Balık Burcu erkeki ilen Aslan Gadını

Balik degil okuz burcuymus :)))))) Bu nedir ya, yukseleni okuz olmasin, Balik likla zerre kadar alakasi yok. Adimizi kirletiyor:)

Balik degil okuz burcuymus :)))))) Bu nedir ya, yukseleni okuz olmasin, Balik likla zerre kadar alakasi yok. Adimizi kirletiyor:)

Muhtemelen öyle, iltifat etsem hıhım tabi evet kesin öyledr der adamı deli eder. Alakası yok bence balık burcu ile. Bir kere ağladığını gördüm o da düğünümüzde annesiyle dans ederken. Gelin sanki başka bir yere gidiyor

eşim ile ben

canım iki tanıdığım var herkes aynı olucak die bir şey yok ama onlar götüremedi. su ve ateş zıt diye biliyorum ama bu herkeste aynı olucak die bir şey yok tabikide

Biz de tam tersi ben balik, esim aslan
Balik icin duygusal demek tamam dogru da surekli de nemli gozlerle dolasmiyoruz
Romantik denir balik icin, evet romantigiz ama yerine gore. Herkeste olan romantiklik bizde biraz daha yogun
Aslan ve balik iliskisi zordur ama isler rayina oturdugu vakit en saglam iliskilerden biri olur.

Duygusalliklari kendi egolarini doyurmak icindir sana karsi olmaz bencildir dunya kendi etrafinda donuyor sanir cabuk sıkılır asiri alingandir mizmizdir icini bayar sip sevdidir kotu ozellikleri bunlar su grubuyla iyi kanceker ama herkesin burnundan getirme potansiyeline sahiptir

nasılsınız peki

canım iki tanıdığım var herkes aynı olucak die bir şey yok ama onlar götüremedi. su ve ateş zıt diye biliyorum ama bu herkeste aynı olucak die bir şey yok tabikide

ben ondan daha duygusalım yahu... bi hayalperestlik de mevcut kendilerinde

hiiiç alıngan değil tam tersi o kadar umursamaz ki odanın kapısı bile gıcırdıyor ama bunda ses yok.

Koalina, senin kv oğlum çok hassastır şöyledir böyledir onu idare edeceksin diyordu bu adam Balık mıydı??? Sen de Aslansın öyle mi?
Açıkçası bir Aslan kadını olarak en anlaşamadığım erkek tipidir Balık erkeği.
Mıy mıy mıy ben şöyle duygusalım, hassasımdır diyen ve istekleri hiç bitmeyen, sabit fikirli ve hep negatifi düşünen bir erkek profiline hiç gelemiyorum. Balık burcundan sevgilim olmadı, insan ilişkilerinde burçları çok takmam insanlık burca bakmaz sonuçta, ama bir büyüğüm vardı (abi hatta babam gibidir) aynı tarif ettiğim kişilikte biriydi. Ben onun nazından geriliyordum ve burç konuları açıldığında en anlaşamadığım kişi profiline her zaman "balık erkeği" derim.
Allah kolaylık versin, bence sırf burca takılma, kişilik de önemli ama evliliğine üçüncü şahıslar çok karışıyor ve sorunlarının nedenleri bence bu.

Aynen oğlu çok hassasmış, duygusalmış küçükken şöyleymiş böyleymiş hep annesini ararmış falan
Ben de burçlar hakkında pek bir şey bilmem ve takmam ama yine de genel profili öğrenmek istedim.
Çok negatiftir söylediğin gibi...Daha olmamış bir şeye "ya olursa" diye üzülen, kesin öyle olacak diye karalar bağlayan bir tip. Gayet normal bir geçimimiz olduğu halde yetersiz görmesi de ayrı deli ediyor. Paramız yok pulumuz yok edasında sürekli. Daha ne olacaktı acep

Benim sevgilimde balık 😊
Duygusal, içten, sürprizlere bayilan ve bir hayli romantik biri. Bazen kendimi onun yaninda odun gibi hissediyorum 😁 iltifatlari hiç bitmez mesela 😊oyle yani canim benim, aslan burcu hakkinda da pek bi bilgim yok ama dedigim dedik oluyor cogulari. Balik biraz daha sakin olur aslan kadininin yaninda gibi.

