Balık kadınlarının sinsiliğinden bıktım artık

Aaaa accessdenied accessdenied geçenlerde @margarethale bana dedi ki senin de ara sıra accesied lığın tutuyor dedi biliyor musun?
Ne demek istiyorsun bir kova kadını olarak ben onu çok severim dedim ( burasını konu dışı diye banlanmamak için özellikle belirtiyorum)

Aaaa accessdenied accessdenied geçenlerde @margarethale bana dedi ki senin de ara sıra accesied lığın tutuyor dedi biliyor musun?
Ne demek istiyorsun bir kova kadını olarak ben onu çok severim dedim ( burasını konu dışı diye banlanmamak için özellikle belirtiyorum)
Herkesin herşeyden haberi var, bi saf sazan sen kalmışın demek aşkım o😂😂 gene mi banlı Margırıt nfnfn

Ha onu seviyon beni sevmiyon yani 😑 kova aslan mikemmel birleşim olan beni? Bihterini?

Çevremde ne kadar sinsi oyun çeviren insan varsa balık burcu. Kadını çok şerli, kıskanç. Sürekli masuma yatar manipüle ederler ama tüm her şey onun başının altından çıkmıştır. Birde ağlarlar masum gözükmek için. Yılan gözyaşlarıyla. Siz çevrenizde bunlarla nasıl başa çıkıyosunuz
Balık kadını hiç tanımadım ama balık erkeği eski sevgilim vardı. Manipüle etmekte üstlerine yok gerçekten.

Doğru diyor arkadaş ya bazı burçlarla ben de anlaşamıyorum.Akrep,balık,yengeç ikizler,başak,yay,oğlak,koç,kova,boğa,aslan başı çekiyor anlaşamadıklarım arasında.kendim Terazi olmama rağmen inar mısınız Terazi kadınları bile anlaşamıyorum for ekzampıl kaynanam.
Akrebi niye en başa yazdın ki 😑

Ha onu seviyon beni sevmiyon yani 😑 kova aslan mikemmel birleşim olan beni? Bihterini?
Sen aslan mısın? Ben seni hep kova diye sevdiydim
1000011487.webp

yeri gelmişken ben de içimi dökeyim bari. Balık bir kadın olan çok yakın bir arkadaşım var doğum yaptım beni on gün sonra aradı ameliyat oldum on gün sonra aradı. Aramız iyiyken bir anda soğuk yapıyor. Ben de bıktım kestim muhabbeti arasa bile artık eskisi gibi olmam bana da biraz sinsi geliyorlar balıklar

Back
X