- 21 Ağustos 2023
- 928
- 2.244
- 33
burcun kötü yönlerini çalıştırmak kötü niyetle gelen kötü özellikler
Bilmiyorum denk gelmedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burcun kötü yönlerini çalıştırmak kötü niyetle gelen kötü özellikler
Gölge çalışması nası olıyoakrep tahmin edilebilir bence. soğukkanlılar boş boş dikleniyorlar bi laf sokuyorlar gölge çalıştıranlar, sonra o lafı dürüp büküp kendine söylüyorsun geçiyorama balık oyun kurar tabi gölge çalıştıranlar
Bence yükselen de etkiliHerkes hangi burçtan nefret ediyorsa nefretini kusmuş gitmiş. Arkadaşlar karakter özelliklerini belirleyen yalnızca Güneş burcu olabilir mi soruyorum size.![]()
Bende aslanım yavrum.Teessüf ederim ben böyle bet miyim![]()
Yaylara bayılıyorum.Oğlum YayBurcum da yay, yükselenimde yay. Rica ediyorum yaylarla derdiniz olmasın çok kendi halimizde insanlarızkocam aslan, kızımda aslan olcak. Benim derdim bana yetecek
![]()
Yükselen daha öncelikli zaten. İnsanlara gösterdiğimiz tarafımız yükselen. Gelecek ön görülerinde de yükselene bakılır öncelikle.Bence yükselen de etkilikfkfkgk
Öyleyiz kendimizi mi reddedicez djdjjd
Yeniliklere açıklıktan ziyade rutinciyim. Tanıdığım yay burçları da öyle. Sürpriz sonlardan hoşlanmam, planlı programlı umursamaz ama bi o kadarda kontrolcüyüm. O kadar çok sürprizden hoşlanmam ki bazen film izlemek istediğimde daha önce izlediklerimi izlerim.Yaylara bayılıyorum.Oğlum Yay
Çok çok iyi, kaliteli ve vizyon sahibi oluyorlar. Okumayı ve araştırmayı çok seviyorlar.
Yeniliklere de çok açıklar.
Siz de öyle misiniz?