- Konu Sahibi sevgi_burak
-
inşallah faydasını görürüz hepimiz bu karışımınn
canım arkadaşın dediği gibi bu kürü sen 1 ay boyunca uyguladığın için olmuştur kistler
çünkü internette araştırırken ben bu karışımın adet düzenlemek için de adaçayı ile birlikte kullanıldığını okudum zararı olacağını sanmıyorumm hatta bebek sahibi olabilmek için kürün 7 8 ay boyunca adetin 2. ve 12. günleri boyunca yapılası gerektiği yazıyordu yalnız burdaki süre ye dikkat etmemiz gerek ve ölçüleri abartmamak gerek yoksa arkadaşımızda olduğu gibi olumsuz bitakım olaylarla karşılaşabiliriz
ben geçen ay mesela 1 çay kaşığı bal yarım çay kaşığı tarçın yarım çay kaşığı da çörekotu ile yaptım yumoşum geç büyüdü
bu ay 1 tatlı kaşığı bal 1 çay kaşığı tarçın bir çay kaşığı çörekotu ile yaptım büyümesi gerektiği zamanda büyüdü
yani bence bünyenize uygun olan miktarı düşük ölçülerle başlayıp aydan aya belirlerseniz bünyenizde de olumsuz bitakım şeylere sebebiyet vermemiş olursunuz diye düşünüyorum
benden uyarması
inşallah yakın zamanda emeklerimizin karşılığını alırız canlarr
arkadaşlar hepinize bol bol şanslar:))
bende başladım bu ay küre ama sadece akşamları içebılıyorum malesef cunku sabahları cok mıgdem bulanıyor
akşamları ıcıyorum sadece
bakalım nolcak
benım adetlerım cok cok düzenlı 28 gunu şaşmaz hayatta çok şükür
ama 5 yıldız sebepsiz infertılıte ile uğraşıyoruz bakalım hayırlısı
inşaallah canım hepimiz görürüz buay başka yemicem iki hafta yeter heraldesositosositotuanacım inşallah faydasını görürsün canım
inşaallah olur buaykizlar merhaba bende bu karisimi geçen ay yaptim.ama esim yurt disina çiktigi için bi ise yaramadi.dün regli oldum ve yogun bi sekilde sökülüyorum.doktora gittigimde ise yumoslarim baya olmustu.bugün 2.günüm basladim yine. 14 günümdede esim geliyo.bu ay olcak insallah...
kızlar 10 ağustos adet tarihimdi sabah hcg 21 çıktı idrarda da silik çizgiyi gördüm hamileyim galibaaa
ayyy ne guzel bir haber canim
tebrik ederim Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah
bende bu ay kullandim adet tarihim 16 agustos bakalim hayirlisi
darisi basimiza insallah:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?