balık burcu kadınları

shygirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
646
1
96
Eskişehir
balık burcu kadınları sevdiğinizin yanlışlarına katlanmak konusunda iradesizmisiniz çok çabuk mu bağlanıyorsunuz lütfen paylaşalımmm:nazar:

Balık burcuyum...
Bağlanma sorunu yaşıyorum ve bir tek hatada silerim!!!:54:

bende balık burcuyum.eşimin yanlışları veya bana ters gelen düşünceleri varsa mutlka tepki gösteririm.körü körüne göz yummam ve kabullenmem.yanlız yaşla da alakalı gibi.ben 30 yaşındayım.eşimle sevgiliyken bazı hatalarına göz yummuduğum halde evlendikten sonra göz yumamadım.bu ya evlendim diye rahatladım diye oldu yada yaşla alakalı.

Sevgili shygirl,
Burclarla ilgili konular forumun birazcık asagısında var.
Az once de kova burcu erkeklerı hakkında konu acmıssın.
Belkı dıkkatınden kacmıstır diye belirtmek istedim.
:71:

Katlanmam. Çok kolay vazgeçerim. Hiçbir erkek gururumun önüne geçemez.
Kolay bağlandığımı sanabiliyorum bazen ama birkaç gün sonra hiçbir şey hissetmediğimin farkına varınca anlıyorum ki öyle değilmiş. Çok dengesizim ben malesef aşk meşk konularında. :// Hiç boyun eğmem, dominant davranırım genelde. Ama çok sevdiğim biriyle bir ilişki içine girsem nasıl olur tam bilemiyorum. Daha önceki ilişkilerim farklıydı çünkü. Çok sevdiğim bir insanla beraber olma şansım olmadı pek. :(

bende balık burcuyum çok hassasım belli bir süre sonra aşırı bağlanıyorum ve sonu hayal kırıklığı tabi ve gözyaşı ama hata gördümmü anında silerim

Sevgili shygirl,
Burclarla ilgili konular forumun birazcık asagısında var.
Az once de kova burcu erkeklerı hakkında konu acmıssın.
Belkı dıkkatınden kacmıstır diye belirtmek istedim.
:71:
teşekkür ederim canım bilmiyordum burçlarla ilgili konuların forumun aşağısında olduğunu ama konu erkeklerle alakalı olunca burda açtım sakıncası yoksa burda paylaşalım yoksa konuyu oraya da taşırım tabiki .TEŞEKKÜRLER:71:

cok cabuk baglanip gereginden fazla deger veriyorum ne yazikki...duygusaligimi pek belli etmem....bir cok yalnisi görmezden geldigimi sanar karsimdaki insanlar ama aslinda tam tersi düzelir diye beklerimki en büyük hatayi burda yapiyorum söz konusu silmek oluncada baktimki iyi niyetim kulaniliyor asla affetmem ve sonsuza kadar silerim o insani hayatimdan....her ne kadar duygusal ve hayal dünyasinda yasasamda iyiki balik burcuyum :16:

cok cabuk baglanip gereginden fazla deger veriyorum ne yazikki...duygusaligimi pek belli etmem....bir cok yalnisi görmezden geldigimi sanar karsimdaki insanlar ama aslinda tam tersi düzelir diye beklerimki en büyük hatayi burda yapiyorum söz konusu silmek oluncada baktimki iyi niyetim kulaniliyor asla affetmem ve sonsuza kadar silerim o insani hayatimdan....her ne kadar duygusal ve hayal dünyasinda yasasamda iyiki balik burcuyum :16:

ben de çok iradesizim ve insanlara gereğinden fazla değer veriyorum en büyük yanlışım da hatalarımdan ders almıyorum:47:

ben de çok iradesizim ve insanlara gereğinden fazla değer veriyorum en büyük yanlışım da hatalarımdan ders almıyorum:47:

