- Konu Sahibi sevgi_burak
-
- #1.021
olabilir sanırım, bu ay klomen içtim belki o da tetiklemiştir ama btç da beslemiş olabilir. artık herşey olabilirler üstüne gidiyor:Saruboceq:
bu arada senden naber??Ben meraktan çatlardım sanırımhihoyyyt
hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz.:Saruboceq:
bende dün aksam tam gününde adet oldum
ama benim prolaktin sorunum var canim, bu sabah doktora gittim yine yükselmis ..ilac tedAvisine basladi doktor..
hayirlisi bakalim
selam kızlar ben de geçen ay bu karışımdan yedim ama sonuç alamadım bu ay da yiyiyorum bakalım olaçak mı. bi de bende bu ay yumurtlama günümde kanama oldu çok az sonra o geçti 17. günümde yine kanamam oldu peçeteye silince pembe pembeydi 5 gün sürdü sonra progestan kullandım dok verdi geçti 27. günümde de adet oldum ben çok umutlanmıştım tutunma kanaması diye umarım bu ay olur hayıt çayı da yapıp içmeyi düşünüyorum umarım hamile kalırım 8 ay oldu tık yok
sakın üzülme, ben de geçen ay bi umutlandım, 6 gün geçmişti, test yaptırdım baktım yok, 2 gün çok fena geçtibenneyaptımki
bu aya kaldı dedim, dün de doktora gittim 5 cm kist var bu durumda hamilelik zor dedi bi de bence yumurta gelişimi de çok çok parlak değil klomene ve btç ye rağmenfisfisfis
1 saat falan ağlamayı beğenmedim, üzülsem ne fayda dedim. eşim gidecek bu ayın sonunda, dedim hayırlısı vardır bunda da bi hayır. sıkma canını başka şeyler yap ben öyle yapmaya çalışıyorum, rahatlarsın en azından.
AMA ÜZÜLME SAKIN!!:lepi: ZAFER BİZİM OLACAK:)
geçen ay bu karışımı kullandım birleşmenin 6. günü kahverengi leke geldi. baktım internetten implantasyon kanaması olabilirmiş bi kaç gün daha geldi kahverengi lekeler karnım şişti sertleşti, adet ağrısı gibi ağrı çekiyordum belim de çok ağrıydı herhalde oldu bu sefer dedim ama gece ağrıdan hiç uyuyamadım ve sabahta kahverengi akıntım başladı. Benim hiç kistim ve böyle problemlerim yoktu ama gece olan ağrı felaketti yani hala da kahverengi şekilde adet kanaması görüyorum sanırım bende kist yaptı bu öbür aya kullanırmıyım bilmiyorum artık
bende hiç değişiklik olmadı canım bu ayıda sabırsızlıkla bekliyorum...
olmazsa önümüzdeki aya yine yapcam
senn ne zaman belli olcak adetin
canım çok geç gördüm kusura bakma adetim zaten olması gereken günde oldu 17 sinde ama adetten sonra da kahverengi leke geldi, ağrılar yeni yeni bitiyo (bel , karın ve kasık ağrıları) akıntım hiç olmazdı o da devam ediyor, bu ay kullanmadım artık ben hayırlısı inşallah sende olumlu bir etki yaparzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?