Bal-Tarcin-Cörek otu karisimini yapanlar,tebrik ediyorum sizi nasil basariyorsunuz???

beyazlim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2012
3.628
49
113
Almanya
Kizlar az önce bu karisimi yaptim ve yaparken bile burnumun diregi gidiyordu,

ya zeytin cekirdegi kadar denedim ama yok yapamam yiyemem ben bunu,yani normalde öyle secici degilimdir damak tadimda ama yok ya bu karisimi yemek icin ne bileyim öggggggggggggg

ayyyyy aklima geldikce:25:

birde su ictim ama hala o tuhaf tad ve sanki nasil desem böyle damagimi uyusturdu öööööööööögggggggggggggggggggggggg

Kizlar siz nasil yiyorsunuz bu karisimi yaaa????

canım sen nasıl hazırladığını anlatırmısın ? ben de yiyordum gecen ay ama hiç de öyle böğğ filan olmuyordum aksine sabahları b1-2 tatlı kaşığı yiyordum ohhh açlığımı da bastırıyordu cok da iyi oluyordu bu ay sabahları eriniyorum kalkıp da yapmadım ama inş. yarından itibaren başlıycam.bence sen çörekotunu çok koyuyorsun o yüzden acı oluyor

canım sen nasıl hazırladığını anlatırmısın ? ben de yiyordum gecen ay ama hiç de öyle böğğ filan olmuyordum aksine sabahları b1-2 tatlı kaşığı yiyordum ohhh açlığımı da bastırıyordu cok da iyi oluyordu bu ay sabahları eriniyorum kalkıp da yapmadım ama inş. yarından itibaren başlıycam.bence sen çörekotunu çok koyuyorsun o yüzden acı oluyor

ben bali cörek otuyla direk karisik sekilde aldim marketten,pakette 450 gram diyor ve diyor 16 gram cörek otu varmis icinde.

tarcinida 30 gram kadar ekledim

anladım.ben kahvaltılık tabağıma yani küçük bi kaseye yaklaşık 2 yemek kaşığı bal 2-3 göz kararı çörek otu ve aynı şekilde tarçın koyuyorum ve severek yiyordum.hiç de tiksindirici olmuyor. taze yapmak en güzeliymiş 1 tatlı kaşığı bal 1 tatlı kaşığı çörekotu ve 1 tatlı kaşığı tarçın karıştırıp yiyorlarmış başka bir yerden okumuştum.sanırım ben balını biraz daha fazla kokuyorum onun için baymıyor beni tavsiye ederim.:ssz:

anladım.ben kahvaltılık tabağıma yani küçük bi kaseye yaklaşık 2 yemek kaşığı bal 2-3 göz kararı çörek otu ve aynı şekilde tarçın koyuyorum ve severek yiyordum.hiç de tiksindirici olmuyor. taze yapmak en güzeliymiş 1 tatlı kaşığı bal 1 tatlı kaşığı çörekotu ve 1 tatlı kaşığı tarçın karıştırıp yiyorlarmış başka bir yerden okumuştum.sanırım ben balını biraz daha fazla kokuyorum onun için baymıyor beni tavsiye ederim.:ssz:

o zaman artik bir dahaki aya herhalde öyle deneyebilirim,bu ay arik olmayabilir,tesekürler yinede:46:

rica ederim ne demek :kkk: ne kadar zamandır bebek istiyorsunuz

bende yaptım ama düzensiz kullanıyorum işe yarar mı caba ya yiyemyrm ekstra soğan kürüde yapsakmı

arkadaşlar merhaba,tarçın bal çörekotu kürünü 10 gündür yiyorum adetin 2. günü başladım 14.güne kadar yicem.eşimin işyerinde bir bayan bu kür sayesinde daha yeni hamile kalmış ve tedavi görüyordu birçok doktora gimiş doktorlar biraz hamile kalmasının zor olacağını söylemişler hormonlarında sorun varmış ama bu kürü denediği ay hamile kalmış ilginç olanda bu hamile kalan bayan arkadaşına önermiş onunda 3 senedir olmuyormu ve denemiş o da geçen ay hamile kalmış inanamadım eşimin arkadaşı anlatınca daha bir şok oldum v bende deniyorum önce allahım izin verirse belki vesile olur sizcede ilginç değilmi.tadı çok kötü ama ya,su içince geçiyo:))))

bende ilk denediğimde iğrenç geldii ama kendimi zorladım,özellikle çörekotunu dişlerle ezip ezip yemek lazım..tadı su içsende ağızda kalıyor ama yapcak bişey yok artık..birçok kişi hamile kaldı forumda bu sayede bende ilk ayda hamile kaldım..rabbim şifasını veriyor.tadı kötü de olsa yiyin arkadaşlar,,

bende ilk denediğimde iğrenç geldii ama kendimi zorladım,özellikle çörekotunu dişlerle ezip ezip yemek lazım..tadı su içsende ağızda kalıyor ama yapcak bişey yok artık..birçok kişi hamile kaldı forumda bu sayede bende ilk ayda hamile kaldım..rabbim şifasını veriyor.tadı kötü de olsa yiyin arkadaşlar,,

benimde 4 gün oldu başlıyalı.bal yemediğim için biraz zor oluyor ama yapıcak bişey yok bi umut işte inş.bizde tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz. Rabbim ugraşlarımızı boşa çıkarmasın insaallah...

Bende yeni başladım ikinci günden beri yiyorum bugün beşinci gün. Aynı zamanda da serophene verdi doktor onu kullanıyorum. Hormonlarında bir şey yok dediler bende bunu denemek istedim. Gerçekten TADI baya fena ama değer inşallah sonucu güzel olur ben on kavanoz yemeye razıyım

Back
X