Balayımızdaki olay aklımdan gitmiyor,gitmiyorrrr....

Bildiğin dalga geçmiş senin süslenmenle. Aşırı sinir bozucu bir durum.
Saç savuran kıza kurduğu cümle, arkadaşıyla sohbeti falan bana eşinin hiç olgunlaşmamış bir insan olduğunu gösterdi.
Ama üstünden 3 ay geçmişse artık uzatmanın anlamı yok unut bence. Eşini böyle kabullen.

Ciddi misin?Sen olsan alınmaz mıydın?Rus kaynıyor burası diyor ama?karşıdaki arkadaş bunun ardından yenge nerde diye soruyor sizce neden?
Rus kaynıyor deyince yenge nerde, böyle rahat konuşuyorsun diyo orası öyle de, ağlayıp küsecek kadar bir durum yokmuş bence. Ne bileyim içerde süsleniyordur cmlesi umursamazca gelmiş size , ben olsam tamamen normal karşılardım da diyemem ama bir şey demezdim sanırım, büyütmüşsünüz.

Bildiğin dalga geçmiş senin süslenmenle. Aşırı sinir bozucu bir durum.
Saç savuran kıza kurduğu cümle, arkadaşıyla sohbeti falan bana eşinin hiç olgunlaşmamış bir insan olduğunu gösterdi.
Ama üstünden 3 ay geçmişse artık uzatmanın anlamı yok unut bence. Eşini böyle kabullen.

Geçenlerde tamirat işi yapmıyor diye bizi boşamıştın :KK56:

Yazdıklarınızı okuyun tekrar size de tuhaf görünecek. Süsleniyor neresi sorun yapılacak bir kelime, en son yazdığınız şey siz yanındayken biri göz kırpıyor saçını savuruyor falan gerçek mi film ya da dizi kesiti mi?? Eşinizin de herkese diyecek bir lafı var he
Yıl 2018. Bu olayı kafamda tam canlandırmaya çalışıyorum bir gülme geliyor :KK53:

Eşiniz çok densiz bir insan. Kilolu kadınla sizi kıyaslaması, rusları diline dolaması falan.
Süslenme konusunda alınacak bir şey göremedim ama balayında arkadaşıyla konuşması yaptığı sığ muhabbetler... Bilemedim.:işsiz:
Aynen :))) Son sahne beni benden aldı.

Rus kaynıyor deyince yenge nerde, böyle rahat konuşuyorsun diyo orası öyle de, ağlayıp küsecek kadar bir durum yokmuş bence. Ne bileyim içerde süsleniyordur cmlesi umursamazca gelmiş size , ben olsam tamamen normal karşılardım da diyemem ama bir şey demezdim sanırım, büyütmüşsünüz.

Olayı anladın aslında...ama yine de büyütmüşsün diyorsun...arkadaşına karşı ben karımı takmıyorum imajı veriyor.bilmiyorum böyle şeyler beni çok zedeliyor..

burası rus kaynıyor lafının ardından sizce arkadaşı yenge nerede diye niye sormuştur?
ardından ne bileyim ya içerde süsleniyordur diyor...
yani bana ne burada rus kaynıyor imajı veriyor.
Ben mi farklı bakıyorum olaya?
Erkek muhabbeti tam olarak. Boş saçma....
Rus dolu burası kah kah. Oooo(salyalar) oğlum dikkat et yenge nerde... içerde süsleniyor kah kah. Arkadaşına hava attı eşiniz... Öyle boş ve basit ki. Nesine ağladınız bu muhabbeti prof lar bile yapıyor.

Yazdıklarınızı okuyun tekrar size de tuhaf görünecek. Süsleniyor neresi sorun yapılacak bir kelime, en son yazdığınız şey siz yanındayken biri göz kırpıyor saçını savuruyor falan gerçek mi film ya da dizi kesiti mi?? Eşinizin de herkese diyecek bir lafı var he

Aynen :))) Son sahne beni benden aldı.

yo gerçekten oldu bu yabancı bir kız o şekilde kur yapar gibi yaptı.yani tatil yerlerinde şaşırılcak türde bir şey değil.

sen neden bunu takıntı hale getirdin..
balayında ne güzel mutlu mesut yaşiyordun.. rus dolu bilmem ne boşver ya...
içerde süsleniyordur demek yerinde içerde işte demeliydi süslenmeyi sölememeliydi aman olan olan boşver gitsin..

E siz gayet lovobada makyaj yapıyor yani süsleniyormuşsunuz. Eşiniz doğruyu söylemiş yani 3 ay unutamayacak, balayında kavga edecek, dünyayı başınıza yıkacak ne var bunda? Böylesine basit bir şeye neden alındınız ki? Daha evliliğin 3.ayında bu kadar küçük bir şeyi böylesine kafanıza taktıysanız bir ömürü nasıl geçireceksiniz neleri neleri dert edeceksiniz acaba?

