- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
sana geçen defada tavsiyede bulundum.gençsin güzelsin.iki aylık evlisin.etme gülüm yapma bunu kendine.vallaha gençliğine yazık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olay kocayı yermekten kocayı savunmaya geçti o zamanO değil de kocasına kızdığı için konu açan burdan tekrar aşık olmuş şekilde geri dönüyor. Nasıl bi etkimiz varsa kadına unutamadığı kızgınlıkları unutturduk. :)))
47 kiloyum yıllardr spor yapıyorum profosyonel tekvandocuyum bu bilgiyi önceden vereyim de :) eşiniz ve siz cidden medeniyetten uzak asosyal insanlarsınız körler sağırlar birbirini ağırlar bize ne fit fit oturun işte karşılıklı gelip burda eşininizin ağzından ( güya ) kendinizi övmeye çalıştığınıza göre aslında sizdemi bi fiziksel sorun var buram buram özgüven eksikliği kokusu geliyor da![]()
Olay kocayı yermekten kocayı savunmaya geçti o zaman![]()
adamada yazık.60 günde bu kadar sorunEski konularınıza da baktım. Çok geçimsiz bir insansınız. Biraz sakin olmayı deneyin, boyle surekli kavga, sikayetle ömür geçmez.
Esiniz galiba biraz erkeklik hormonu tavan yapmis mis gbi süslü bakimli esi yaninda ruslar etrafta şımarmis belliKızlar eşim doğuda görev yapıyordu ve ben onu çok bekledim.Eş durumunda tayinimiz çıktı düğün zamanımızda...hediye gibi geldi...eşim çok heyecanlıydı çünkü evlenmeyi deli gibi istiyordu.Ben hazır değildim pek ama o çok ısrarcıydı...Çok mutluyduk..Tatile gittik...Antalyadaydık ruslar yoğundu otelde...ama 1-2 kişi dışında öyle güzel kız yoktu...yaşlı kesim vardı.Eşim bir ara baya kilolu bir bayan geçince bir şuraya bak bir sana bak fit aşkım benim tarzı vs vs şeyler söyledi.Eşim balkonda biraz içiyordu laz bir arkadaşı var doğuda en yakını...Karadeniz müziği çalınca efkarlandı baya belli.Ben de makyaj yapıyordum lavaboda eşim biliyordu bunu.Neyse konuştular ve eşim burası rus dolu dedi.Ben ardından ama hiç öyle değil tarzı bir şey demesini bekliyordum ki karşıdan yenge nerde tarzı bir soru gelmiş olacak ki 'Ne bileyim içerde süsleniyordur'diye güldü.Kızlar dünyam başıma yıkıldı.Sanki benim süslenmem boş bir şeymiş gibi hissettim.Kapattılar sonra.Gittim ve alkışlayıp geri geldim.Hemen peşimden geldi ne oldu falan dedi.Ağladım tabi daha dün düğünümüz oldu ne biçim konuşuyorsun diye.Onun da gözleri doldu sen bir kişiye bile baktığımı gördün mü erkek muhabbeti işte ne bileyim süsleniyordur demem konusunda haklısın falan baya ikna etmekle uğraştı.Bu bir gün sürdü ben surat asmaya devam ettim.Sonra burası aile yeri güzel buraya tekrar gelelim dedi.Ne umuyordun ne umarak geldin kim bilir diyince tartıştık.Dönüyoruz kalk dedi dönmüyorum sen dön derken öyle öyle ben bu konuyu yuttum.Ara dedim arkadaşını.Sen ne beni arayıp duruyorsun evlendin beni ne yapacan o kadar istiyordun yengeyle evlenmeyi bizi düşünme dedi.İçtim diyince espri yaptı güya dikkat et karıştırma sonra dedi eşim de yok karıştırmam ben karımı dedi.Al işte erkek muhabbeti o seni nasıl sevdiğimi bilmiyor mu falan filan dedi.Kızlar karşıdan güzel bir kız gelse kafasını hemen aşağı eğer.Bir kız göz kırptı saçını savurup döndü eşime.Kusura bakma da çok basitsin diyip bana döndü öptü kalktı gittik.Ama keşke öyle de konuşmasaydı hala unutmam 3 ay oldu
Eşinin yaptığı senin bile hoşuna gitmemiş. Gerçekleri duymaktan hoşlanmıyorsan eşinle ilgili konu açma.Çünkü bu derece saygısız hakaret şeklinde konuşulcağını tahmin etmedim.Ne yapayım saygısız asosyal gibi konuşan insanlara yarabbi şükür mü diyim?
Yani bu goreceli bir kavram,ucu bucagi sonu olmaz. Hep daha guzeli vardir. Neyin yarisi yani ben oyle olmam demek,diyebilmek?
esiniz terbiyesiz bir adam gercekten söyledikleri yaptiklari ne kadar sinir bozucu
Eşinin yaptığı senin bile hoşuna gitmemiş. Gerçekleri duymaktan hoşlanmıyorsan eşinle ilgili konu açma.
Birinin dış görünüşü ile dalga geçen birine ayıp etmiş,densizlik etmiş demek hakaret mi ?Bakın eşimin yaptığı hoşuma gitmedi ama ben buraya eşime bana hakaret edin diye konu açmadım.O zaman her konu açana hakaret edin.Haklı bir şey yapılıyormuş gibi o zaman konu açma diyorsun.Konu açtık diye hakaretlere eyvallah mı diyim.1 değil 2 değil hepsi sırayla seçilip buraya gönderilmiş gibi.İnsan gibi konuşan çok az
İrklari guzel anacigim,biz burda diyet yapalim spor yapalim gene kar etmez. Bazi seyler dogustan.Finliler çok güzel ama maşallah etleri de sıkı sıkı Dark. Biz spor yaparak ancak öyle oluruz, onlar doğuştan. Brezilyalılarda da selülit yok diye okumuştum. Ah bu genler... Bende de ne ararsan var. Sporla toplasam öbür taraftan dağılırım.
Her kadın güzel, en güzel giysi özgüven derim amma ve lakin şimdi standardına bakınca bu işin, soğuk memleket kadınları bi tık daha önden başlıyorlar bizden.
İçim şişti.
Ok başta hak verdim tribinize; çabuk oduna bağlamış, en azından şöyle romantizm yaşansaymış balayı, bal gibi filan... Sonra sizin tavırlara baktım da siz de erken yemeye başlamışsınız eşinizin beyninin etini gibi. 3 ay olmuş bir de üstüne unutamamışsınız. Göz kırpmış da falanmış filanmış. Ben Antalya'da yaşıyorum ve hatta Ruslar halt etmiş, siz Finli gördünüz mü hiç yakından, "Allah'ım niye?" diye sorasınız gelir semaya ellerinizi açıp. Güzellik yarışmaları da İlçe beldelerde yapılır, daha doğrusu kampa girerler. Ben de benim adamı 7-24 evdeki koltuğa zencirleyeyim oldu olacak. Yani bu kadar yapmayın yazık günah ya adama.
Haklıyken haksız duruma düşüyorsunuz, hiç gerek yok.
Kezban is loading![]()