Balayı sorunu ve sorusu...!

sertap1976

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2008
191
0
96
İsviçre
kızlar nikahım nisan ayında, düğünüm ise ağustosta. benim bildiğim otellerin balayı imkanlarından yararlanmak için nikah cüzdanının bir ayı geçmemesi lazım. dolayısıyla ben balayı imkanlarından yararlanamıyorum, öylemi acaba? yoksa başka bi alternatifi varmıdır? :çok üzgünüm:

Canım bilmiyorum ama tur şirketlerinin evlilik cüzdanlarına baktıklarını hiç sanmıyorum.Ama şöyle de düşünürsek bakmazlarsa nasıl ayırt edecekler değil mi normal müşteriden.Ben acentada çalışan arkadaşıma sorayım bak bu konuyu...

Benim arkadaşım 2006 da evlendi.
Geçen sene ETS'den otel ayarladı.
Acentadaki çocuk balayı odası olarak yazmış.
Öyle gitmişler..

bencede evlilik cüzdanlarına bakmıyorlar, bizde balayı çiftiydik öyle birsey istemediler
ayrıca ispatlamak istersen düğün davetiyeni gösterirsin?

bencede evlilik cüzdanlarına bakmıyorlar, bizde balayı çiftiydik öyle birsey istemediler
ayrıca ispatlamak istersen düğün davetiyeni gösterirsin?

canım çok teşekkür ederim ilgin için.. cevabını bekliycem..

kızlar ama o kadar güzel, şık ve cazip şeyler varki otellein balayı paketlerinin içinde.. eğer sormuyorlarsa herkes "biz balayı çiftiyiz" diye giriş yapmazmı otele ama? bende çok isterdim nikahım düğün günümde olsun ama olmuyor işte. yurtdışına gelin gideceğim için nikahı önceden yapıp ailebirleşimi vizesi işlemlerimi halletmem lazım ağustosa kadar. ki düğünden hemen sonra rahat rahat vizesiz eşimin ülkesine gidebileyim diye

bence bu standart oteLden oteLe deigisiyor.
begendigim bi oteLLe iLgiLi rezervasyon baswurusunda buLunmustum
beni aradıkLarında baLayı cifti oLarak degerLendiriLmemiz icin dügün tarihi itibariyLe 4aydan fazLa bi zaman gecmemis oLması gerektigini söyLemisLerdi.
beLirLediginiz ya da düsündügünüz oteL ya da onunLA iLgiLenen tur yetkiLiLerine bunu danısın önceLikLe.

canım bizim de nikahımız ekimdeydi,ama düğün temmuzda oldu.nikahın üzerinden 9 ay geçmişti yani.ets bizden düğün davetiyemizi istedi otele onu faksladı,hiçbir sorun olmaz dediler cidden de hiçbir sorun olmadı.sıkma yani canını.zemuszemus

otellerde balayı indirimi için düğün davetiyesinin örneğini istiyorlar o yüzden nikah tarihi önemli değil rezervasyonunuzu yaptırıken davetiye örneğini göndermeniz yeterli olur... ömür boyu mutluluklar ...

davetiye yeterliyse eğer bi sorun yok demektir! ohh! içim rahatladı valla!
ya harikasınız kızlar siz yaa! çok çok teşekkürler! öpüldünüz! Şeniz

Biz gitmistik ama hic evlilik cuzdani sormadilar. Hatta benim nikahim taaaa ocakta olmustu dugunum ise eylulde.. Sormadilar bile...

İLGİNÇ BİR OLAY=ACİL YARDIM :)
SEVGİLİ ARKADAŞLAR BU SİTEYİ YENİ KEŞFETTİM WE FORUM AÇMAYI BİLMEDİĞİM İÇİN SİZLERDEN BU KONU VASITASI İLE YARDIM İSTİYORUM.

ben şu an nişanlıyım,nişanlımla ekim ayında görücü usulu tanıştık fakat 1 aylık bir araştırma ardından babam olumlu da gitmesine rağmen son dakikada gol attı we HAYIR dedi(bu 1 ay içerisinde biz sürekli görüşüyorduk,bize akşam oturmasına geldiler,hanımlar geliyor sürekl yani irtibat kopuk deil)
her neyse lafı uzatmayayım ben 3 ay inledim isyn ettim protestoları sürdürdüm ama ne yapsam babamı we annemi ikna edemiyordum we öyle bir duruma geldimki pisikoloğun yolları bana göründü:)we anladımki artık ailem benim mutluluğumu düşünmekten öteye inada bindi (bu arada amcamdan,teyzemden herkesten yardım istedim we beni kırmayarak hepsi her fırsatta konuştu onlarla buna rağmen olamdı) bende onları ikna edebileceğimi düşünerek ewi terkettim.habersizce bana sundukları tum imkanları onlara iade ederk araba anahtarı, kredi kartı VS. 13 gün boyunca istanbulda bi arkadaşımda kaldım ama naahhh dediler dön tamam sen kendin istedin ne yaparsan yap demediler:)
gene aynı ketumlukta dewammm:)
baktım gene olmıyacak nişanlımı aradım,bunlar ikna olmıycak gel dedim weee biz birgüzel ewlendikkkk :)
Nikahtan bir gün sonra 15 günün sonunda ilk defs babam aradı "gel bu böyle olmaz herkesin kabul ediceği şekilde olacak dedi" we ben ewli olarak bildiğini düşünerek kelle koltukda döndüm:)

Nihakı bilmiyorlarmış:))blöf yapmışlar:)
Neyse bir sürü tantananın ardından şimdi (ewli)nişanlıyız amaaa tabiki bu nikah olayını birkaç kişiden fazla kimse bilmiyor,Mayıs sonunda düğünümüz war we biz yaşadığımız şehir itibari ile bir SAHTE NIKAH kıymak zorundayız.Fakat nasıl becereceğimizi bilemiyoruz

Yakın çewresinde böyle bir olay yaşayan ya da başına gelen war ise paylaşmasını rica ediyorum....

Zamanınızı çaldığım için özür diler ilginize şimdiden teşekkür ederim...

ÇOK ÖNEMLİ NOT: SAKIN KINAMAYIN :)

canım davetiyeni gönderirsin sorun olmaz ben acentadayken evlilik cüzdanı deilde davetiye istiyorduk çoğu otelin odanın özelliği dısında balayı çiftlerine sundugu ayrıcalıklar var yani ya otele girerken yada acentada düğün tarihini belgelemen yeterli

Bakılmaz nikah cüzdanına arkadaşlar. Ne farkeder ki otel için. İsteyen balayı çifti gider isteyen gitmez. Otel aldığı paraya bakar. Ne kadar hizmet o kadar para. Bunu otelde çalışmış biri olarak söylüyorum. 6 sene çalıştım bir balayı çiftine de sizin nikah bir ay önceymiş balayı çifti olamazsınız demedik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…