İLGİNÇ BİR OLAY=ACİL YARDIM :)
SEVGİLİ ARKADAŞLAR BU SİTEYİ YENİ KEŞFETTİM WE FORUM AÇMAYI BİLMEDİĞİM İÇİN SİZLERDEN BU KONU VASITASI İLE YARDIM İSTİYORUM.
ben şu an nişanlıyım,nişanlımla ekim ayında görücü usulu tanıştık fakat 1 aylık bir araştırma ardından babam olumlu da gitmesine rağmen son dakikada gol attı we HAYIR dedi(bu 1 ay içerisinde biz sürekli görüşüyorduk,bize akşam oturmasına geldiler,hanımlar geliyor sürekl yani irtibat kopuk deil)
her neyse lafı uzatmayayım ben 3 ay inledim isyn ettim protestoları sürdürdüm ama ne yapsam babamı we annemi ikna edemiyordum we öyle bir duruma geldimki pisikoloğun yolları bana göründü:)we anladımki artık ailem benim mutluluğumu düşünmekten öteye inada bindi (bu arada amcamdan,teyzemden herkesten yardım istedim we beni kırmayarak hepsi her fırsatta konuştu onlarla buna rağmen olamdı) bende onları ikna edebileceğimi düşünerek ewi terkettim.habersizce bana sundukları tum imkanları onlara iade ederk araba anahtarı, kredi kartı VS. 13 gün boyunca istanbulda bi arkadaşımda kaldım ama naahhh dediler dön tamam sen kendin istedin ne yaparsan yap demediler:)
gene aynı ketumlukta dewammm:)
baktım gene olmıyacak nişanlımı aradım,bunlar ikna olmıycak gel dedim weee biz birgüzel ewlendikkkk :)
Nikahtan bir gün sonra 15 günün sonunda ilk defs babam aradı "gel bu böyle olmaz herkesin kabul ediceği şekilde olacak dedi" we ben ewli olarak bildiğini düşünerek kelle koltukda döndüm:)
Nihakı bilmiyorlarmış:))blöf yapmışlar:)
Neyse bir sürü tantananın ardından şimdi (ewli)nişanlıyız

amaaa tabiki bu nikah olayını birkaç kişiden fazla kimse bilmiyor,Mayıs sonunda düğünümüz war we biz yaşadığımız şehir itibari ile bir SAHTE NIKAH kıymak zorundayız.Fakat nasıl becereceğimizi bilemiyoruz
Yakın çewresinde böyle bir olay yaşayan ya da başına gelen war ise paylaşmasını rica ediyorum....
Zamanınızı çaldığım için özür diler ilginize şimdiden teşekkür ederim...
ÇOK ÖNEMLİ NOT: SAKIN KINAMAYIN :)