sevgilim balık burcu... ben gördüklerimi anlatıyorum:=))
çok duygusal,içinde bi romantik saklı ama bu romantik her zaman ortalarda degil ancak kendisi isterse romantik oluyor yoksa siz ne kadar ona romantiklik bekleyen gözlerle bakarsanız bakın hiçbir tepki vermeyebiliyor:=)) duygusallık konusunda bazen aşırıya kaçtıkları bile oluyor, ama en sevdigim yanı merhametleri...
martmı şubat balığı mı? çok farkeder.
benim eski sevgilimde balıktı bende kovayım aksi gibi. o vıcık vıcık romantizm canımı sıkıyodu. sürekli gözümün içine bakıyo sonra, her fırsatta elimi tutuyo. her saniye romantik dakikalar yaşamaya hazır. hele ki ağlaması. ayrıldığımızda ağladı ya en byük hatadır. dünyada en sevmeidğim şeydir ağlayan erkek. kısacası benim içimi baydı erkekte romantizmi hiç sevmem yani yılda bi kere romantik olsun yeterli bana. habire güzel sözler iltifatlar ı-ıh bana göre diildi. bide hayalperestti kendisi. daha 5 günlük çıkarken beni istemeye kimlerle gelicenin planını filan yapmış benim gözümü korkutmayı başarmıştı.
tövbe yarabbim bi terslik var ama. evlilik düşünen erkek ve bunları konuşmayalım ben istemiyorum diyen kız:) ama sevmiyorum işte. ben sevgilimle herşeyden önce yakın arkadaş kanka olmalıyım.
benim eski sevgilimde balıktı bende kovayım aksi gibi. o vıcık vıcık romantizm canımı sıkıyodu. sürekli gözümün içine bakıyo sonra, her fırsatta elimi tutuyo. her saniye romantik dakikalar yaşamaya hazır. hele ki ağlaması. ayrıldığımızda ağladı ya en byük hatadır. dünyada en sevmeidğim şeydir ağlayan erkek. kısacası benim içimi baydı erkekte romantizmi hiç sevmem yani yılda bi kere romantik olsun yeterli bana. habire güzel sözler iltifatlar ı-ıh bana göre diildi. bide hayalperestti kendisi. daha 5 günlük çıkarken beni istemeye kimlerle gelicenin planını filan yapmış benim gözümü korkutmayı başarmıştı.
tövbe yarabbim bi terslik var ama. evlilik düşünen erkek ve bunları konuşmayalım ben istemiyorum diyen kız:) ama sevmiyorum işte. ben sevgilimle herşeyden önce yakın arkadaş kanka olmalıyım.
ben oğlak...ben de hic sevmem oyle her dakka romantiklik yapan erkek...erkek dedigin agir olacak, kolayca aglamayacak, seni sevdigini bileceksin ama bunu romantiklikle falan degil yaptiklariyla zaten biliyor olacaksin...surekli elele gozgoze olmak isteyen erkekten hoslanmam ben de...
bizde bi terslik var galiba :uhm:CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?