Balık Burcu erkeki ilen Aslan Gadını

Koalina

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
17.558
32.867
798
fndkfndk'ın konusundan kopya çekerekten sizlerden bilgilerinizi rica ediyorum. balık duygusalmış, romantikmiş falan çoğu yerde bunları okudum ama arkadaşken de sevgiliyken de evliyken de hiç bir duygusallığını, romantikliğini görmedim. Sizin bildikleriniz neler?
Balık burcu ile aslan kadını ilişkisi var mı bildiğiniz? Normalde benim bu adamı ezmem, baskılamam gerekirken tam tersi hissediyorum nedense

Ben de aslanım, aslanlar kendini ezdirmez asla.
Yer mekan bakmaz, canını yakana saldırır. ( Yani ben öyleyim..)

Balık burcu bir erkekle aşk yaşamadım ama o kadar överler ki haklısın aklım kalmadı değil
Ben de duygusal, romantik, aşk adamı olurlar diye duymuştum. Yalan mıymış?

Eski sevgilim balıktı..
Aman Allah'ım romantiklik şöyle dursun öküzlük yapmadığı her dakikaya şükrederdim.
Bencil, sadece kendini düşünen, şımarık bir insancıktı işte
Aslan balık uyumunu bilemiyorum, ben teraziyim.
Ama romantik bir balık görmedim

Yok yahu ne duygusallığı ne romantikliği aynen lilyenin dediği gibi öküzlük yapmadığı zaman şükrediyorum:)

Burçlar karakterin sadece %27 sini oluşturuyormus, eşim aslan ben yengeç ilişkimizde gördüğüm kadarıyla güzel ayrı ayrı burçları ele alınca farklı oluyor. .

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

balık erkeğinin ağzı baldır bal
uçan arının kanadından bile iltifat edebilirler,hiç ummadığın hediyeler getirirler-özel günleri asla unutmazlar,duygusal ve hassaslardır
ama özgüven eksiklikleri çoktur.Kıskançlık damarlarından akan bir kandır,bi anda küsüp yüzleri düşebilir.Toplamak çok zordur...
Hayatındaki kadına kendini prenses peri hissettirir ama gözleri de sağa sola kaymaz da değildir
Aşırı hassas ve sulugözlerdir,ağlamasalar da o ağlamaklı tavırları hep ortaya çıkar
vee fil hafızaları vardır
fil ki ne fil, sevgili olmadan 3 sene önce yaptığın bir yanlış bir kavga esnasında ortaya çıkabilir, söylediği birşeye (olay üç sene önce gerçekleşmiştir) "ben öyle demedim" dersen "hatırlasana-kırmızı kazak giyinmiştin,TEGVdeki eğlenceden bir hafta sonraydı.Hani hatta BİMe gitmiştik!" diye açıklamaalr dizer ve sen de emin olmasan bile o suçlamayı kabul edersin
velhasılıkelam balık burcu aşkı iliklerine kadar hissettirir
ama bana uzak olsun mümkünse,sevmediğim çok özellikleri var :)
şimdilik oturaklı oğlak erkeğimle pek mutluyum

su grupları özelliklede balık çok içselleştirir olayı iç düyasında yaşar yaşar size belli etmez aslan ise dobradır aklına geleni sözyler cesurdur. içten pazarlıklı değildir. su grupları biraz da korkak ve ağlak olurlar. duygusal oldukları romantik olmaları anlamına gelmez aslanlar daha jest yapar romantiktir. amcak aslanlrda işnanılmaz ego varken balıkta ego sıfırdır zodyakın en mtevazi burcudur.

Hafıza, prenses hisseytirmek, iltifatlar hepsi tam tersi:)

Bunun yükseleni var, ay burcu var :)
Mantıkla bir denge sağlamalı bana göre duygusallık..
Ve ben ne kadar hassas da olsam fazla ağlaklığı fazla duygusallığı sevmiyorum. Ben kendim korumacılık beklerim biraz. Güvensizim.(ayım oğlak)
Aslanım...

