- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.044
- 1.123
- Konu Sahibi cadi34cadi
-
evet bunu bende bılıyorum buyuzden 80 tl fıyatı olan balık yagını kullanıyorum ben kendımdebalık yağlarının fayda yerıne zarar oldugunu okudum bırcok yerde o yuzden vermek ıstemıyorum eczanelerden 3040 tl ye aldıgımız balık yağlarının kesınlıkle balık yağı ıcermedıgını eger ıcerseydı bunu 200 tl den aşağı alamayacagımıza dahır bırkac yerde okumuşlugum yuzunden suphedeyım alamadım
işte tam olarak bunu soylemek ıstemıstım aslında hem sağlıklı hemde balıktan alabıleceği vitamınlerı aldıgı sekılde bpişirme yöntemı ıstemıstımBence kızarmış balık, ton balığı vs çok sağlıklı öneriler değil. Doyması için değil sağlıklı gelişimi için balık yedirmeye çalışıyorsunuz belli ki. Kızartılıp trans yağa dönüşmüş, yine ne yağı içinde olduğu belli olmadan konservelenmıs yoğun çinko içeren bi besını küçücük bebeğe vermenin hiç bi mantığı olamaz. Bizler zaten yanlış alıskanlıklarımız yüzünden her gün kendimizi zehırlıyoruz bari çocuklarımıza doğru beslenme alışkanlıkları kazandırmaya çalışalım. Buğulama, ızgara veya fırında taze balık pısırerek verin, süt konusuna da bu kadar tıtızlenmeyın bence. Malesef yemek kültürümüzde çok çeşitli balık tarifleri yok ama internetten araştırıp baharatlı tadı biraz kamufle eden tarifler bulabilirsiniz. Veya iri bir balığı bi döküm tavada ızgara yapıp haşlama tavuk eti gibi dıdıkleyerek salataya, makarnaya, pilava her yere karıstırabılırsınız. Bence 5 tane yediyse gayet iyi. Herkesin bi damak zevki var, azar azar alıstırmaya çalışın, zorlayıp tıksındırmeyın. Balığa alternatif gıdalar da bulabilirsiniz. Yağlı kuzu eti, kuru yemişler vs.
kendınınde yediği oluyor zaman zamanda ben yedırıorum tek basına corbasını ıcmesı bıraz ımkansız olabılıyor ama elıne verebılecegım yada catalına takarak yıyebılece seylerı kendısı yıyor ve evet döke saça :) ama 7 aylıkdan berı mama sandalyesı kullanıyorum cokda rahat ettım altna bezı serıyorum ustune mama sandalyesı yerlerede dokulse kendıme sıkıntı etmemıs oluyorum.Çalışan anne çözümlerimden :)Diyetisyenlik okuyorum.
Sut ve balik kombininde hic bi sakinca yok.
Sutunude verin yavrucagin baligida yedirin, ikiside cok yararli.
23 aylik bebek zaten topu topu kac hamsi yerki? Cocugun cani istemiyosa yemez. Cocugu fazlami tikiyosunuz acaba?
Ayrica kendisi yiyor dimi? Siz yedirmiyosunz diye umuyorum.
Bnim 26 aylik yigenim sandalyesine oturur verdigimiz tabagi yer doke sacada olsa.
Bu 20 ayliktan beri boyle.
reklam olurmu bılemıyorum ama adını vermenız yada resım olarak eklemenız mumkunmu yada özelden smj olarak adınıversenızevet bunu bende bılıyorum buyuzden 80 tl fıyatı olan balık yagını kullanıyorum ben kendımde
balık yagı cok onemlı gercek balık yagı faydalı ama ıcınde vıtamın katkısı olanlar vucutda fazla depolanıp atılamayıp vucuda cok zarar verıyormus
gercek balık yagları 200 tl falan degıl ama yetıstıgı ve getırtıldıgı okyanus balıklarına gore degısıyor benımkı eczacıların doktorların kendı aralarında bılıp kullandıgı bı balık yagı 80 tl
kendınınde yediği oluyor zaman zamanda ben yedırıorum tek basına corbasını ıcmesı bıraz ımkansız olabılıyor ama elıne verebılecegım yada catalına takarak yıyebılece seylerı kendısı yıyor ve evet döke saça :) ama 7 aylıkdan berı mama sandalyesı kullanıyorum cokda rahat ettım altna bezı serıyorum ustune mama sandalyesı yerlerede dokulse kendıme sıkıntı etmemıs oluyorum.Çalışan anne çözümlerimden :)
Bunu hamıleyken kullanmıstım bende ama acaba yeterı kadar vıtamın ıcerıyormudurkıreklam olmaz heralde ya takvıye cunku kek tarıfı gıbı bırsey bana gore :)
Eki Görüntüle 1801099
ben bunu kullanıyorum bunun cocuklar ıcın olanı da var
kaynım eczacı gelınımız doktorBunu hamıleyken kullanmıstım bende ama acaba yeterı kadar vıtamın ıcerıyormudurkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?