- Konu Sahibi sevgi_burak
-
cnm ben öğütülmüş aldı aktardan çörekotunu dişimde öğütemedim midem bulandı hepsinden 1 tatlı kaşığımı koyucam yani zaten 1 yemek kaşığıda midemi altüst etti
şuan resmen başım çatlıyo vede midem acayip oldu ya aptal gibi oldum evde kafamı habire yastığa götürüyorum ağırlık çöktü acaba ondanmı böle oldummafoldumbenmafoldumben
corek-otu.blogspot.com/ kızlar nette araştırırken buldum bu siteyi.. okumanızı tavsiye ederim.. çörekotu ne kadar faydalıymış... herkese faydası olur umarım bende yarın başlıyorum kısmetse
ben 2 çorba kaşığı(bazen 3) bal ,1 tatlı kaşığı çörekotu,1 tatlı kaşığı tarçın koyuyomm..üstünede ılık su içiyorumm..yoksa benim mideyide bozuyo...bu karışım aslında ağırlık yapmaz enerji verir diye biliyorumm..anaaaa yaww bebişimm sen bi kan testi daha yaptırsanaa..ne olur ne olmazzCADIARZU
buneya canım hayırlı olsun kızın olacakmış rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin tatlım darısı biz bekleyenlerin başına olsun
Sağoll canım darısı başına inş..İnanıyorum bu topikte patlama olcakk.Hayırlısıyla herkes hamiş kalcakk:lepi:
selam kızlar nasılsınızzzz ben bi süre buralarda olamıycam ildışına çıkıyoruz temmuz 10 gibi gelirim görüşürüz o zaman:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?