Aslan Gadini git sende kocani ez:)))))))

Benim balik bir sevgilim degilde sevgili adayim vardi. Duygusal, romantik degildide daha cok hasas biriydi. Artik görüsmeyecegimi söyleyince beya aglamis ertesi gün gözler kirmizi sen neler yapiyorsun bana demisti?! Beraber dinledigimiz sarkiyi dinledigininde agladigi falan söyelmisti.

Bu da bana göre duygusalik degil.

nasılsınız peki

ben ondan daha duygusalım yahu... bi hayalperestlik de mevcut kendilerinde

hiiiç alıngan değil tam tersi o kadar umursamaz ki odanın kapısı bile gıcırdıyor ama bunda ses yok.

eşim balık, aşırı duyguusal çok merhametli çabuk sinirlenmeyen ve sabırlı...ama romantizm sıfır
ben aslanım, çabuk sinirlenirim..benim dediğim olsun isterim...merhametliyim.... romantizm isterim... ilgi beklerim...
aslında karekterlerimiz çok farklı olsa da allah dağına göre kar verirmiş...şükür anlaşıp gidiyoruz...5 yıldır...

Esim balik ben basak burcuyum. Dunyanin en uyumsuz iki burcu deniliyo.o hayalperest ben gercekci o duygusal ben sogukkanli.. İkimizin tek uyan tarafi inatciligimiz...biraz mizmizdir.kafasina koydugunu mutlaka yapar.romantiklik sevgililik donemimizde baya coktu..suan birazda islerinin yogunlugu dolayisiyla pek goremiyorum..affedicidir.en buyuk tartismalrimiz bile bi sarilmayla biter.karsisinda biri aglasin biraz duygu somurusu yapsin cabucak aldanir..he bide ilgiyi asiri sever .

Daha önce yazıldımı bilmiyorum ama önemli olan hangi günde doğduğun değil hani günde saatte nerde doğduğunuzdur ben yengecim başak burcuyum yada koçum demek anlamsızdır doğduğunuz gün saat ve enlem boylamdaki tüm gezegen ve yıldızların sizin doğum haritanızdaki konumları ve açıları bir bütündür yani ben koçum yükselenim akrep falan çok yetersiz ve eksik bilgidir astrolojiye gerçekten meraklı iseniz profosyonel danışmanlık yapan astrologlarla iletişime geçmelisiniz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Balık erkeği duygusal olmaz asla kadını duygusal olur :)
Mesela balık erkekleri kısa süreli ilişkiler yaşar, kadını uzun süreli ilişkiler yaşar
Balık erkekleri duygusuz , anı anını tutmayan , kararsız tiplerdir genellikle . En ufak sorunda ortadan kaybolurlar
Çevremde balık erkeği yok hiç ama burçlarla ilgili olduğum için çoğu hakkında azda olsa fikre sahibim
Aslan kadını ayakları yere sağlam basar ve karşısındakini de öyle görmek ister.
İlgiyi , övgüyü sever . Fazla taviz vermez . Verse de belli bi yere kadar , sonrasında karşısındakinden hala bişey göremezse bambaşka biri olur .
Kafalarına taktıkları şeyleri yaparlar ve kimse engel olamaz . Çevremdeki aslan kadınlarından gözlemlediklerim :))

Son düzenleme:
Shanna'ya katılıyorum sonuna kadar bacım.. balıksa arkana bile bakmadan kaç derim.. anı anını tutmaz, gördüğüm en çapkın erkektir.. yani öyle masum filan göründüğüne bakma inanılmaz işler becerir bi de zeytinyağı üste çıkar sen özür dilersin sonunda.. aslan kadınına koç, boğa, oğlak gibi dediğim dedik erkekler lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…