Balayımızdaki olay aklımdan gitmiyor,gitmiyorrrr....

Karısı çocuk doğurup doğum kilolarıyla kalakalırsa neler der düşünemiyorum böyle basit biri.
Eğer tepki gösterilecekce ben olsam buna gösterirdim..

Eşim etrafı gösterdi direk kadına laf söylemedi.Çocuk doğurduğum kilolarla kalmam merak etme çünkü kiloyu sevmiyorum kendime bakıyorum sporumu yapıyorum.
Ben sizin eşinize basit desem hoşunuza gider mi?Çok yanlış konuşuyorsunuz.

Karısı çocuk doğurup doğum kilolarıyla kalakalırsa neler der düşünemiyorum böyle basit biri.
Eğer tepki gösterilecekce ben olsam buna gösterirdim..
Benim de eşim başkasını fiziksel olarak aşağılasaydı soğurdum bile

Bence eşiniz burda Rus çok deyince eşinizin arkadaşı yengenin yanında nasıl konuşuyorsun demiş olabilir. Yani ne bileyim 3 ay içinize atacak kadar dert edinmeniz çok saçma değil mi

Bu bir gün sürdü ben surat asmaya devam ettim.Sonra burası aile yeri güzel buraya tekrar gelelim dedi.Ne umuyordun ne umarak geldin kim bilir diyince tartıştık

Ara dedim arkadaşını.Sen ne beni arayıp duruyorsun evlendin beni ne yapacan o kadar istiyordun yengeyle evlenmeyi bizi düşünme dedi.

İçim şişti.
Ok başta hak verdim tribinize; çabuk oduna bağlamış, en azından şöyle romantizm yaşansaymış balayı, bal gibi filan... Sonra sizin tavırlara baktım da siz de erken yemeye başlamışsınız eşinizin beyninin etini gibi. 3 ay olmuş bir de üstüne unutamamışsınız. Göz kırpmış da falanmış filanmış. Ben Antalya'da yaşıyorum ve hatta Ruslar halt etmiş, siz Finli gördünüz mü hiç yakından, "Allah'ım niye?" diye sorasınız gelir semaya ellerinizi açıp. Güzellik yarışmaları da İlçe beldelerde yapılır, daha doğrusu kampa girerler. Ben de benim adamı 7-24 evdeki koltuğa zencirleyeyim oldu olacak. Yani bu kadar yapmayın yazık günah ya adama.

Haklıyken haksız duruma düşüyorsunuz, hiç gerek yok.

Karşıdan biri gelirken kafasını eymesi, kadına çok basitsin hıh demesi ( buraya güldüm) kilolu kadınla seni karşılaştırıp seni övmesi bunlar hep kendini ispat etmeye çalışmalar. Ve aklında böyle şeyler olmasa ispata gerek duymazdı. Ben olsam pek güvenmem.
Ayrıca eşinin kadınlar hakkında kötü kpnuşmasına izin verme bi kadın olarak. Asıl bundan rahatsız olman lazım. Sanane kadının kilosundan seni mi geriyor derdim. Sanki bütün kadınlar onların beyenisine sunulmuş obje babasını satayım. Sen kendi karına bak hayret bir şey.

Yıl 2018. Bu olayı kafamda tam canlandırmaya çalışıyorum bir gülme geliyor :KK53:

Eşiniz çok densiz bir insan. Kilolu kadınla sizi kıyaslaması, rusları diline dolaması falan.
Süslenme konusunda alınacak bir şey göremedim ama balayında arkadaşıyla konuşması yaptığı sığ muhabbetler... Bilemedim.:işsiz:
:D :D

Bahsettiginiz durumda esiniz kilolu bir kadini asagilamis. Milli sporcu olmak bu saygisiz davranisi ortmez. Siz kilo alsaniz veya hamile kalsaniz da fit durumunuz bozulsa demek ki size de o gozle bakacak. Esiniz sizi overken baskalarini yeremez. O hakka sahip degil.

