- Konu Sahibi sevgi_burak
-
Evet allaha şükürler olsun yumurtlayabiliyruzz pelinmm.Kızz hadiii hızlann siizn topikte çoğu kişi hamişş kaldı hadi sıra sende artıkkkkkkkdelikafadulden
yok anam yok...bende iş yok walla..hatunlar 8-9 ay uğraşıp tek tek hamiş kaldılar (şükürler olsun) ayol 4 senedir çalış çalış tık yok bendee...ayol yağ var şeker var un var halaaa ortada helva yok anlayacağınnn cokacimcoook delikafadulden
arkadaslar özur(bısey sorabılırmıyım...benim arkadasımda hamıle kalamıyo...uc tane bebegi öldu karnında...bu tarcın bal mucızesı ney anlamadım...aydınlatırmısınız ((((
pelincim ovulasyon mikroskopu kullanıyorum ben onunla takip ediyorum bir haftaya kalmaz çatlarlar herhalde
pelincim ovulasyon mikroskopu kullanıyorum ben onunla takip ediyorum bir haftaya kalmaz çatlarlar herhalde
Canim hadi hayirlisi, ins hamilesinidir, 29 kadAr bekle bakalim, belki adetin gecikmistir.sonra test yaparsin..valla kızlar ortalığı velveleye vermeyeyim ama 25 engeç 26 sında olması gerekn adetim ki hiç şaşmaz hala yolu bulup gelmiş değil içerde neler olduğunu çok merak etmekle birlikte acep bçt mucesinin işe yaradığını da düşünmüyor değilim kendiliğinden hamiş kalmaya alışkın olamayan benim nazlı para sever yumoşlarım bu kez halime acıyıpta spremciklere kapıları açtılarmı yok desemde 29 una kadar beklemeyi düşünüyorum geçen ay ki adetim 29 u çünkü her ay 4 gün öne gelir emme belkim sıcaklardan bunalmıştır oncağız da ne bilem bekleyelim görelim bçt nin mucizesimi gerçi oda allahın mucisesi ya şüphe yok
canım inşallah olmuştur senin de bu ay
Hadi hayirlisi canim. ins faydasini gorursun.. 10 agustosta haberlerini bekliyoruzbende bu ay bçt denedim bir iki kere unuttum ama bakalım 10 ağustos beklenen adet tarihimmmm ölcem meraktannn
valla kızlar ortalığı velveleye vermeyeyim ama 25 engeç 26 sında olması gerekn adetim ki hiç şaşmaz hala yolu bulup gelmiş değil içerde neler olduğunu çok merak etmekle birlikte acep bçt mucesinin işe yaradığını da düşünmüyor değilim kendiliğinden hamiş kalmaya alışkın olamayan benim nazlı para sever yumoşlarım bu kez halime acıyıpta spremciklere kapıları açtılarmı yok desemde 29 una kadar beklemeyi düşünüyorum geçen ay ki adetim 29 u çünkü her ay 4 gün öne gelir emme belkim sıcaklardan bunalmıştır oncağız da ne bilem bekleyelim görelim bçt nin mucizesimi gerçi oda allahın mucisesi ya şüphe yok
Canim hadi hayirlisi, ins hamilesinidir, 29 kadAr bekle bakalim, belki adetin gecikmistir.sonra test yaparsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?