Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim canım bilmiyordum burçlarla ilgili konuların forumun aşağısında olduğunu ama konu erkeklerle alakalı olunca burda açtım sakıncası yoksa burda paylaşalım yoksa konuyu oraya da taşırım tabiki .TEŞEKKÜRLERSevgili shygirl,
Burclarla ilgili konular forumun birazcık asagısında var.
Az once de kova burcu erkeklerı hakkında konu acmıssın.
Belkı dıkkatınden kacmıstır diye belirtmek istedim.
![]()
cok cabuk baglanip gereginden fazla deger veriyorum ne yazikki...duygusaligimi pek belli etmem....bir cok yalnisi görmezden geldigimi sanar karsimdaki insanlar ama aslinda tam tersi düzelir diye beklerimki en büyük hatayi burda yapiyorum söz konusu silmek oluncada baktimki iyi niyetim kulaniliyor asla affetmem ve sonsuza kadar silerim o insani hayatimdan....her ne kadar duygusal ve hayal dünyasinda yasasamda iyiki balik burcuyum![]()
ben de çok iradesizim ve insanlara gereğinden fazla değer veriyorum en büyük yanlışım da hatalarımdan ders almıyorum![]()
en çok bunu çözebilmeyi isterdimbu iradesizlik sorununu naısl çözeceğiz kızlar bilmiyorum aşkta, erkekler konusunda en zayıf noktamız bu bunu nasıl yenicez bilmiorum
annem balık burcu kadınıdır...balık burcu kadınlarına zayıf iradesiz diyenler olmuştur günlük hayatta karşılaştığım...bu görüşe genellemelere karşıyım...annem çok güçlü bir kadındır...babamın hatalarını düzeltmesi için yıllarca şanslar tanıdı...ona zaman verdi..ama babam düzelmek bilmedi..sonunda da annem tek kalemde sildi onu...geri dönüşsüz kafasından da sildi...açıkçası annem kadar iradeli güçlü bir kadın görmedim.. tanıdığım balık kadınlarının çoğu da güçlü ve mantıklı, kısa sürede toparlanabilen tiplerdi..o yüzden balık burcu kadınları hakkındaki burç genellemelerine bir akrep kızı olarak üzülürüm hep..
çabu toparlarım kendimi ben de çok da şans veririm insanlara ama sonunda ben zararlı çıkarım hep![]()
shygirl tatlım şans verdiğimiz için belkide bu durumdayız
ben balık bayanı olupta çok güçlü olanı görmedim açık konuşmak gerekirse biraz nazlıyız sakiniz sessiziz karşı çıkmak bağırıp çağırmka yerine ağlamayı seçeriz belki annenizin yükselen burcu farklıdır oda olabilir
annem balık burcu kadınıdır...balık burcu kadınlarına zayıf iradesiz diyenler olmuştur günlük hayatta karşılaştığım...bu görüşe genellemelere karşıyım...annem çok güçlü bir kadındır...babamın hatalarını düzeltmesi için yıllarca şanslar tanıdı...ona zaman verdi..ama babam düzelmek bilmedi..sonunda da annem tek kalemde sildi onu...geri dönüşsüz kafasından da sildi...açıkçası annem kadar iradeli güçlü bir kadın görmedim.. tanıdığım balık kadınlarının çoğu da güçlü ve mantıklı, kısa sürede toparlanabilen tiplerdi..o yüzden balık burcu kadınları hakkındaki burç genellemelerine bir akrep kızı olarak üzülürüm hep..
Ben de öldürmek istiyorum o sadakatievet cnm yükselenlerden dolayı değişio olabilir
şu içimdeki sadakatı nasıl öldürsem acaba