Bal-rekotu-Tarn mucizesi

ben 2 çorba kaşığı(bazen 3) bal ,1 tatlı kaşığı çörekotu,1 tatlı kaşığı tarçın koyuyomm..üstünede ılık su içiyorumm..yoksa benim mideyide bozuyo...bu karışım aslında ağırlık yapmaz enerji verir diye biliyorumm..anaaaa yaww bebişimm sen bi kan testi daha yaptırsanaa..ne olur ne olmazzCADIARZU

corek-otu.blogspot.com/ kızlar nette araştırırken buldum bu siteyi.. okumanızı tavsiye ederim.. çörekotu ne kadar faydalıymış... herkese faydası olur umarım bende yarın başlıyorum kısmetse

yaa evet anneannem eskiden çörekotu ölümden başka herşeye deva derdii..bizde ne alaka derdikk:kedi:yaww ne varsa eskilerde varr..

yaptırım haklısın

bebeişim boşver canım belkide stresten gelmiyodur seninki hala dur bakalım kendi haline bırak

ben önümüzdeki ay 14. güne kadar adaçayı da içecem bu ay olmazsa biraz araştırdım nettende ikisinin bir kullanılması daha iyiymiş

kızlar ama unutmayın bunlar ovulasyona kadar kullanılabiliyo sakın ovulasyon döneminden sonra kullanmayın düşüğe neden olabilir benden uyarması

ben adet olmadım ama yinede yicem çünkü tarçının hormonlara çörekotununda herşeye faydası var napim ya artık sıkıldım yıllardır bıktım usandım artık

bende adet oldum 4. günüm bu gün bu karışıma başladım 2. günü onikinci güne kadar kullanıcam bakalım ama midem acayip ağrıyor ilk defa kullanıyorum bu karışımı ben hepsinden birer yemek kaşığı koyup yaptığım karışımı buzdolabına koydum hava çok sıcak diye her sabah akşam aç karnıma yiyorum bakalım inş. bu ay olur bişeyler off offf

Canım offflamak Yok olucakk hayırlısıyla.Sen karışıma devam et.Çok dua et.Bak ben 1 ay denedim hemen hamile kaldım Kızımız geliyoo inş..Allahım sizleride en yakın zamanda nasip etcek.:Saruboceq:

buneya canım hayırlı olsun kızın olacakmış rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin tatlım darısı biz bekleyenlerin başına olsun

buneya canım hayırlı olsun kızın olacakmış rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin tatlım darısı biz bekleyenlerin başına olsun

Sağoll canım darısı başına inş..İnanıyorum bu topikte patlama olcakk.Hayırlısıyla herkes hamiş kalcakk:lepi:

ben de çörekotu bal tarçın mucizesi ve adaçayı ile il ayda hamile kaldım. o ay sadece adet günümden itibaren 14 gün sabah aç karnına bir tatlı kaşığı karışım ve öğlen bir kupa demleme adaçayı içtim.

ay kızlar ne güzel burayı oludukça daha bir hevesleniyorum..benimde bu karışımdan yememin 3. günü..bir an önce çalışmalaa başlamak istiyorum,inşallah bende ilk kullandığım ay hamile kaldım diyenlerden olurum :Saruboceq:
bu arada hepinizin regaip kandili mübarek olsun,allahım dualarımızı kabul etsin inşallah..amin

selam kızlar nasılsınız nasıl gidyo kür ben artık bekleme dönemindeyim bakalım iki haftaya belli olur ak mı kareamı peehhh hiç sanmıyorum ak olacağını ama ne edelimm:))

bende bekleme ve bol bol çalışma dönemindeyimm kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3 henüz ovulasyonum olmadı amaa bol bol alıştırma yapıyomm..yaw inşaalllahh sonbahara kkalmadan bebişlerimiz olurr..

selam kızlar nasılsınızzzz ben bi süre buralarda olamıycam ildışına çıkıyoruz temmuz 10 gibi gelirim görüşürüz o zaman:))

selam kızlar nasılsınızzzz ben bi süre buralarda olamıycam ildışına çıkıyoruz temmuz 10 gibi gelirim görüşürüz o zaman:))

hımmmmm temmuz 10 benim adet günü..inşaallahh gelişinde güzel haberler veririmm..sende boş durma gittiğin yere kocanıda götürr..ayol adasmlar bize bebiş yapmak için lazım yanından ayırmaaaŞeniz kaydirigubbakcemile3

slm arkadaşlar konunun ilk sayfasında adetin ikinci günü başlanıyor denmiş bu şartmı ben 4.de hastalanıcam bir sakıncası olurmu ?

gerçi ben bu karışımı daha öncede yedim ama çocuk davasına değil sevdiğim için hiç bir yan etkisi olmadı ama cocuk söz konusu olunca ilaç niyetine farklı olabilirmi diye soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…