Kilo probleminiz falan mı var anlamadım?
Doğuma kadar herkes kilo alır bu olağan bir şey...biz konuştuk bunu da eşimle...doğum kilolarına kurban olurum ama sonrasında dikkat etmezsen uyarırım dicem ama sen zaten kendine dikkat edersin ben biliyorum dedi...ve hak veriyorum hamileliğimde dahil pilates yapıp sağlıklı kilo alacağım için bana o şekilde bakmaz merak etmeyin...
Çünkü ben zaten bir rahatsızlığım olmadığı sürece kiloyu sevmiyorum.Kendime bakıyorum sporumu yapıyorum eşim de beni övmek istedi.Çünkü etrafta herkes votkasıyla sürekli bir şeyler yeme peşindeydi.Milli sporcu diye saygısız davranabilir demedim ama sağlık konusunda kendine dikkat etmeyenleri onaylamaz bu konulara iligili demek istedim

Eşim etrafı gösterdi direk kadına laf söylemedi.Çocuk doğurduğum kilolarla kalmam merak etme çünkü kiloyu sevmiyorum kendime bakıyorum sporumu yapıyorum.
Ben sizin eşinize basit desem hoşunuza gider mi?Çok yanlış konuşuyorsunuz.

Yerinde olsam büyük konuşmam..
Bu bazen senin elinde olan bir şey değildir.
Hamileliği geç basit bir hastalık bile kiloya neden olabilir.
Yani demek istediğim eşinin ve senin insanlara bakış değişmeli. Kilolu olmak kusur değildir. Kusur zihniyette :KK66:

Eşin seni sen olduğun için sevmeli zayıf ve fit olduğun için değil. Umarım anlamışsındır..

Basit bir kızdı çünkü bir erkekten bir erkeğe gidip dans ediyordu.
Evet kocam ilk defa medeniyet olan bir yere gitti medeniyetsisiz biz arada görmek için geziyoruz

Tebrik ederim ;)
Arada görmek lazım tabi ..
Yoksa böyle etrafta kicimiza başımıza mememize bakan tipler dolaşıyor
Kimin kocasıysa
Rahatsız oluyoruz :kahve:

Karşıdan biri gelirken kafasını eymesi, kadına çok basitsin hıh demesi ( buraya güldüm) kilolu kadınla seni karşılaştırıp seni övmesi bunlar hep kendini ispat etmeye çalışmalar. Ve aklında böyle şeyler olmasa ispata gerek duymazdı. Ben olsam pek güvenmem.
Ayrıca eşinin kadınlar hakkında kötü kpnuşmasına izin verme bi kadın olarak. Asıl bundan rahatsız olman lazım. Sanane kadının kilosundan seni mi geriyor derdim. Sanki bütün kadınlar onların beyenisine sunulmuş obje babasını satayım. Sen kendi karına bak hayret bir şey.

Karşıdan gelen kadına kafasını eğmesine gülüyorsan göz dikenleri alkışlıyorsundur o zaman...neyi komik anlamadım...benimle tartışmak için mi yazdınız bütün paragrafı?evet etraftakilere göre fittim ne yapayım kadınlara yemeyin biraz dikkat edin mi diyim?eşim aklından geçen bir şeyi bana söyledi ne var yaşlı teyzeler beğenisine mi sunulacak bence sen kendine gül.

Kilo probleminiz falan mı var anlamadım?
Doğuma kadar herkes kilo alır bu olağan bir şey...biz konuştuk bunu da eşimle...doğum kilolarına kurban olurum ama sonrasında dikkat etmezsen uyarırım dicem ama sen zaten kendine dikkat edersin ben biliyorum dedi...ve hak veriyorum hamileliğimde dahil pilates yapıp sağlıklı kilo alacağım için bana o şekilde bakmaz merak etmeyin...
Çünkü ben zaten bir rahatsızlığım olmadığı sürece kiloyu sevmiyorum.Kendime bakıyorum sporumu yapıyorum eşim de beni övmek istedi.Çünkü etrafta herkes votkasıyla sürekli bir şeyler yeme peşindeydi.Milli sporcu diye saygısız davranabilir demedim ama sağlık konusunda kendine dikkat etmeyenleri onaylamaz bu konulara iligili demek istedim
Neden birine yapılan ayıba tepki göstermek için aynı durumda mı olmamız gerek?
Kadına ayıp etmiş eşiniz. Kul hakkına girmiş.
Kilolu birine yapılan ayıba tepki göstermek için kilolu olmaya gerek yok.
Empati nedir bilir misiniz?
İnsanların sürekli başka insanları, üstüne vazife olmadan eleştirmesinden rahatsızlık duyuyorum.

Back
X