Balık kadınlarının sinsiliğinden bıktım artık

Manipüle etmekten gram anlamaz yay burcu olarak ben daha kolay ederim.
images - 2025-07-28T202155.356.webp

Kiz niye ifsa ediyorsun.

Burcum da yay, yükselenimde yay. Rica ediyorum yaylarla derdiniz olmasın çok kendi halimizde insanlarız😂😂😂 kocam aslan, kızımda aslan olcak. Benim derdim bana yetecek😂😂😂
Yaylara bayılıyorum.Oğlum Yay🤗

Çok çok iyi, kaliteli ve vizyon sahibi oluyorlar. Okumayı ve araştırmayı çok seviyorlar.

Yeniliklere de çok açıklar.

Siz de öyle misiniz?

Yaylara bayılıyorum.Oğlum Yay🤗

Çok çok iyi, kaliteli ve vizyon sahibi oluyorlar. Okumayı ve araştırmayı çok seviyorlar.

Yeniliklere de çok açıklar.

Siz de öyle misiniz?
Yeniliklere açıklıktan ziyade rutinciyim. Tanıdığım yay burçları da öyle. Sürpriz sonlardan hoşlanmam, planlı programlı umursamaz ama bi o kadarda kontrolcüyüm. O kadar çok sürprizden hoşlanmam ki bazen film izlemek istediğimde daha önce izlediklerimi izlerim.
Araştırmayı, gezmeyi, okumayı, yeni şeyler öğrenmeyi severim. Ama sanırım burcumuzun en en öne çıkan özelliği enerjimiz. Sevmediğimiz insanı asla sevemiyoruz bidaha, baştan mesefeli sonradan sevdim diye bişey olmuyo. Sevmiyosak asla sevmiyoruz. Sevdiğim zaman da aşırı bağlanacak şekilde sevebilirim. Bu sadece kişi değil, eşya, kitap, film karakteri herşey için geçerli.
Bide ayıptır söylemesi çingenelik ruhumuzda var. Her ortama rahat ayak uydururum, elit insanla elit oturur sohbet ederim çingeneyle de çingene gibi kavga edebilme potansiyelim var

Back
X