Son düzenleme:
Aslan kadını bilmem erkeği var bi tane başımda
Balık erkeği bir arkadaşım var, çok fena çapkın. Aldatmadığı kız arkadaşı yok. En uzun ilişkisi 3 ay sürüyor. Ama ben burçlara pek inanmam. Kişiliğini burçla ilişkilendirmek ne kadar doğru bilmiyorum.

bende yay erkegiyle ilgili acsam mi acaba :))
balik erkegi bencil olur diye biliyorum ben.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende yay erkegiyle ilgili acsam mi acaba :))
balik erkegi bencil olur diye biliyorum ben.

Yaylar çok eğlenceli oluyor bildiğim kadarıyla, pek öyle kıskançlık, çekememezlik durumları olmuyor :)

Ha benim de çapkın, sosyal, bayanlarla ilişkileri yakın olan, duygusal bir balık burcu tanıdığım var. En son görüştüğümüzde akıllanma yolunda gibiydi ama uzun zamandır görüşmüyoruz

Baligim bende. Evet inanilmaz duygusalim yoldan gecen tirin tekeri bile çağrışım yoluyla beni aglatabilir. Asla romantik degilim. Balik erkekleri de romantik degiller. Edim ikizler bildigin iki yonlu ayna :)

Baliklar ilgi bekler. Romantizmi iclerinde, kafalarinda yasayanlari da vardir. Karsinizda Balik varsa, kadin olsun, erkek olsun fark etmez siz ilgi gostermeliniz kardes. Ona kafasindaki romantizmi sunmalisiniz derim.

Mesela ben cok romantik bir baligim Erkekler benim kadar ince dusunceli olmadigi icin romantik ortami ben hazirlarim, cicek ben toplarim, ask mektubu ben yazarim, romantik yuruyuse/yemege cikmayi ben teklif ederim. Ben nasil davranirsam , olayin havasi oyle oluyor. Ben bir gece yanima sarap alip, abiye elbise giyip, gol kenarina oyle gidersem bu romantik bir bulusma olur. Ama ben mangal yapip, kot pantolon giyersem bulusma da ona gore gecer anlatabildim mi? Karsimdaki heriften de bu dogrultuda ilgi goremezsem kesinlikle sogurum, odunlara asla tahammul edemem. Ote yandan beni kazanmak isteyen erkeklerden hicbiri beni anlayamadi, bugune kadar sadece birisi basarili oldu, her nasilsa romantik oldugumu anlayip beni gezili-yemekli bir gemide aksam yemegine davet etmisti. O geceden sonra ona farkli gozle bakmaya baslamistim.

Sizinki nasil bir Balik bilemem ama hic ona kucuk suprizler yaptiniz mi? Belki o da sizin anti romantik oldugunuzu dusundugu icin caba harcamiyordur. Mesela koltukta oturup televizyon izlerken yanagini oksayin,saclarini oksayin, gozlerine bakin, bakin ne yapacak. Bir de pekcok Balik arkadasim ve ben ; egceyi gunduzden daha cok seviyoruz. Geceyi buyulu ve romantik bulmsuumdur her zaman, el ele tutusup, konusmadan gece yuruyus yapmaya ne dersin mesela, bence cok romantik.

Son düzenleme:

Yaptım tabi ki bi kere espri olsun diye ona gül aldım bir süre sonra minicik saksılarda çok şirin papatyalar göedim ve aldım "öfff gene mi çiçek" dedi. Hediyelerim genelde uğraşılmış şeyler oluyordu ama kendisi hep bi öküzlük peşinde sağolsun. Göl kenarında yürüyüş yapalım dediğimde yeğenlerini de alıp gezmeyi anlayan bir tip. Romantiklik falan hak getire...

Yakın bir arkadaşımın sevgilisi balık burcu..
Kız , sabah akşam söylenip duruyor..
O kadar duygusalmış ki , olur olmadık şeylere dahi anlam yükleyip duygulana biliyormuş..

Yaylar çok eğlenceli oluyor bildiğim kadarıyla, pek öyle kıskançlık, çekememezlik durumları olmuyor :)

evet eglenceli oldukları dogru ama kiskanclik konusunda da masallahlari var :) onun haricinde bencillik de var ki bu cok sinir bozucu gercekten.

alıngan demeyi unuttuuuummmm
aşırı derecede alıngan insanlar balıklar,ıyyy
hatırlayınca ürperdim valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…