Çocuk Hastalıkları bal ve bebek

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Konu alerji falan değil

Bal botulinum toksini denen bir bakteri toksininin uremesi icin uygun zemin olusturan bir besin

Eriskine hicbir zarari olmayan bu toksin 1 yaş alti bebeklerde cok ciddi sorunlara yol acabilir

inanmayan google a sorabilir
doktorumuz takip et nefes zorlugu cekerse getir dedi

Gogsune vicks falanda surmeyin..

Gecen gün burdaki bi haberde okudum..

Hastalanan bebeğine bogazı burnu açılsın ferahlasın dıye surmus annesi..

Bebek bir saat sonra hayatını kaybetmiş..

Allah korusun iyice araştırıp kullanmak lazım bazı şeyleri.
allah korusun evet onu bende okudum Allah korusun

bisey olmadi demi canm

:) korkma canım Allah'a emanet birşey olmaz ama verme. arkadaşlar da söylemiş zamansız gıdalarla ilerde sindirim problemleri yaşıyorlar.
ben kızıma süt konusunda yaptım bu hatayı. genç kız oldu hala sütü sindiremiyor, ancak laktozsuz içebiliyor.

Aynı şeyi kuzenim de yaptı. Doktoru çok kızmış. 1 yaş öncesi vermeyin demiş. Eskisi ile şimdiyi kıyaslamaYalım bir zahmet. Artık yediğimiz hiç birşey eskisi gibi değil. Bir kerede bir şey olmaz :)

:) korkma canım Allah'a emanet birşey olmaz ama verme. arkadaşlar da söylemiş zamansız gıdalarla ilerde sindirim problemleri yaşıyorlar.
ben kızıma süt konusunda yaptım bu hatayı. genç kız oldu hala sütü sindiremiyor, ancak laktozsuz içebiliyor.
artik k cokkk dikkat edecegim

kizlar uc aylik bebegm var grip ilac verdi doktor agir geldi biraktik kizima bu sabh balin yararlarini okudum ve biraz verdim annemde kizdi verme daha die sonra netten zarari varmi die okudum iyi seylr okumadim..korkuyorum kizim bnm herseym bal veren oldumu hic bebisine asla vermem daha uyku uyuyamiodum kafaya cok taktigim icin oldu bal kizimi bu grip enfeksiyndn kurtarack eahat nefes alack die dusundmkiiii takii o yazilari okuyana dek..sorum suuu sizde verdinizmi birsey oldumu ne yaptiniz:KK61::KK61: Allah askina kizim bnm herseyim dayanamam bn onun hasta olmasina :KK43:

Bal ile gribin ne alakası var ?
Bilinçsizseniz eğer lütfen bebek büyürken ya birine danışım, ya yardım alın yada bol nol okuyarak ufkunuzu geliştirin ki böyle hatalar yapmayın
3 aylık bebeğe bal verilir mi canım yaa
Bal ağır bir besin

Bir şeu olmaz ama yine de bir doktora danışın siz

kizlar uc aylik bebegm var grip ilac verdi doktor agir geldi biraktik kizima bu sabh balin yararlarini okudum ve biraz verdim annemde kizdi verme daha die sonra netten zarari varmi die okudum iyi seylr okumadim..korkuyorum kizim bnm herseym bal veren oldumu hic bebisine asla vermem daha uyku uyuyamiodum kafaya cok taktigim icin oldu bal kizimi bu grip enfeksiyndn kurtarack eahat nefes alack die dusundmkiiii takii o yazilari okuyana dek..sorum suuu sizde verdinizmi birsey oldumu ne yaptiniz:KK61::KK61: Allah askina kizim bnm herseyim dayanamam bn onun hasta olmasina :KK43:
Bir daha vermezsen bişey olmaz allahın izniyle

Bal ile gribin ne alakası var ?
Bilinçsizseniz eğer lütfen bebek büyürken ya birine danışıbnm, ya yardım alın yada bol nol okuyarak ufkunuzu geliştirin ki böyle hatalar yapmayın
3 aylık bebeğe bal verilir mi canım yaa
Bal ağır bir besin

Bir şeu olmaz ama yine de bir doktora danışın siz
bu ne ya simdi bnmle boyle kinusamazsn sana sormam gerekiyirdu cocuk yaparkn kizima bikincli bir sekikde zarar vermem zaten canimdn ote.. ayrica soyleki kizim cok hasta gogsu hirildior ve nefes alamiordu ilavlar fayda etmedi bi an akilsizlik ettim verdim bi anne nin telasini anlayamazsn bisey olacak korkusu ile ellerim ayaklarim tirtirtitredi ustume gelemzsn bu konuda ki bana ilmin acilsn falan hic diyemezsn ben cok titiz bir anneyim ama ben rahat nefes alirkn kizim oyle olmasindn rahatsz okuodum öluyodm hergn beni daha

yanlis tepki veriosun yanlissss karsinda senjn hop dedi bayilacak bi anne var suan kizi icin endiselenensenin azarini yiyecek deil git baskasina soylen lafin sozun senin olsn

insallahhh canim Allahbyardimcimiz olsn 3saat gecti
Seni korkutmak istemem bir adam yeni doğan bebeğine güçlü olsun diye bal içirmiş malesef bebek ölmüş ama senin bebeğin büyük eğer bir çay kaşığı kadar verdiysen sorun olmaz allahın izniyle ama bir daha sakın verme ne bal ne inek sütü ne şeker ne tuz 1 yaşına kadar hiç verme benimde oğlum 4 aylık mamayla besleniyor bu söylediğim besinlerden hiç vermedimm şimdiye kadar

Back
X