :( napsam acaba

ben bin pişman oldum ama artık beyaz sabun kepek şampuanıyla akıttım :79: palette deluxenin altın parıltılı toffee süper olur bence zaten çok güzel bir renk :87:

Son düzenleme:
Back
X