Bal-rekotu-Tarn mucizesi

ben 2 aydır yiyorum ama 2 aydır yumurtladığım yok
1 ay daha deniyecem son kez önümüzdeki ay...

slm kızlar. 10 aylık evliyim ama henüz meleğim gelmedi. geçen ay doktora gittim. ilaç tedavisine başladı 3 ay içinde hamile kalmazsan eşinle beraber gel dedi. 1 hafta adetim gecikti ve bqn adet oldm yarın bende bu karışıma başlıcam bakalım hayırlısı. allah hepimize minicik minicik bebeklerimizi kucaqımıza almamızı nasip etsin.

arkadaşlar hepinize allah inşallah gönlünüzün muradını verir
bende 5 senelik evliydim artık herşeyden umudumu kesmiştim bu karışımı denedim 1 kere olmadı sonra aradan aylar geçti hadi deim neolacak okadar iğne yedim herşey yaptım neolur birkere daha yapayım dedim yaptım sonuç negatif birdahaki ay yapmıyacağım dedim
aaaaaa birde baktım ki adet olmuyorum
test yapmak istemedim korkuyordum ama eşimin doğum günüydü yaptım çift çizgi dünyalar benim olmuştu
şuan kollarımda meleğim eylül 15 te doğdu kızım

merhaba arkadaşlar ben sebebsiz infertileyim.kasımda tüp bebek denedim ve olmadı,3 yıldır bebiş için uğraşıyorum,akşam bu siteyi fark ettim,yumurta kalitesini arttıran btç kürünü deneyip de hamile kalanları öğrendim ,yeniden ümitlendim,heyecanlandım,bugün reglimin 4, günü ve hemen kürü denemeye başladım,hayırlısı inşallah,bir gün bende buralara hamileyim demeyi çok istiyorum

evet ama şimdi benim hiç bilmediğim bir bitki,beni btç kürü çok heyecanlandırdı

merhaba bayanlar ben 7 aylık evliyim korunmuyoruz ama henüz bişey yok e yaşımızda otuz bebek istiyoruz bugün incir kürüne başladım birde bal çörekotu tarçın yemeğe başlıyorum okuduklarımdan sonra umutluyum

merhaba ben bu karışımı yediğim ay hamile kaldım ama bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum tekrar deniycem bence faydası var sonunda bal ve çörek otu mübarek yiyecekler peygamberimiz çörek otu ölümden başka herderde çaredir diyor balda öyle şifalı inşallah deneyen herkeze şifa olur

Amin canım,bence sende hemen başla,ben 6 gündür kullanıyorum sabah aç karına akşam yatarken yiyorum,inşallah sifa olur

selam kızlar yazılanları okuumda bende gebelik bekleyenlerdenim ama benim pko hastalığım var adetlerim aşırı düzensiz bunun için ilaca başladım ama bu bal tarçın olayını hergün yapsak ne olurki devamda ederiz sonuçta bal yani hergün yenebilen bişey???

bende bu ay yedim ama fazla yersen bal birsey yapmaz ama tarcın ve çörek otunun fazlası kist yapıyor yumurtan çok büyüyor ve çatlama aşamasını atlayıp kiste dönüşüyor o yüzden adetin 2.günü basla 12.gün bırak 3gün var benim adetime bakalım hayırlısı

tam 10 gündür yiyorum,iki gün daha yiyicem, çalışmalara devam tabii,Allahım şifamızı versin inşallah,

ben bu ilk kez yemiştim ama adet oldum normalde adetim 1gün yogun gecer ve leke olur biter bu ayki adetim çok yogun ve sancıdan duramazken hafif adet sancım var bende bu yönden işe yaradı :)) ara vereceğim 1 ay sonra tekrar yerim bu ay sadece adaçayı içeceğim oda grip olmak üzereyim onu engellesin diye :))) biraz dinlensem kendiliğinden tutar belki çok stres yapıyoruz ondan olmuyo sanırım bebişler benim bu 8.denememdi ilk evlendiğim zamanda 5-6 ay kadar denemiştim tutmayacaksa tutmuyo hayırlısı Allahtan Allah isteyen herkese tez vakitte nasip etsin kızlar ben bazen dayanamayacak dereceye geliyorum çok zor iş bu bebek işi Allahım bekletirken beklememizin sabrınıda versin

bende bazen haykırmak istiyorum tam 4 senedir bebek istiyoruz,tüp bebek bile denedim olmadı hemde sbepsiz infertileym,bazen çok tükeniyorum,dediğin gibi beklemek çooook zor Allahım artık sesimizi duysun,çabalarımız hayırlı bir sonuç bulsun,bugün 11 gün oluyor kürü kullanalı,yarında yiyicem,artık gerisi Allahıma kalıyor

bekleyiş sen nasıl kullandın ,kaç gün,sonuç nasıl,çok merak ettim

çok haklısın her an bunu düşünüyoruz,biraz unutmak gerekiyor ,hayırlısı biraz ara verrir tekrar başlarsın

ayy kızlar benim adetimin 1.günü başladım 16.günü sabah yedim en son..bi arkadaş yazmış 12.günden sonra kist yapar die..benim de 12.gün civarı ağrım oldu ama yumurtlama testleri hep tek çizgi..bugün 17.gün bir de klomen kullandığımda 18.gün yumurtlamıştım ona güvenip içtim ama belki bu karışım klomenden daha çabuk uyarıordurr..ne diosunuz kızlar zaten pko luyum bir de kist mi oldu bunlar acabaa..ama kist olsa ağrı devam etmez miydi hiç ağrım yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…