Baligim dogurmus

Annede yer ayırmazsan o yüzden bölmeli kaplar var anne ustte doğuruyor aşağıya yavrular düşüyor kapta kalıyor ondan al hemen şişmaniye bende cok balık baktim yavruladıda ama o kadar yavrudan 1 2 anca yasıyor

Ya kendi dogurduklarini da yiyorlarmis, akvaryumun icinde ayri bi yer yaptim yavruya. Ama ya yine dogurursa diye nobet tutuyorum

Yavruluk alin iki kademe oluyor

Hamile balık üst tarafa konuluyor yavrulaDigi zaman yavrular alt kademeye düşüyor. Sonra tekrar anne balığı akvaryuma salarsiniz aynı şekilde yavrular biraz büyüsün onları da salarsiniz

Canlı doğuran var sanırım moli Pilati kılıç falan mı ki

Onlar ciklet türü

Arkadaşınki canlı doğuran

Direk canlı Balik doğuyor :)

Büyük balık küçük balığı yer.
Hayatın kuralı
Ben onu bu yasima kadar hep buyuk balik cinsi kucuk balik consi diye algilamisim. Yavru balik vs ebeveyn balik diye dusunmemisim yaw :)

Onu da arastirdim da hep anne strese giriyor fln yazmislar . Doguran baligin karni dumduz acaba devam eder mi ki dogurmaya Bi de iknci baligin hamile olduguna emin degilim. Karni sis ama siyahlik yok.

Pilati. Annenin hamile olduguna emin olsam
Alicam. siyahli olan baliktan supheleniyorum fotosuni ekledim bakar misiniz

Birara çocukken çok büyük bir akvaryumumuz vardı. İçinde de onlarca balık. Hatta 100 taNe civarında. Hemen hemen hergün biri doğururdu.ben de sabahlara kadar bekler yavruları toplayıp ayrı bölüme koyardim ve onların büyümesini keyifle izlerdim. Çok keyiflidir akvaryum ve o bebekleri büyütmek. .hayırlı olsun bebisleriniz ; )

Hamile gibi duruyor ama anlamanın en kolay yolu üstten foto çekmek

Üstten bakınca yanlara doğru genişlik varsa hamiledir

Bi de tam doğuracagi kısımda kararma olabilie ama o en son zamanlarda oluyor bi de her balikta olmuyor

Tesekkurler benim kucuk tank. 3 taneye anca yetiyordu.
Buyuk akvaryumun isi de cok olur :/ erkek olan baligi vermem lazim buyuk akvaryumu olan birine

Onun ayri bolmeleri oluyor diye biliyorum zaten 1yumutladimi 15-20tane yumurtluyor veya daha fazla yazik ama genede dikkatli ol yemesinler yavrucuklarini

Bazi baliklar yumurtasini icinde tutuyor. Yumurtadan cikan dogmus oluyor.
Insan ya da balina gibi bi dogum degil.

Yorumları okudum. Oyle oldugunu bilmiyodum .Demekki yıllar once ailemin aldıgı balığı temizlerken agzındaki balık yavrusuymus ağzında olan .HeHep balığı yemiş sanardım

Lepistes degil plati. Benzer bi balik ama sadece 4 yavru buldum(biri olu) sanirim ben bulana kadar yemisler
Ewet anneside yemistir .Digerleri de. başka karnı şis balik varmı foto atin bakim .
Bu balığinizıda tarih kaydı alın 21 gun sonra ayırın .Yeniden doguracak .
Akvaryumda ısitıcı techizat varmı .

Ewet anneside yemistir .Digerleri de. başka karnı şis balik varmı foto atin bakim .
Bu balığinizıda tarih kaydı alın 21 gun sonra ayırın .Yeniden doguracak .
Akvaryumda ısitıcı techizat varmı .
Yok soguk su baligi zaten
Yavrulara gerekiyor mu yoksa !
21 gun mu olamaz
Napicam zaten kucuk akvaryum ben bu baliklari birine vereyim bari katiyyen basedemem cok kirilgan biriyim boyle konularda olen yavrulara uzuluyorum hasta olsalar surekli aklim orda.

Baliga gore 20 -30 oluyodu.Ama digerleride dogurur.Arka arkaya .En son 80 den sonra saymayı bıraktık .
Bizde lepistes vardi.Ciklet ,melek vs ......
Isiticiyla yavru rahat dogururlar .
Kac litrelik akvaryum ve kac balik var sizde .
Zaten yavruları dedigim gibi ayırın .
Su sirkülasyonu icin yanlardan igneyle delmelisiniz şişeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…