- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi cadi34cadi
-
işte tam olarak bunu arıyorum ne sekılde yapabılırım yontem ne olabılır.balık corbası denedım ama malesef bır kasık tadına baktı ve yemedı
dün 5,6 adet hamsi buğlama yedirebildim.
O yaşlarda benimki de yemiyor du. Bir dilim somon ile sebzeli balık çorbası yapıp veriyor dum. Zamanla damak tadı alıştı.arkadaşlar cocuklarınıza nasıl balık yedırıyorsunuz benım 23 aylık oğlum var ama balık sevmıyor ve yemıyor.çok çok zorlayarak oyunlar oynayarak dün 5,6 adet hamsi buğlama yedirebildim.sizin bir yöntemınız varmı bu konuda.
birde süt ürünleri durumu oluyor kahvaltıda o gun balık yedırıceksem peynır vermıyorum oğlen zorla bırkac lokmada olsa balık yedırıyorum aksam uzerı normalde süt ıcer 200 ml onuda vermıyorum ama gece 21.30 da yatırırken sutunu ıcmeden uyuyamıyor bende korkumda veremıyorum o gun gecede uyanırsa mutlaka sut ıcmek ıstıyor bazen hero baby sutlu pırınclısınden de verdıgım oluyor.sız balıkdan kac saat sonra sut ve urunlernı kullanıyorsunuz ve balık yedıgı gunlerde gece sut verıyormusunuz
oğlum yumuşak tatları pek sevmez keza ben de..hamsiyi kızartıyorum.kılıçığı çıkartıyorum,unlayıp sırt sırta yapıştırıp kızartıyorum..bayılıyor.işte tam olarak bunu arıyorum ne sekılde yapabılırım yontem ne olabılır.balık corbası denedım ama malesef bır kasık tadına baktı ve yemedı
Balık sevmiyorsa somon deneyin derim. Hem en faydalı balıktır hemde tadı hiç balığa benzemiyor.arkadaşlar cocuklarınıza nasıl balık yedırıyorsunuz benım 23 aylık oğlum var ama balık sevmıyor ve yemıyor.çok çok zorlayarak oyunlar oynayarak dün 5,6 adet hamsi buğlama yedirebildim.sizin bir yöntemınız varmı bu konuda.
birde süt ürünleri durumu oluyor kahvaltıda o gun balık yedırıceksem peynır vermıyorum oğlen zorla bırkac lokmada olsa balık yedırıyorum aksam uzerı normalde süt ıcer 200 ml onuda vermıyorum ama gece 21.30 da yatırırken sutunu ıcmeden uyuyamıyor bende korkumda veremıyorum o gun gecede uyanırsa mutlaka sut ıcmek ıstıyor bazen hero baby sutlu pırınclısınden de verdıgım oluyor.sız balıkdan kac saat sonra sut ve urunlernı kullanıyorsunuz ve balık yedıgı gunlerde gece sut verıyormusunuz
balığı yağda kızartmak inanın yararından çok zarardır.oğlum yumuşak tatları pek sevmez keza ben de..hamsiyi kızartıyorum.kılıçığı çıkartıyorum,unlayıp sırt sırta yapıştırıp kızartıyorum..bayılıyor.
sonra büyük balıkları da fırında pişiriyorum.
deneyin bence..
konserve ton balığı vermeyi hıc dusunmedım tecrube ettınızmı hıc ben denemedımdeton balığı ile balık çorbası deneyebilirsiniz
neden? evet kızartma genel olarak pek faydalı değil ama arasıra yapılabilir üstelik çocukların o yağa da gereksinimi var bence.balığı yağda kızartmak inanın yararından çok zarardır.
2 yaşından önce vermeyin.sonrasında verebilrsiniz çok da faydalıdır.konserve ton balığı vermeyi hıc dusunmedım tecrube ettınızmı hıc ben denemedımde
tesekkur ederım cvp ıcın bende oğlumu yemek konusunda hıc zorlamadım yedıgıkadar yedı ki zaten cok sukur kılosuda ıyı sadece balıktakı vıtamınlerı alması ıcın ugrastım yoksa gunluk 1 yumustasını sutunu pekmezını herseyı tam olarak yıyor sorun cıkarmadan ama haftada 1 kez balık mutlaka yemeli dıyor doktorlar ondan boyle teşalandımCok takmissiniz bu konulara sanki. Öyle geldi bana. Rahat olun biraz. Benim kizim iki yasinda öyle hic agzina yemek tikmam isterse yer, isterse yemez. Akisina birakin, zaten o zaman yiyor. Ha ben öyle hep et balik vermedim cocuga bu yasina kadar. Yani isterse yedi özelllikle pisirmedim. Ne corba icti ne yemek yedi. Ama ne hasta oldu ne de kilosu düsük. Kuruyemis ve meyve yer ama bol bol. Ne zaman isterse o zaman yer. Daha patatesi bile yeni yeni yiyor. Ancak svedi tadini, eti de öyle. Birden yemeye basladi. Ama al kizim ye desem hayatta yemez simdi eti ayirirken bile bana acele ettiriryor. Cocuk ne isterse onu yesin ama taze olmasina dikkat edin. Benim nacizane fikirlerim bunlar.
tesekkur ederım bılgı ıcın2 yaşından önce vermeyin.sonrasında verebilrsiniz çok da faydalıdır.
yağ gereksınımlerını etten ve sutten ve tereyagından alıyorlar aslında cocuklar kaldıkı corbalarımızıda zeytınyagıyla yaptıgımızı varsayarsak yanmıs bitkisel yağdaki zararı almalarına gerek olmalıgını dusunuyorum ben patetesı bıle fırında zeytinyağıyla yapmaya gayret edıyorumneden? evet kızartma genel olarak pek faydalı değil ama arasıra yapılabilir üstelik çocukların o yağa da gereksinimi var bence.
bir bebeğim yok, ama ton balıklı çorba yapıp tükettim zaten ton balığında çok keskin bir balık kokusu olmuyor..konserve ton balığı vermeyi hıc dusunmedım tecrube ettınızmı hıc ben denemedımde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?