- Konu Sahibi sevgi_burak
-
- #1.061
evet ama şimdi benim hiç bilmediğim bir bitki,beni btç kürü çok heyecanlandırdı
merhaba ben bu karışımı yediğim ay hamile kaldım ama bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum tekrar deniycem bence faydası var sonunda bal ve çörek otu mübarek yiyecekler peygamberimiz çörek otu ölümden başka herderde çaredir diyor balda öyle şifalı inşallah deneyen herkeze şifa olur
selam kızlar yazılanları okuumda bende gebelik bekleyenlerdenim ama benim pko hastalığım var adetlerim aşırı düzensiz bunun için ilaca başladım ama bu bal tarçın olayını hergün yapsak ne olurki devamda ederiz sonuçta bal yani hergün yenebilen bişey???
ben bu ilk kez yemiştim ama adet oldum normalde adetim 1gün yogun gecer ve leke olur biter bu ayki adetim çok yogun ve sancıdan duramazken hafif adet sancım var bende bu yönden işe yaradı :)) ara vereceğim 1 ay sonra tekrar yerim bu ay sadece adaçayı içeceğim oda grip olmak üzereyim onu engellesin diye :))) biraz dinlensem kendiliğinden tutar belki çok stres yapıyoruz ondan olmuyo sanırım bebişler benim bu 8.denememdi ilk evlendiğim zamanda 5-6 ay kadar denemiştim tutmayacaksa tutmuyo hayırlısı Allahtan Allah isteyen herkese tez vakitte nasip etsin kızlar ben bazen dayanamayacak dereceye geliyorum çok zor iş bu bebek işi Allahım bekletirken beklememizin sabrınıda versin
bende bu ay yedim ama fazla yersen bal birsey yapmaz ama tarcın ve çörek otunun fazlası kist yapıyor yumurtan çok büyüyor ve çatlama aşamasını atlayıp kiste dönüşüyor o yüzden adetin 2.günü basla 12.gün bırak 3gün var benim adetime bakalım hayırlısı
ben bu ilk kez yemiştim ama adet oldum normalde adetim 1gün yogun gecer ve leke olur biter bu ayki adetim çok yogun ve sancıdan duramazken hafif adet sancım var bende bu yönden işe yaradı :)) ara vereceğim 1 ay sonra tekrar yerim bu ay sadece adaçayı içeceğim oda grip olmak üzereyim onu engellesin diye :))) biraz dinlensem kendiliğinden tutar belki çok stres yapıyoruz ondan olmuyo sanırım bebişler benim bu 8.denememdi ilk evlendiğim zamanda 5-6 ay kadar denemiştim tutmayacaksa tutmuyo hayırlısı Allahtan Allah isteyen herkese tez vakitte nasip etsin kızlar ben bazen dayanamayacak dereceye geliyorum çok zor iş bu bebek işi Allahım bekletirken beklememizin sabrınıda versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?