- Konu Sahibi sevgi_burak
-
slm arkadaşlar konunun ilk sayfasında adetin ikinci günü başlanıyor denmiş bu şartmı ben 4.de hastalanıcam bir sakıncası olurmu ?
merhaba kızlar bende dün yani reglimin 2. günü başladım adaçayıda içicem bakalım hepimiz için hayırlısı arkadaşlarrrr geçen ay incir kürü yapmıştım yumurtlamamı hissettim ama çok meşakatli o yüzden bu ay bal çörek otu tarçını deniyorum bakalım hayırlısı inşallah tez zamanda hepimiz kavuşuruz bebişlerimizeeeeeeee
Kızlar kısa bir soru bal çörekotu tarçın adette gecikme yapabilirmi dengem şaştıda normal zamanında normal ölçüde gelen adetim bu ay 2. gün sonra geldi tıkır tıkır işlerim ben hiç şaşmaz ama sorun oda değil .....1.gün sadece tuvalet kağıdıyla silince pembe bu gün ikinci gün oda dünden farksız inşallah dokunmamıştır böyle olan varsa bir zahmet buralara gelince bir cevap yazsın
kızla ben karışımımı yedim, bitirdim, şuan çalışma dönemimdeyim..bakalım mucize karışım benim mucizemi kondurcak mı göbüşüme..sabırsızlıkla bekliyorum...
arkadaşlar bende reglimin 3. günü yani dün başladım bal karışımına ayrıca adaçayıda içiyorum
ama yarın regli bitimim ve doktora gideceğim klomen verecek bana yine
acaba klomenle beraber bu karışımı kullanmakata bir sakınca var mı?
arkadaşlar bende reglimin 3. günü yani dün başladım bal karışımına ayrıca adaçayıda içiyorum
adetin ikinci günü başlıyoruz kaç gün yiycez peki bu karışımı??
evet bide bu var klomen ve çatlatma iğnesinin yanında bi zararı olurmu acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?