fndkfndk'ın konusundan kopya çekerekten sizlerden bilgilerinizi rica ediyorum. balık duygusalmış, romantikmiş falan çoğu yerde bunları okudum ama arkadaşken de sevgiliyken de evliyken de hiç bir duygusallığını, romantikliğini görmedim. Sizin bildikleriniz neler?
Balık burcu ile aslan kadını ilişkisi var mı bildiğiniz? Normalde benim bu adamı ezmem, baskılamam gerekirken tam tersi hissediyorum nedense
balık erkeğinin ağzı baldır bal
uçan arının kanadından bile iltifat edebilirler,hiç ummadığın hediyeler getirirler-özel günleri asla unutmazlar,duygusal ve hassaslardır
ama özgüven eksiklikleri çoktur.Kıskançlık damarlarından akan bir kandır,bi anda küsüp yüzleri düşebilir.Toplamak çok zordur...
Hayatındaki kadına kendini prenses peri hissettirir ama gözleri de sağa sola kaymaz da değildir
Aşırı hassas ve sulugözlerdir,ağlamasalar da o ağlamaklı tavırları hep ortaya çıkar
vee fil hafızaları vardır
fil ki ne fil, sevgili olmadan 3 sene önce yaptığın bir yanlış bir kavga esnasında ortaya çıkabilir, söylediği birşeye (olay üç sene önce gerçekleşmiştir) "ben öyle demedim" dersen "hatırlasana-kırmızı kazak giyinmiştin,TEGVdeki eğlenceden bir hafta sonraydı.Hani hatta BİMe gitmiştik!" diye açıklamaalr dizer ve sen de emin olmasan bile o suçlamayı kabul edersin
velhasılıkelam balık burcu aşkı iliklerine kadar hissettirir
ama bana uzak olsun mümkünse,sevmediğim çok özellikleri var :)
şimdilik oturaklı oğlak erkeğimle pek mutluyum
bende yay erkegiyle ilgili acsam mi acaba :))
balik erkegi bencil olur diye biliyorum ben.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende yay erkegiyle ilgili acsam mi acaba :))
balik erkegi bencil olur diye biliyorum ben.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Baliklar ilgi bekler. Romantizmi iclerinde, kafalarinda yasayanlari da vardir. Karsinizda Balik varsa, kadin olsun, erkek olsun fark etmez siz ilgi gostermeliniz kardes. Ona kafasindaki romantizmi sunmalisiniz derim.
Mesela ben cok romantik bir baligimErkekler benim kadar ince dusunceli olmadigi icin romantik ortami ben hazirlarim, cicek ben toplarim, ask mektubu ben yazarim, romantik yuruyuse/yemege cikmayi ben teklif ederim. Ben nasil davranirsam , olayin havasi oyle oluyor. Ben bir gece yanima sarap alip, abiye elbise giyip, gol kenarina oyle gidersem bu romantik bir bulusma olur. Ama ben mangal yapip, kot pantolon giyersem bulusma da ona gore gecer anlatabildim mi? Karsimdaki heriften de bu dogrultuda ilgi goremezsem kesinlikle sogurum, odunlara asla tahammul edemem. Ote yandan beni kazanmak isteyen erkeklerden hicbiri beni anlayamadi, bugune kadar sadece birisi basarili oldu, her nasilsa romantik oldugumu anlayip beni gezili-yemekli bir gemide aksam yemegine davet etmisti. O geceden sonra ona farkli gozle bakmaya baslamistim.
Sizinki nasil bir Balik bilemem ama hic ona kucuk suprizler yaptiniz mi? Belki o da sizin anti romantik oldugunuzu dusundugu icin caba harcamiyordur. Mesela koltukta oturup televizyon izlerken yanagini oksayin,saclarini oksayin, gozlerine bakin, bakin ne yapacak. Bir de pekcok Balik arkadasim ve ben ; egceyi gunduzden daha cok seviyoruz. Geceyi buyulu ve romantik bulmsuumdur her zaman, el ele tutusup, konusmadan gece yuruyus yapmaya ne dersin mesela, bence cok romantik.
Yaylar çok eğlenceli oluyor bildiğim kadarıyla, pek öyle kıskançlık, çekememezlik durumları olmuyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?