Kızlar eşim doğuda görev yapıyordu ve ben onu çok bekledim.Eş durumunda tayinimiz çıktı düğün zamanımızda...hediye gibi geldi...eşim çok heyecanlıydı çünkü evlenmeyi deli gibi istiyordu.Ben hazır değildim pek ama o çok ısrarcıydı...Çok mutluyduk..Tatile gittik...Antalyadaydık ruslar yoğundu otelde...ama 1-2 kişi dışında öyle güzel kız yoktu...yaşlı kesim vardı.Eşim bir ara baya kilolu bir bayan geçince bir şuraya bak bir sana bak fit aşkım benim tarzı vs vs şeyler söyledi.Eşim balkonda biraz içiyordu laz bir arkadaşı var doğuda en yakını...Karadeniz müziği çalınca efkarlandı baya belli.Ben de makyaj yapıyordum lavaboda eşim biliyordu bunu.Neyse konuştular ve eşim burası rus dolu dedi.Ben ardından ama hiç öyle değil tarzı bir şey demesini bekliyordum ki karşıdan yenge nerde tarzı bir soru gelmiş olacak ki 'Ne bileyim içerde süsleniyordur'diye güldü.Kızlar dünyam başıma yıkıldı.Sanki benim süslenmem boş bir şeymiş gibi hissettim.Kapattılar sonra.Gittim ve alkışlayıp geri geldim.Hemen peşimden geldi ne oldu falan dedi.Ağladım tabi daha dün düğünümüz oldu ne biçim konuşuyorsun diye.Onun da gözleri doldu sen bir kişiye bile baktığımı gördün mü erkek muhabbeti işte ne bileyim süsleniyordur demem konusunda haklısın falan baya ikna etmekle uğraştı.Bu bir gün sürdü ben surat asmaya devam ettim.Sonra burası aile yeri güzel buraya tekrar gelelim dedi.Ne umuyordun ne umarak geldin kim bilir diyince tartıştık.Dönüyoruz kalk dedi dönmüyorum sen dön derken öyle öyle ben bu konuyu yuttum.Ara dedim arkadaşını.Sen ne beni arayıp duruyorsun evlendin beni ne yapacan o kadar istiyordun yengeyle evlenmeyi bizi düşünme dedi.İçtim diyince espri yaptı güya dikkat et karıştırma sonra dedi eşim de yok karıştırmam ben karımı dedi.Al işte erkek muhabbeti o seni nasıl sevdiğimi bilmiyor mu falan filan dedi.Kızlar karşıdan güzel bir kız gelse kafasını hemen aşağı eğer.Bir kız göz kırptı saçını savurup döndü eşime.Kusura bakma da çok basitsin diyip bana döndü öptü kalktı gittik.Ama keşke öyle de konuşmasaydı hala unutmam 3 ay oldu
Başlığı okuyup heralde balayında kızcağızı dövdü adi adam diye bir hışımla konuya geldim.Kusura bakmayın ama daha saçma bir dert görmedim.3 ay unutamadığınız şey buysa siz o evliliği yürütemezsiniz.

Konuyu nerden tutsam elimde kaliyor. Iverde susleniyordur demesinde aglanacak dunyalarin basiniza yikilacak kadar kotu bir cumle olabilicegini dusunmuyorum. Rus kalkipta cok basitsiin diyip kafasini sana cevirmesi tamamen şov. Yani her ikinizde olaylari cok buyutmussunuz.

Eşimin şov yapıp yapmadığını ikimiz de bilemeyiz...benim için bakmaması ortamdan uzaklaşmamız yeterli oldu.
içerde süsleniyordur diye özetlerseniz evet ağlanacak bir şey yok.Burası rus kaynıyor...ne bileyim ya içeride süsleniyordur...tarzı konuşması umursamıyorum mesajı vermeye çalışmak.çünkü benim nerede ne yaptığımı iyi biliyor

Ne bilim içerde susleniyordur cümlesinden ziyade sizi başkalarıyla karşılaştırması gereksiz geldi bana

Iceride susleniyor lafina degil de burasi rus kayniyor lafina aglasaydiniz keske o daha mantikli en azindan.icerde susleniyodur lafina kusmek nasi bir ruh hali istiyor merak ediyorum

içeride süsleniyordur demesini neden taktınız. yani sizi onun için süslendiğinizi düşünüp arkadaşına yansıttığına mı kızdınız ya da böyle bir şeyin özel olacağını ve karşı tarafa yansıtmaması gerektiğini mi düşündünüz. çünkü bazen insan eşi için süslenmesini herhangi birinin heleki bir erkeğin bilmesini istemez.bunlar için alındıysanız olabilir.

Back
X