evet evet opuyorumnanaktanBenim SevgiLmde BaLık
İşLerine Gelince Romantiğnn aLaasıı oLuLar,
SinirLendiLermi Tutamazsın Hayatta Kırıp dökerLer.
Farknda oLmadan KırarLar iş iştn gecnce YaLvarır yakarırLar.
Amaa öyLeee ŞirinLerdiirrrkiiiiii opuyorumnanaktan
benim eski sevgilimde balıktı bende kovayım aksi gibi. o vıcık vıcık romantizm canımı sıkıyodu. sürekli gözümün içine bakıyo sonra, her fırsatta elimi tutuyo. her saniye romantik dakikalar yaşamaya hazır. hele ki ağlaması. ayrıldığımızda ağladı ya en byük hatadır. dünyada en sevmeidğim şeydir ağlayan erkek. kısacası benim içimi baydı erkekte romantizmi hiç sevmem yani yılda bi kere romantik olsun yeterli bana. habire güzel sözler iltifatlar ı-ıh bana göre diildi. bide hayalperestti kendisi. daha 5 günlük çıkarken beni istemeye kimlerle gelicenin planını filan yapmış benim gözümü korkutmayı başarmıştı.
tövbe yarabbim bi terslik var ama. evlilik düşünen erkek ve bunları konuşmayalım ben istemiyorum diyen kız:) ama sevmiyorum işte. ben sevgilimle herşeyden önce yakın arkadaş kanka olmalıyım.
yok yok kızlar sizde bi acayiplik yok :)
bende sevmiyom öyle sulu göz erkek ya da her dakika uçup hayale dalanı :)
erkek dediğin ayakları yere basıcak, lider olmasını da bilecek
öyle çekimser, mıy mıy erkek bende sevmem :)
romantik olacak tabi ama her daim değil yerli yerinde :)
Bu balıgın kaç çeşidi var ki?
Eşim balık ben koç sormayın yani..
o mart 14 ben mart 29 ama o kadar zıttız ki anlatamam
o gururlu,merhametli,sakin,sessiz,ayrıca romantik degil,sinirlenince gözü birsey görmez
yani karakter olarak anca bu kadar zıt olabiliriz..
ama geçiniyoz işte
canım benim eski sevgilim balık burcuydu.:çok romantik çok duygusal biriydi.aynı zamanda asrın kazanovasıydı hıyar
martmı şubat balığı mı? çok farkeder.
yahu ben sevgılım nıye romantık degıl :))
evet baliklar arkadaslarina cok duskun oluyorlar..
benim ablam ve babam da balik cok alingan her ikisi de.. nasil davrancagimi sasiriyorm..
sevgilim de balik ama o kadar alingan degil, hatta duygularini nereye sakliyor acaba diye dusunuyorum kimi zaman.. mantik abidesi tanidigim butun baliklar.. mantiksiz hicbirsey yaptiramazsin onlara.. bi de kendi bildiklerini okurlar..
aynen.. konusup da bir konuda ikna etmedigi insan gormedim simdiye kadar.. ama acikcasi bu kendi bildigini okumasi ve arkadaslarini hayatina cok katmasi, her sekilde karsindakini ikna etme huyu beni rahatsiz ediyor. takilmamaya calisiyorum ama ilerisi nasil olacak o beni korkutuyor..aynen eşim tam bir mantık abidesi ve biz sevgiliyken arkadaşları dalga geçerdi aile babası diye:))ve maalesef ne söylersen söyle kendi bildiğini okur.arkadaşlarını kırmamak için elinden geleni yapar ve evet ağzı öyle bi laf yaparki ağzın açık 2 dk da tav olursun:))
bazen diyorum beni de böylemi kandırdın acabaa:))
canım benim eski sevgilim balık burcuydu.:çok romantik çok duygusal biriydi.aynı zamanda asrın kazanovasıydı hıyar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?