Hım o da ayrı cinsmisYok kusmuyor canli cikiyor direkt alt tarafindan.
Ya kendi dogurduklarini da yiyorlarmis, akvaryumun icinde ayri bi yer yaptim yavruya. Ama ya yine dogurursa diye nobet tutuyorum
baliginizin cinsi ne? bizde besledik bir dönem.
karında değil ağızda oluyor yumurtalar.
ve olgunlasinca direk yavru olarak bırakıyor ağzından yavaş yavaş.
eğer etrafta tehdit varsa geri yutuyor bir çoğunu.
nette videolari var.ben oradan bakıp ağzına zarar vermeyecek şekilde 11 tane kadar almıştım.ama yaşamaları çok zor oluyor.onlar için ayrı yem almanız lazım.
özel bir aparati var bir süre orada tutmanız lazım felan.
birde anne yaklaşık 20 gün kadar neredeyse bişey yemiyor.ağzında yavrular olduğu için.
çok güçsüz ve bitkin düşüyor.
güçsüz düşünce diğer balıklar ona saldırıyor.
yani anneyide ayırıp beslemeniz çok iyi olur.
umarım yaşarlar.
bogazinin altında şişlik varsa video izleyip yavru olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.
hepsini bırakmamış olabilir.
Ben onu bu yasima kadar hep buyuk balik cinsi kucuk balik consi diye algilamisim. Yavru balik vs ebeveyn balik diye dusunmemisim yaw :)Büyük balık küçük balığı yer.
Hayatın kuralı
Onu da arastirdim da hep anne strese giriyor fln yazmislar . Doguran baligin karni dumduz acaba devam eder mi ki dogurmayaAnnede yer ayırmazsan o yüzden bölmeli kaplar var anne ustte doğuruyor aşağıya yavrular düşüyor kapta kalıyor ondan al hemen şişmaniyebende cok balık baktim yavruladıda ama o kadar yavrudan 1 2 anca yasıyor
Pilati. Annenin hamile olduguna emin olsamYavruluk alin iki kademe oluyor
Hamile balık üst tarafa konuluyor yavrulaDigi zaman yavrular alt kademeye düşüyor. Sonra tekrar anne balığı akvaryuma salarsiniz aynı şekilde yavrular biraz büyüsün onları da salarsiniz
Canlı doğuran var sanırım moli Pilati kılıç falan mı ki
Ben onu bu yasima kadar hep buyuk balik cinsi kucuk balik consi diye algilamisim. Yavru balik vs ebeveyn balik diye dusunmemisim yaw :)
Onu da arastirdim da hep anne strese giriyor fln yazmislar . Doguran baligin karni dumduz acaba devam eder mi ki dogurmayaBi de iknci baligin hamile olduguna emin degilim. Karni sis ama siyahlik yok.
Eki Görüntüle 2159117 Eki Görüntüle 2159118
Tesekkurler benim kucuk tank. 3 taneye anca yetiyordu.Birara çocukken çok büyük bir akvaryumumuz vardı. İçinde de onlarca balık. Hatta 100 taNe civarında. Hemen hemen hergün biri doğururdu.ben de sabahlara kadar bekler yavruları toplayıp ayrı bölüme koyardim ve onların büyümesini keyifle izlerdim. Çok keyiflidir akvaryum ve o bebekleri büyütmek. .hayırlı olsun bebisleriniz ; )
ya Allah’ın aşkına boşverdiğini nereden çıkardınız? offf sırf eleştirmek için yazılan yorumlardan yıldım.
Bazi baliklar yumurtasini icinde tutuyor. Yumurtadan cikan dogmus oluyor.Allah allah balık yumurtlart sadece dıe biliyodum. Balıktamı doguruyo .Bıtek balina dogurmuyomu
Bazi baliklar yumurtasini icinde tutuyor. Yumurtadan cikan dogmus oluyor.
Insan ya da balina gibi bi dogum degil.
Bisey olmaz .Biz 70-80 yavru aldik böyleBaliklar asagiya kendileri mi iniyor? Anne strese girer mi acaba?
Ewet anneside yemistir .Digerleri de. başka karnı şis balik varmı foto atin bakim .Lepistes degil plati. Benzer bi balik ama sadece 4 yavru buldum(biri olu) sanirim ben bulana kadar yemisler
Tek seferde miBisey olmaz .Biz 70-80 yavru aldik böyle
Yok soguk su baligi zatenEwet anneside yemistir .Digerleri de. başka karnı şis balik varmı foto atin bakim .
Bu balığinizıda tarih kaydı alın 21 gun sonra ayırın .Yeniden doguracak .
Akvaryumda ısitıcı techizat varmı .
Baliga gore 20 -30 oluyodu.Ama digerleride dogurur.Arka arkaya .En son 80 den sonra saymayı bıraktık .Tek seferde mi
Bizde lepistes vardi.Ciklet ,melek vs ......Yok soguk su baligi zaten
Yavrulara gerekiyor mu yoksa!
21 gun mu olamaz
Napicam zaten kucuk akvaryum ben bu baliklari birine vereyim bari katiyyen basedemem cok kirilgan biriyim boyle konularda olen yavrulara uzuluyorum hasta olsalar surekli aklim orda.
yav he he.Senin de işin zor anliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?