Bal-rekotu-Tarn mucizesi

arkadaşlar hepinize bol bol şanslar:))
bende başladım bu ay küre ama sadece akşamları içebılıyorum malesef cunku sabahları cok mıgdem bulanıyor
akşamları ıcıyorum sadece
bakalım nolcak
benım adetlerım cok cok düzenlı 28 gunu şaşmaz hayatta çok şükür
ama 5 yıldız sebepsiz infertılıte ile uğraşıyoruz bakalım hayırlısı

ballar tarçınlar kandiliniz mübarek olsun benim bir arkadaşım da hamiş kaldı bu ay bçt ile 6 yıldır bebesi olmuyodu rabbim bizlere nasip etsin inşallah

bende 2-3 aydır kullanıyorum bu kürü adetin 2-12 günleri arası sadece sabahları hepsini 1 çay kaşığı kullandım
geçen ay dr gidince bende kistimin olduğunu öğrendim önceden varmıydı bilmiyorum
ayy kafam karıştı şimdi

sanada bol şans hayatım:Saruboceq:ben de 6 yıldır sebepsiz infefertilite ile uğraşıyorum bu ay bende başladım bugün 4.günüm 2 gündür yapıyorum bakalım hepimiz için hayırlısı artık :Saruboceqpuyorumnanaktan

kizlar merhaba bende bu karisimi geçen ay yaptim.ama esim yurt disina çiktigi için bi ise yaramadi.dün regli oldum ve yogun bi sekilde sökülüyorum.doktora gittigimde ise yumoslarim baya olmustu.bugün 2.günüm basladim yine. 14 günümdede esim geliyo.bu ay olcak insallah...

inşaallah olur buay
alkisalkisalkis

eveeeet.. karışımı yaptım bu ay ben de deneteceğim...3. gün başlasam olur herhalde...valla burada yazılanları okuyunca çok heveslendim ama kist sorunu yaşayanlar olmuş...sorun olmaz inşallah...neyseyiyelim, güzelleşelim, güzel güzel bebişler doğuralım hep birlikte inşallahhhhhh... opuyorumnanaktan

kızlar 10 ağustos adet tarihimdi sabah hcg 21 çıktı idrarda da silik çizgiyi gördüm hamileyim galibaaa

ayyy ne guzel bir haber canim
tebrik ederim Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah
bende bu ay kullandim adet tarihim 16 agustos bakalim hayirlisi
darisi basimiza insallah:Saruboceq::Saruboceq:

ayyy ne guzel bir haber canim
tebrik ederim Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah
bende bu ay kullandim adet tarihim 16 agustos bakalim hayirlisi
darisi basimiza insallah:Saruboceq::Saruboceq:

inşallah cnm bu ay btç yapmıştım ayağımı sürüdüm hadin gelin kaydirigubbakcemile

canımmmm ne kadar güzellll hemde günün gelmeden öğrenmişsinnn harika allah tamamına erdirsin canımmmmmm darısı bizlere olsunnnnn sen ne kadardır istiyodun ve karışımı kaç ay uyguladın tatlımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…