Balık Burcu erkeki ilen Aslan Gadını

Ayyy balıklar gerçekten öyle. Sorun gördü mü hemen kaçarım göçerim olmadı ölürüm edaları...
Bir de nasıl inatçı anlatamam, kendimi inatçı bilirdim peh...

valla burda yazan balık erkeği yorumlarını okuyunca şok oldum zira eşim balık duygusal, romantik, ince, düşünceli, özel günleri asla ve asla unutmayan ve atlamayan bir adam, sevdi mi tam seven cinsten, eşine dayanamayan bir aşık :) çok sinirlense bile hemen düzelebilen bir adam, hatalı olduğunda özür dileyecek bir erdeme sahip kocacım :) evine düşkün ama gezmeyi ve eğlenmeyi de iyi bilir, jestler yapar, yapar da yapar yani benim balık burcu kocacım böyle gerisini bilmem he bende teraziyim bu arada

Ayyy balıklar gerçekten öyle. Sorun gördü mü hemen kaçarım göçerim olmadı ölürüm edaları...
Bir de nasıl inatçı anlatamam, kendimi inatçı bilirdim peh...

Aay bende çok inatçıyım balık kızıyım tam yani. Hatta sevgilim diyo ben kendimi inatçı bilirdim seni tanıyana kadar dedi
İnşallah herşey düzelir Koalinacım ya sen iyi birisin gerçekten

Aay bende çok inatçıyım balık kızıyım tam yani. Hatta sevgilim diyo ben kendimi inatçı bilirdim seni tanıyana kadar dedi
İnşallah herşey düzelir Koalinacım ya sen iyi birisin gerçekten

inatçılık sorun değil aslında biraz sarıp sarmalasa
teşekkür ederim hem iyi dileklerine hem iltifatına, bir sizlerden iyi bir şeyler duyuyorum

ben aslan burcu eşim balık burcu.liseden beri birlikteyiz ve şuan 13 senelik evliyiz eşimle.balık burcu evet duygusal ama duygularını belli edemiyor:)saçma sapan bir şekilde içinde yaşıyor!!! aslan burcu lider ama aslan burcu kadını çok net,,herşey ağzında,,bence sıkıntı burda.Biz aslan burcu kadınları biraz fazla özgüvene sahibiz ve herşeyi tam istiyoruz.Bence işleri zor,,ama aslan burcu kadını isterse balığın içindeki duygusallığı da romantikliği de dışarı çıkarmasını bilir,,net:) sevgiler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…