Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar ben bacaklarımın kalınlığından çok rahatsızım kilomun çoğu bacaklarımda toplanmış durumda özellikle alt bacaklarımın çok kalın olduğunu düşünüyorum orayı inceltmenin bi yolu var mı? liposuction dışında yani :S
pilates dene canım benim de baldır sorunum var ama alt bacak degil o kısımla ilgili bildigim doktor yardımı gerek ve erimiyor ama eger üst bölge dersenh yada bölgesel dersen mezoteraip öneririm çünkü bölgesel zayıflama asla diyetle gitmiyor spor ki oda pilates olursa sıkılaşıyor ama önerim hem pilates hemde seansları abartmadan mezoterapi
arkadaşlar ben bacaklarımın kalınlığından çok rahatsızım kilomun çoğu bacaklarımda toplanmış durumda özellikle alt bacaklarımın çok kalın olduğunu düşünüyorum orayı inceltmenin bi yolu var mı? liposuction dışında yani :S
Merhaba, ben de sizinle aynı dertteyim ve liposuction'u asla va asla düşünmüyorum. Hem maliyet,hem sıkıntı hem riskli hemde etkisi çabuk geçiyor. Bir arkadaşım fransadan selülit ve inceltici tayt getirmiş. bu sauna taylarından değil, normal bir tayt gibi görünüyor 21 gün giyiyorsunuz bacaklarda ve popoda 3-4cm incelme yapıyor. arkadaşımın getirdiği selülit için olandı ve sonucu görünce çıldırdı resmen hem incelmiş hem selülitler gitmiş ve hiç spor falanda yapmamış.ayrıca sadece incelten taytlarda varmış fransada. tahminim türkiyedede satılmaya başlandı ama daha çok yeni .....sellüt taytı yazarsak internetten bulabileceğimizi düşünüyorum.sana da banada kolay gelsin canım
pilates dene canım benim de baldır sorunum var ama alt bacak degil o kısımla ilgili bildigim doktor yardımı gerek ve erimiyor ama eger üst bölge dersenh yada bölgesel dersen mezoteraip öneririm çünkü bölgesel zayıflama asla diyetle gitmiyor spor ki oda pilates olursa sıkılaşıyor ama önerim hem pilates hemde seansları abartmadan mezoterapi
Tek ve en ulaşılabilir yol yürüyüş yapmaktır. Benim de alt bacaklarım çok kalın ama yürüyüş yaptığımdan beri incelmeye başladılar. Sana da tavsiye ederim:)
benim alt bacaklar da felaket, pilatesi tavsiye ederim görsel olarak oldukça farkettiriyor ama mucize de beklemeyin, benimki gibi vucudun geneliyle ciddi anlamda orantısız ve kaslı bacaklarınız varsa max. 1-2 cm. inceliyor, yağlı olanlar daha şanslı, pilatesle yağları eriterek inceltebilirsiniz.
şu an gittiğim spor salonunda hem en az 20 dk koşu bandında tempolu yürüyorum haftanın 3 günü hemde haftada 2 gün fln pilates yapıyoruz inşallah işe yarar kilo verdim ama bacaklarım inceldi mi farkedemiyorum ben 60 a indiğim gün anca farkedicem herhalde :) teşekkürler kızlar önerileriniz için bu arada ben 3 senedir voleybol oynuyorum 1 senedir de tenis oynuyorum ama ara ara o yüzden bacaklarımda kas yapmışmıdır bilmiyorum ama vücudumun genelinde yağ oranı çok fazlaymış kasa göre bunu biliyorum sadece inş erirler ya...
pilates özellikle bacak ve kalça için mükemmel, ölçüm yapmanızı tavsiye ederim, benim kalça çevrem 4 ayda 110 cm. den 100 e indi, benim için mucizevi bir sonuç ama alt bacaklar ve bel çevresi için aynı şeyi söyleyemeyeceğim maalesef
bu arada benim alt bacak kalınlığım 37 cm. 40 dan indi (feci yani) ve sanırım daha fazla incelmeyecek çünkü kalan kısım tamamen kas