kizlar uc aylik bebegm var grip ilac verdi doktor agir geldi biraktik kizima bu sabh balin yararlarini okudum ve biraz verdim annemde kizdi verme daha die sonra netten zarari varmi die okudum iyi seylr okumadim..korkuyorum kizim bnm herseym bal veren oldumu hic bebisine asla vermem daha uyku uyuyamiodum kafaya cok taktigim icin oldu bal kizimi bu grip enfeksiyndn kurtarack eahat nefes alack die dusundmkiiii takii o yazilari okuyana dek..sorum suuu sizde verdinizmi birsey oldumu ne yaptinizAllah askina kizim bnm herseyim dayanamam bn onun hasta olmasina
gndrrirmisnkeşke vermeden önce baksaydın nette... bebek çocuk yemekleri ile ilgili bir site var bana çok faydası dokundu istersen yazarım özelden... ne verebilirisin ne zaman verebilirsin boy yaş ortalaması tüm bilgiler mevcut
doktoru dedi agir glmis dieBebek 3 aylık daha arkadaşım
Doktora götürmüşsün onun ilacının ağır geldiğine kanaat getirip bir şeyler vermeye başlamışsın bu doğru değil
Ilaç ağır ise aynı doktora tekrar götürürsün hem nasıl anladın ağır olduğunu belki ancak o şekilde iyileşiyor
Burda da bir çok tavsiye var kiminden zarar gelmez ama belki de gelir o zaman ne yapacağız bağırsak florasının hazır olmadığı açık anne sütü dışında bir şey ona uygun değil ki
Başka ilaç vermedi mi ne yapacağını söylemedi midoktoru dedi agir glmis die
verme dedi agir gelms dedi bu kadar ilac milac yok baskaBaşka ilaç vermedi mi ne yapacağını söylemedi mi
Yoksa bekle iyileşir dedi de sen annelik içgüdüsü ile bir an önce iyileşsin diye mi uğraşdın
Muhtemelen bir zararı olmamıştır ama günümüzde çocukları mümkün olduğunca yabancı lezzetlerde geç tanıştırıyorlar zira hiçbiri sag değil alerjen çok
Domates çilek bal yumurta beyazı süt hatta şeker tuz baharat vs 1 yaş altında yok şeker tuz gibi tatlara ne kadar geç alışırsa o kadar iyi hatta pürelere bile meyve değil sebze ile başlayın diyenler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?