Balayımızdaki olay aklımdan gitmiyor,gitmiyorrrr....

Gerçekten bu olay mı aklınızdan gitmiyor? Başlığı okıyunca neler geçirmiştim aklımdan halbuki :)
Takmaya değmeyecek kadar basit bi olay bence.

O değil de kocasına kızdığı için konu açan burdan tekrar aşık olmuş şekilde geri dönüyor. Nasıl bi etkimiz varsa kadına unutamadığı kızgınlıkları unutturduk. :)))

:KK70::KK70:
Kk sevap topiği..
Ben de kocama kızınca buraya konu açıcam. Bıktırıcam sizi ki biraz aşkım depreşsin heyecan gelsin. :KK68::KK70:

Zaten meyli vardı biraz.
"Hıh basitsiin" deyip karısına buse kondurmuş ya oradan artı bakiyesi vardı milli sporcu fit eniştenin :KK70:

47 kiloyum yıllardr spor yapıyorum profosyonel tekvandocuyum bu bilgiyi önceden vereyim de :) eşiniz ve siz cidden medeniyetten uzak asosyal insanlarsınız körler sağırlar birbirini ağırlar bize ne fit fit oturun işte karşılıklı gelip burda eşininizin ağzından ( güya ) kendinizi övmeye çalıştığınıza göre aslında sizdemi bi fiziksel sorun var buram buram özgüven eksikliği kokusu geliyor da :KK66:

Hıh eminim fitsindir :63:

adamı zincirleseydim öyle bir otele gitmezdim olay arkadaşına bu şekilde lanse etmesi

"Aile oteli diye seçtik" demediniz mi, ben mi yanlış gördüm? Gerek de yok açıklamanıza anladım ben sizi, rahat olun.
Bi de bakın yukarıda "Hakaret ettiler" diye yazıyorsunuz, siz görmüyorsunuz ettiğiniz hakareti "İnsan gibi yazan çok az" demek, "Heyvanat gibin yazdınız bana" demek. Olmaz ama böyle, dik dik yazarsanız yorumlar da öyle diken gibi gelir. Kocanıza-size hakaret etmiyor insanlar, p kendi empati ifadelerince size belli ölçüde göz oluyorlar dışarıdan. Faydalanın bence, naçizane.

Bana da salladınız az evvel, ama sorun değil öfkelenmem ben kolay kolay, ciddiye de almadım ama siz anormalleştiniz sinirden yazınıza yansıyor, gerek yok bu strese.

Ben sizin eşime saygı yoksunu tarzı konuşmalarınızı okumak için açmadım.Doğru düzgün cevaplar olur diye açtım.Polemiğe girmemiş haliniz buysa girmiş halinizi düşünemiyorum.Ben zaten büyük konuşmadım sanırım haklı çıkma çabanız var ki buna cevap vermeme rağmen aynı şeyi söylüyorsunuz.Ben asla kilo almam demedim her zaman dikkat ederim dedim kilolu olmama rağmen sürekli yiyip içmem dedim benim içim rahat siz merak etmeyin.
Çocuk doğurduğum kilolarla kalmam merak etme çünkü kiloyu sevmiyorum kendime bakıyorum sporumu yapıyorum.

Mesajinizi alintiladim. Buyrun.

Elalemin sagina soluna bakip da yorum yapan kim olursa olsun saygi yoksunudur. Bunun daha kaba tabirleri de var ama ben mumkun mertebe kibar olmaya calistim. Neyse.

Yasiniz ilerlesin,esiniz umarim bu sekilde kalmaz duzelir de,hayatin sadece gorsel ogelerden ibaret olmadigini,bazen dusunmek gerektigini,dusunerek konusmak gerektigini anlarsiniz.

Bakın eşimin yaptığı hoşuma gitmedi ama ben buraya eşime bana hakaret edin diye konu açmadım.O zaman her konu açana hakaret edin.Haklı bir şey yapılıyormuş gibi o zaman konu açma diyorsun.Konu açtık diye hakaretlere eyvallah mı diyim.1 değil 2 değil hepsi sırayla seçilip buraya gönderilmiş gibi.İnsan gibi konuşan çok az
Hayır canım biz sana hakaret etmedik. (Eşine birazcık etmiş olabiliriz ama) sen eşinin hareketlerinden rahatsız olmuşsun biz de sana evet haklısın güvenilmez bi tip dedik. Yani en başta açtığın konuya hak verdik. Çünkü tecrübe. Ha bi de akıl verdik başka kadınlar hakkında konuşmasına izin verme diye. Bi kadın olarak övülmek için dahi olsa hemcinsinin aşağılanmasına izin verme. Bize hakaret ederek kocanı savunmaya geçen sensin. Gerçekleri bizim ağzımızdan duymak rahatsızlık veriyorsa bir daha böyle bi konu açma o zaman. Ne deseydik oo sana ne güzel iltifat etmiş kadına şişko demiş aferin mi deseydik?

