Balat merkezde satılık müstakil ev SATILMIŞTIR..

penelopeart

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
3
2
6
35
İstanbul
Ev Balat'ın merkezi Vodina caddesi üzerindedir. Çarşıya yakındır. Haliç'e 2 dakikalık yürüme mesafesindedir. Fırın, market, pastane , sağlık ocağı evin çevresinde 1 dakikalık yürüme mesafesindedir. Ev müstakildir. Bodrum ve teras dahil olmak üzere 5 katlıdır. İç kısım komple ahşap, dış cephe marsilya tuğlalarıyla örülmüştür. Doğalgazlıdır. Her katta petekler ve banyolarda havlupanlar mevcuttur. Isınma problemi yoktur. Evin bölümleri;

Bodrum kat + Wc, Duşakabin

Giriş kat Salon + Mutfak + Yemek Bölümü

Birinci Kat Ahşap Panjurlu Ön Oda + Hol + Ebeveyn Banyolu Arka Oda

İkinci Kat Ebeveyn Banyolu Oda Salon + Mutfak

Teras

aşağıdaki linkte evin fotoğrafları mevcuttur. orada ki numaralardan veya özel mesajla mail adresinizi yazarsanız iletişime geçebiliriz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ev Balat'ın merkezi Vodina caddesi üzerindedir. Çarşıya yakındır. Haliç'e 2 dakikalık yürüme mesafesindedir. Fırın, market, pastane , sağlık ocağı evin çevresinde 1 dakikalık yürüme mesafesindedir. Ev müstakildir. Bodrum ve teras dahil olmak üzere 5 katlıdır. İç kısım komple ahşap, dış cephe marsilya tuğlalarıyla örülmüştür. Doğalgazlıdır. Her katta petekler ve banyolarda havlupanlar mevcuttur. Isınma problemi yoktur. Evin bölümleri;

Bodrum kat + Wc, Duşakabin

Giriş kat Salon + Mutfak + Yemek Bölümü

Birinci Kat Ahşap Panjurlu Ön Oda + Hol + Ebeveyn Banyolu Arka Oda

İkinci Kat Ebeveyn Banyolu Oda Salon + Mutfak

Teras

aşağıdaki linkte evin fotoğrafları mevcuttur. orada ki numaralardan veya özel mesajla mail adresinizi yazarsanız iletişime geçebiliriz.

eee hani link ben oldum olası balat hayranıyım eyüpte doğdum zaten hep derim keşke o tarih kokan semtte otursam
nolur link ekleee görmek istiyorum fiyatı nedir hadi hadiii hadiiiii :18:

Back
X