Bal-rekotu-Tarn mucizesi

slm arkadaşlar konunun ilk sayfasında adetin ikinci günü başlanıyor denmiş bu şartmı ben 4.de hastalanıcam bir sakıncası olurmu ?

canım adetin 2.3.4. günü yumoşlar oluşmaya başlıyo..ondan bu zaman da başlıyoruz..yumurtlama günün geçtiyse yemenin yumoşları geliştirmek için bi faydası olmaz..ama istiyosan ye..yorgunluğa hastalıklara karşı direncide arttırıyo diye biliyomm...a.s.

kızlar ben bu ay kullanıyorum BTÇ adetimin 2.günü başladım ama bu ay adetim biraz uzun sürdü bu karışımın etkisinden mi acaba... iyi mi kötü mü anlamadım. normalde benim 4.gün biter bu ay 6.gün e kadar geldi az az ama geldi. neyse devam ediyorum.. 12.güne kadar dı dimi emin olmak istedim....

merhaba kızlar bende dün yani reglimin 2. günü başladım adaçayıda içicem bakalım hepimiz için hayırlısı arkadaşlarrrr geçen ay incir kürü yapmıştım yumurtlamamı hissettim ama çok meşakatli o yüzden bu ay bal çörek otu tarçını deniyorum bakalım hayırlısı inşallah tez zamanda hepimiz kavuşuruz bebişlerimizeeeeeeee

evet ya incir kürüyle uğraşmak çok zor oluyo..başta hevesle başlıyon ama sonra bunalıyon..bide sıcakta hiç çekilmiyoo..yaşasınn bal çrekotu tarçınnnopuyorumnanaktan

kizlar bende adet olmayi bekliyorum.ilk tüp bebek denemem pozitifti.ama bebegin gelisimi olmadigi için 11 haftalikken kürtaj oldum.20 günü geçti ancak adet olmadim henüz.bi olsam hemen baslicam.

bende başlıyoruuuuummmmm bugüüüüüünnnnn hade bakeeeemm nolcaaakkkk aman ne faydalı bişeymiş bu çörek otu yaaa hemen şimdi gidip alıyorum tamda adetimin 3. günü bugün tam denk geldi beee olaeeeeyy

Kızlar kısa bir soru bal çörekotu tarçın adette gecikme yapabilirmi dengem şaştıda normal zamanında normal ölçüde gelen adetim bu ay 2. gün sonra geldi tıkır tıkır işlerim ben hiç şaşmaz ama sorun oda değil .....1.gün sadece tuvalet kağıdıyla silince pembe bu gün ikinci gün oda dünden farksız inşallah dokunmamıştır böyle olan varsa bir zahmet buralara gelince bir cevap yazsın

canım bu kür normal işleyişini bozmaz..yaww bildiğimiz bal çörekotu tarçın..adet olman yumurtanın çatladığı günle alakalı..çatladıktan 9-15 gün sonra adet olursun..belki yumurtan geç çatlamıştır...bide 2 gündür pembe akıntı varsa bi test yap bence..bi çok arkadaş adet başlangıçı sandı pembe akıntıyı sonra yerleşme kanaması çıktıı..yaww ne olur ne olmaz bi test yaptırrCADIARZU

kızla ben karışımımı yedim, bitirdim, şuan çalışma dönemimdeyim..bakalım mucize karışım benim mucizemi kondurcak mı göbüşüme..sabırsızlıkla bekliyorum...

arkadaşlar bende reglimin 3. günü yani dün başladım bal karışımına ayrıca adaçayıda içiyorum
ama yarın regli bitimim ve doktora gideceğim klomen verecek bana yine
acaba klomenle beraber bu karışımı kullanmakata bir sakınca var mı?

evet bide bu var klomen ve çatlatma iğnesinin yanında bi zararı olurmu acaba??

yok canım bi zararı olmaz..klomen topiğindeki arkadaşlarada bi sor istersen..ama doğal karışım...normalde hergün kullandığımız şeyler..sanırım balsurat diye arkadaşımız klomenle birlikte kullanıyodu..bi zararını görmedi

adetin ikinci günü başlıyoruz kaç gün yiycez peki bu karışımı??

canım ben adetin14-15. gününe kadar yiyorum..sabah akşam aç karnına 1 çay kaşığı cokacimcoook

evet bide bu var klomen ve çatlatma iğnesinin yanında bi zararı olurmu acaba??

kızlar klomen topiğindeki arkadaşlara sordumm..hiçbi zararı olmazmış aksine yumoşların sayısını arttırıp daha iyi gelişmesini sağlarmışş.. a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…