Avam = Halk dilidir ve muhtemelen siz de asil kanlı bir aristokrat olmadığınıza göre, avamdansınız.
Polemiğe giremeyeceğim üzgünüm :)

Avam konuşmalar diyerek konuşmalarınızı nitelemişim.Bilmem anlar mısınız?Ben sizler gibi saygısız konuşmuyorum evet.

burası rus kaynıyor lafının ardından sizce arkadaşı yenge nerede diye niye sormuştur?
ardından ne bileyim ya içerde süsleniyordur diyor...
yani bana ne burada rus kaynıyor imajı veriyor.
Ben mi farklı bakıyorum olaya?

Cok abartiyorsunuz. Esinize " ne demek istedin" demeden kendinize gore olaylara sekil veriyorsunuz. Boyle devam ederseniz evliliginiz uzun surmez. Amaciniz uzun surmesin diyorsaniz basariyosunuz tebrikler.

Mesajinizi alintiladim. Buyrun.

Elalemin sagina soluna bakip da yorum yapan kim olursa olsun saygi yoksunudur. Bunun daha kaba tabirleri de var ama ben mumkun mertebe kibar olmaya calistim. Neyse.

Yasiniz ilerlesin,esiniz umarim bu sekilde kalmaz duzelir de,hayatin sadece gorsel ogelerden ibaret olmadigini,bazen dusunmek gerektigini,dusunerek konusmak gerektigini anlarsiniz.

Çocuk doğurmak bir hastalık değil ki?ne alakası var ya gerçekten insanların sabrını mı sınıyorsunuz anlamadım

Avam konuşmalar diyerek konuşmalarınızı nitelemişim.Bilmem anlar mısınız?Ben sizler gibi saygısız konuşmuyorum evet.

Bak sana az önce yazdığım yoruma:
"Aile oteli diye seçtik" demediniz mi, ben mi yanlış gördüm? Gerek de yok açıklamanıza anladım ben sizi, rahat olun.
Bi de bakın yukarıda "Hakaret ettiler" diye yazıyorsunuz, siz görmüyorsunuz ettiğiniz hakareti "İnsan gibi yazan çok az" demek, "Heyvanat gibin yazdınız bana" demek. Olmaz ama böyle, dik dik yazarsanız yorumlar da öyle diken gibi gelir. Kocanıza-size hakaret etmiyor insanlar, p kendi empati ifadelerince size belli ölçüde göz oluyorlar dışarıdan. Faydalanın bence, naçizane.

Bana da salladınız az evvel, ama sorun değil öfkelenmem ben kolay kolay, ciddiye de almadım ama siz anormalleştiniz sinirden yazınıza yansıyor, gerek yok bu strese.

Gördün?
Gerek yok.

Hakaret etmeden konusan varmi diyosun, ac gozunu biraz bal ayinda, birbirinize odaklanip tadini cikarmak varken,

Asker arkadas, kilolu bayan, erkekler arasi mekik dokuyup dans eden, goz kirpan vs vs

Kaldiki bir kadina sizin yaninizda basitsin diyebilen bir esiniz var. Bunlar hakaret degil, esiniz bosbogaz ve persembenin gelisi carsambadan belli diyip baglamak istiyorum.

Kk sevap topiği..
Ben de kocama kızınca buraya konu açıcam. Bıktırıcam sizi ki biraz aşkım depreşsin heyecan gelsin. :KK68::KK70:

Zaten meyli vardı biraz.
"Hıh basitsiin" deyip karısına buse kondurmuş ya oradan artı bakiyesi vardı milli sporcu fit eniştenin :KK70:
Aç. Kocanı gömdükçe biz, sen aşık oluyosun. Öyle bir şey. :))))) Ne kadar yapmacık bi hareket değil mi? Bunu yapan adama hayatta güvenmem. Ama böyle diyince kızıyor işte bize. Napalım yalan mı söyleyelim? :deli:

Kilo probleminiz falan mı var anlamadım?
Doğuma kadar herkes kilo alır bu olağan bir şey...biz konuştuk bunu da eşimle...doğum kilolarına kurban olurum ama sonrasında dikkat etmezsen uyarırım dicem ama sen zaten kendine dikkat edersin ben biliyorum dedi...ve hak veriyorum hamileliğimde dahil pilates yapıp sağlıklı kilo alacağım için bana o şekilde bakmaz merak etmeyin...
Çünkü ben zaten bir rahatsızlığım olmadığı sürece kiloyu sevmiyorum.Kendime bakıyorum sporumu yapıyorum eşim de beni övmek istedi.Çünkü etrafta herkes votkasıyla sürekli bir şeyler yeme peşindeydi.Milli sporcu diye saygısız davranabilir demedim ama sağlık konusunda kendine dikkat etmeyenleri onaylamaz bu konulara iligili demek istedim

Hahaha ya kusura bakmayin ama çok güldüm. Sanki hamilelik kilosu ile kalanlar o kilolari çok seviyorlar!

Ki o bile değil, bir hastaliğa, depresyona, tiroid'e bakar o işler.

Baze insanlar metabolizm sorunlar yaşiyorlar, küçüklüğünden beri yanliş yemek alişkanliklar, travmalar,..

Madem eşiniz bu 'sektörün' içinde. O halde bilmesi lazim kilonun ne zor birşey olduğunu ve birçok sebebi olduğunu. Hiç bir açiklama eşinizin o kadini aşağlamasini hakli kilmaz.

Neyse bu son yorumum olacak. Eşiniz ile mutluluklar diliyorum.

Back
X