Bebek Beslenmesi balık derdii

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
süperfreshın fhesfınger balığı var ondan verin balık yediğinide anlamaz hem doya doya yiyebilir, birde dil balığı deyin benim kızım ona bayılırıdı ama cupra falan yediremezdim kuru geliyordu herhalde

genelde pazar günleri balık yediğimiz için 5-6 yediğimzi varsayarsak saat 10-11 gibi sütünü içirip yatırdım çok şükür bir sıkıntı olmadı

evet bunu bende bılıyorum buyuzden 80 tl fıyatı olan balık yagını kullanıyorum ben kendımde
balık yagı cok onemlı gercek balık yagı faydalı ama ıcınde vıtamın katkısı olanlar vucutda fazla depolanıp atılamayıp vucuda cok zarar verıyormus
gercek balık yagları 200 tl falan degıl ama yetıstıgı ve getırtıldıgı okyanus balıklarına gore degısıyor benımkı eczacıların doktorların kendı aralarında bılıp kullandıgı bı balık yagı 80 tl

somon balık faydalı corba yapıp verebılırsınız lımonlayıp salataya falan katıp verebılırsınız balıgı

Ben de sut ve yogurtla balik verilmemesi gerektigini düsunuyorum.Bununla ilgili bir anım var çunku balik yedikten sonra yogurtmu sutmu o kismi hatirlamiyorum ama şiddetli bir karın agrisi yasadigimi hatirliyorum .Belliki zehirlenmistim o zaman anlamamistik.Yani alakasız olsalar bile birlikte yenmesine gerek yok , sart degil.Balık yedikten 3 4 saat sonra süt ürünleri tüketiyorum ben .

Merhaba,
Bende sizin gibiyim biraz pimpirikliyim galiba bu yaşıma geldim hala beraber tüketemiyorum eğer balık yeni tutulursa sorun görmüyorum.
Ben şöyle yapıyorum balıktan 2 saat önce ve balıktan 2 saat sonra tüketiyoruz ama dedim ya ben pimpirikliyim 3 saate çıkarıyorum bu süreyi,yediğimiz yiyecekler 2 saat de sindirime uğruyor o yüzden korkmayın ,2 saat öncesi ve sonrası .

Herkes söylemiş ama ben de yazayım bir kez daha: balıkla sütü aynı gün hatta aynı anda bile verebilirsiniz, her ikisi de tazeyse hiçbir şey olmaz, hurafe tamamen...

Balık sevdirmek için de balıktan köfte yapabilirsiniz, soğanlı maydanozlu vs'li. Balık olduğunu bile anlamaz. Ya da patetesle karıştırıp pane yapın, yine balığa benzemediği için löp löp yer :) Tortilla/lavaş arasına koyun yine bunları marulla, hop dürüm diye götürür :) Çorbasını yapın, taze soğanla kroketini yapın, makarnayla karıştırın kremalı ya da domatesli sosla... Mezgit gibi büyük beyaz etli balıkları fileto yapıp, galeta unuyla fırınlayın (kızartma sağlıksız olur diyorsanız), ekmek arası yine çok güzel gider... Yani o kadar çok çeşidi var ki, yeter ki balık formunda gelmesin sofraya, her türlü yer :)

işte tam olarak bunu soylemek ıstemıstım aslında hem sağlıklı hemde balıktan alabıleceği vitamınlerı aldıgı sekılde bpişirme yöntemı ıstemıstım

kendınınde yediği oluyor zaman zamanda ben yedırıorum tek basına corbasını ıcmesı bıraz ımkansız olabılıyor ama elıne verebılecegım yada catalına takarak yıyebılece seylerı kendısı yıyor ve evet döke saça :) ama 7 aylıkdan berı mama sandalyesı kullanıyorum cokda rahat ettım altna bezı serıyorum ustune mama sandalyesı yerlerede dokulse kendıme sıkıntı etmemıs oluyorum.Çalışan anne çözümlerimden :)

reklam olurmu bılemıyorum ama adını vermenız yada resım olarak eklemenız mumkunmu yada özelden smj olarak adınıversenız

reklam olurmu bılemıyorum ama adını vermenız yada resım olarak eklemenız mumkunmu yada özelden smj olarak adınıversenız
reklam olmaz heralde ya takvıye cunku kek tarıfı gıbı bırsey bana gore :)

ben bunu kullanıyorum bunun cocuklar ıcın olanı da var

Evet mantikli yaptiginiz.
Mama sandalyesi olmadan cocuk buyutmeyi dusunemiyorum cok rahat ettiriyor. Ablamin 1ken 2 cocugu oldu bide abimin cocugu gelince o sandalyeyi bizim evede almayi dusunuyoruz. Yigenim oturup yemeye calisyor yemek masasina kisa geliyor boyu. Yavrucak sorunun nerden oldugunu anlayamiyor daha 2 yasinda, gozlerimize bakiyor her agzina gelirken yere dusen makarnaya. Catali batiramiyorki makarnaya sabit dursun makarna. Karnida doymuyor hic.

Bunu hamıleyken kullanmıstım bende ama acaba yeterı kadar vıtamın ıcerıyormudurkı
kaynım eczacı gelınımız doktor
gebelıkten once bunu kullanırdım hamıleyken doktorumda bunu verdı ve hala kullanırım
emın ol en ıyılerden bırı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…