- 23 Ağustos 2012
- 51.860
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.538
- 898
Yaptım tabi ki bi kere espri olsun diye ona gül aldım bir süre sonra minicik saksılarda çok şirin papatyalar göedim ve aldım "öfff gene mi çiçek" dedi. Hediyelerim genelde uğraşılmış şeyler oluyordu ama kendisi hep bi öküzlük peşinde sağolsun. Göl kenarında yürüyüş yapalım dediğimde yeğenlerini de alıp gezmeyi anlayan bir tip. Romantiklik falan hak getire...
Balik degil okuz burcuymus :)))))) Bu nedir ya, yukseleni okuz olmasin, Balik likla zerre kadar alakasi yok. Adimizi kirletiyor:)
fndkfndk'ın konusundan kopya çekerekten sizlerden bilgilerinizi rica ediyorum. balık duygusalmış, romantikmiş falan çoğu yerde bunları okudum ama arkadaşken de sevgiliyken de evliyken de hiç bir duygusallığını, romantikliğini görmedim. Sizin bildikleriniz neler?
Balık burcu ile aslan kadını ilişkisi var mı bildiğiniz? Normalde benim bu adamı ezmem, baskılamam gerekirken tam tersi hissediyorum nedense
fndkfndk'ın konusundan kopya çekerekten sizlerden bilgilerinizi rica ediyorum. balık duygusalmış, romantikmiş falan çoğu yerde bunları okudum ama arkadaşken de sevgiliyken de evliyken de hiç bir duygusallığını, romantikliğini görmedim. Sizin bildikleriniz neler?
Balık burcu ile aslan kadını ilişkisi var mı bildiğiniz? Normalde benim bu adamı ezmem, baskılamam gerekirken tam tersi hissediyorum nedense
nasılsınız pekieşim ile ben
canım iki tanıdığım var herkes aynı olucak die bir şey yok ama onlar götüremedi. su ve ateş zıt diye biliyorum ama bu herkeste aynı olucak die bir şey yok tabikide
ben ondan daha duygusalım yahu... bi hayalperestlik de mevcut kendilerindeBiz de tam tersi ben balik, esim aslan
Balik icin duygusal demek tamam dogru da surekli de nemli gozlerle dolasmiyoruz
Romantik denir balik icin, evet romantigiz ama yerine gore. Herkeste olan romantiklik bizde biraz daha yogun
Aslan ve balik iliskisi zordur ama isler rayina oturdugu vakit en saglam iliskilerden biri olur.
hiiiç alıngan değil tam tersi o kadar umursamaz ki odanın kapısı bile gıcırdıyor ama bunda ses yok.Duygusalliklari kendi egolarini doyurmak icindir sana karsi olmaz bencildir dunya kendi etrafinda donuyor sanir cabuk sıkılır asiri alingandir mizmizdir icini bayar sip sevdidir kotu ozellikleri bunlar su grubuyla iyi kanceker ama herkesin burnundan getirme potansiyeline sahiptir
Koalina, senin kv oğlum çok hassastır şöyledir böyledir onu idare edeceksin diyordu bu adam Balık mıydı??? Sen de Aslansın öyle mi?
Açıkçası bir Aslan kadını olarak en anlaşamadığım erkek tipidir Balık erkeği.
Mıy mıy mıy ben şöyle duygusalım, hassasımdır diyen ve istekleri hiç bitmeyen, sabit fikirli ve hep negatifi düşünen bir erkek profiline hiç gelemiyorum. Balık burcundan sevgilim olmadı, insan ilişkilerinde burçları çok takmam insanlık burca bakmaz sonuçta, ama bir büyüğüm vardı (abi hatta babam gibidir) aynı tarif ettiğim kişilikte biriydi. Ben onun nazından geriliyordum ve burç konuları açıldığında en anlaşamadığım kişi profiline her zaman "balık erkeği" derim.
Allah kolaylık versin, bence sırf burca takılma, kişilik de önemli ama evliliğine üçüncü şahıslar çok karışıyor ve sorunlarının nedenleri bence bu.
üzgünüm. görevimnayırrrrr
nasılsınız peki
ben ondan daha duygusalım yahu... bi hayalperestlik de mevcut kendilerinde
hiiiç alıngan değil tam tersi o kadar umursamaz ki odanın kapısı bile gıcırdıyor ama bunda ses yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?