zamanla ögreniyor insan ne yazikki bazi seyleri görmek icin ayni hatayi defalarca yapabiliyoruz...aslinda burclarla alakasi yok cok fazla güvenmeyip ve sahiplenmesek daha az üzülür kiriliriz ama balik burcu olunca iyi niyetimiz kulaniliyor cogu kez ne yazikki :36:

bu iradesizlik sorununu naısl çözeceğiz kızlar bilmiyorum aşkta, erkekler konusunda en zayıf noktamız bu bunu nasıl yenicez bilmiorum

annem balık burcu kadınıdır...balık burcu kadınlarına zayıf iradesiz diyenler olmuştur günlük hayatta karşılaştığım...bu görüşe genellemelere karşıyım...annem çok güçlü bir kadındır...babamın hatalarını düzeltmesi için yıllarca şanslar tanıdı...ona zaman verdi..ama babam düzelmek bilmedi..sonunda da annem tek kalemde sildi onu...geri dönüşsüz kafasından da sildi...açıkçası annem kadar iradeli güçlü bir kadın görmedim.. tanıdığım balık kadınlarının çoğu da güçlü ve mantıklı, kısa sürede toparlanabilen tiplerdi..o yüzden balık burcu kadınları hakkındaki burç genellemelerine bir akrep kızı olarak üzülürüm hep..

annem balık burcu kadınıdır...balık burcu kadınlarına zayıf iradesiz diyenler olmuştur günlük hayatta karşılaştığım...bu görüşe genellemelere karşıyım...annem çok güçlü bir kadındır...babamın hatalarını düzeltmesi için yıllarca şanslar tanıdı...ona zaman verdi..ama babam düzelmek bilmedi..sonunda da annem tek kalemde sildi onu...geri dönüşsüz kafasından da sildi...açıkçası annem kadar iradeli güçlü bir kadın görmedim.. tanıdığım balık kadınlarının çoğu da güçlü ve mantıklı, kısa sürede toparlanabilen tiplerdi..o yüzden balık burcu kadınları hakkındaki burç genellemelerine bir akrep kızı olarak üzülürüm hep..

çabu toparlarım kendimi ben de çok da şans veririm insanlara ama sonunda ben zararlı çıkarım hep:39:

çabu toparlarım kendimi ben de çok da şans veririm insanlara ama sonunda ben zararlı çıkarım hep:39:

şans vermek hiçbişeye çözüm olmuyor...nadiren o aşnsı değerlendiren düzelen tipler de çıkıyor...ama birine şans verdinmi daha çok tepene çıkmak gibi algılıyor onu..ya da vazgeçilmez gibi algılıyor kendini...genelde ne kadar kötü davranırsan o kadar değerli oluyorsun..anlamdım gitti..anlayacağımı da sanmam..galiba insanlıktan hoşlanmıyorlar...

shygirl tatlım şans verdiğimiz için belkide bu durumdayız
ben balık bayanı olupta çok güçlü olanı görmedim açık konuşmak gerekirse biraz nazlıyız sakiniz sessiziz karşı çıkmak bağırıp çağırmka yerine ağlamayı seçeriz belki annenizin yükselen burcu farklıdır oda olabilir

shygirl tatlım şans verdiğimiz için belkide bu durumdayız
ben balık bayanı olupta çok güçlü olanı görmedim açık konuşmak gerekirse biraz nazlıyız sakiniz sessiziz karşı çıkmak bağırıp çağırmka yerine ağlamayı seçeriz belki annenizin yükselen burcu farklıdır oda olabilir

malesef canım insanlarda zayıf noktalarımızı kullanıyor affediciyiz:nazar:

Ben de çok üzülüyorum bu genellemelere özellikle de bana hiç uymadığı için ayrıca sinir oluyorum. :27: Ne kendim ne de gördüğüm diğer balık kızları zayıf değillerdi. Hiçbirimiz bir erkeğe kendimizi adamıyoruz. Eğer karşılığını alırsak orası ayrı tabi. Hep mantık ön planda ayrıca. Burçla alakası yok belki de. Ya da hepimizin yükseleni farklı ondan değişiyor böyle.

Back
X