• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

baldiz derdi:(

Sorunumuz olmadi hatta ben nezaketen abla derim ona.alttan alirim esim icin kardesi nasil olsa yani. Ama insanim benim de sinirlerim var

Baldızla görümceyi karıştıracak kadar bilgisizlik olmaz.
Biri bizi gözetliyor yine sanırım.

Skype araciligi ile konusuyor ailesi ile bazen isim oluya gidib konusamiyorum onu bile sorun yapiyor gelib konusmadi beyenmiyo gelin bizi diye

eşinmi skype ile görüşüyor,ee kardeşinle görüşüyosun beni napcaksın de .. sen cok yüz vermissin iyi niyetinden,astar istio cnm :33:

O bakude yasiyor biz rusyada hani burda da esimle yalniz degilim qaynanam kayinpedrrim kayinlarimberaber yasiyoruz. Simarik yani her kes bunu pohpohlamali sanki

Kizlar lutfen yardim edin nasil davranmaliyim bilmiyorum. Benim baldizimda iletisim sorunu var galiba. Bir sey anlatiyor fikrimi soyluyorum bir lafimdan kusuyor ve kirici sozler soyluyor. Bu 3yildir boyle. Akil verin nasil tepki vereceyimi bilmiyorum artik

uzak dur muhatap olma görümcemden nefret ettiğim kadar kimseden nefret edemem

yüzsüz küseriz konuşmyız uzaak dururuz yine sırnaşır gelir yine aynı şeyleri yapar ben evime almayıncada kötü gelin olurummmmm eşimle tek sorunumuz kardeşleri onun dışında eşimle çok iyiyiz seviyz ama evliliğimi yıpratıyr görmcemle ,ilgili tartışmalar bıktım artık lanetolasıdan sende cvbını ver ezdirme kendini keşke ilk başta ben mesafemi koyabilseydim

uzak dur muhatap olma görümcemden nefret ettiğim kadar kimseden nefret edemem

yüzsüz küseriz konuşmyız uzaak dururuz yine sırnaşır gelir yine aynı şeyleri yapar ben evime almayıncada kötü gelin olurummmmm eşimle tek sorunumuz kardeşleri onun dışında eşimle çok iyiyiz seviyz ama evliliğimi yıpratıyr görmcemle ,ilgili tartışmalar bıktım artık lanetolasıdan sende cvbını ver ezdirme kendini keşke ilk başta ben mesafemi koyabilseydim

Ben cevap verirsem kiyametleri koparir. Annesini doldurub uzerime salar. Esime dediyim zaman da o da oyle kabul etmelisin diyor

Gorumcemin eltimle sorunlari var daha dogrusu sevmiyorlar bir birlerini. Bana anlatiyor ben de olur boyle seyler diyorum bana sen onun tarafini tutuyorsun sevmiyorum seni de konusma benle diyor

Tipki cocuk gibi yani. Hani konusmuyorum sonra kendisi arayib konusuyo benle. Aradan zaman geciyor tekrar kusuyo yani biktim

Konu sahibesi bu tarz bir sorunla uğraşmamak için konunuzu mesaj düzenleme kısmından düzeltebilrisiniz. Tavırlar rahatszı edici çünkü beni rahatsız etti Türkçe ye yakın olsa bile ayrı bir dil sonuçta bilmeyebilir.

Asıl konuya gelince mesafe koymak çok daha iyi gibi görünüyor bu durumda. Yani durmadan bu naza katlanmaktansa o konulara girmek istemiyorum abla ne olur beni bulaştırma deseniz nasıl olur.
Gerçi görümce değişik biri gibi sanki

Konu sahibesi bu tarz bir sorunla uğraşmamak için konunuzu mesaj düzenleme kısmından düzeltebilrisiniz. Tavırlar rahatszı edici çünkü beni rahatsız etti Türkçe ye yakın olsa bile ayrı bir dil sonuçta bilmeyebilir.

Asıl konuya gelince mesafe koymak çok daha iyi gibi görünüyor bu durumda. Yani durmadan bu naza katlanmaktansa o konulara girmek istemiyorum abla ne olur beni bulaştırma deseniz nasıl olur.
Gerçi görümce değişik biri gibi sanki

yeni oldugum için burda bazı şeyleri bilmiyorum. Gorümcem değişik biri evet o her konuya küsmeyi bilir yani:19:

Back
X