• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balık etli kadın güzeldir yalanı..

sarkin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2017
905
1.010
28
37
selam bayanlar
Şöyle bir konu dikkatimi çekiyor.çevreme baktığımda hem kadınlar hemde erkekler tarafından beğenilen kadınların çoğu 34-36 beden
Hatta kız kıza konuşmalarımızda bile 34 beden bir kadın konu olunca hemen fiziği çok güzel falan deniliyor
Ama sorsan erkekler balık etli seviyorum diyor ben inanmıyorum.
38 beden bir bayanım kilolu değilim ama 36 olmadığım için kendimi kötü hissediyorum sanki bu ara.
Diyet yapsamda bozuyorum hemen .konsantre olamıyorum.spora başladım.
Siz ne düşünüyorsunuz??

şahsen 34-36 giyiyorum ama erkek arkadaşım kilo almamı söylediğinde "sanane" diye çemkiriyorum. çünkü kendimi böyle seviyorum. bence siz de nasıl mutluysanız öyle olun. çevrenin ne dayattığına değil kendinizi nasıl iyi hissedeceğinize odaklanın.

şahsen 34-36 giyiyorum ama erkek arkadaşım kilo almamı söylediğinde "sanane" diye çemkiriyorum. çünkü kendimi böyle seviyorum. bence siz de nasıl mutluysanız öyle olun. çevrenin ne dayattığına değil kendinizi nasıl iyi hissedeceğinize odaklanın.
Ben açıkcası kilo vermek istiyorum
5 kilo gitse 36 beden olsam daha mutlu olucam sanırım

Bence 36 beden iyidir. 34 beden bana biraz sey geliyor poposu yok gogsu yok dumduz. Ben 34 beden de oldum simdi 36 yim ama 38 oldugumda kendimi begenmiyordum. Boyum kisa ve kisa boy kiloyu kaldirmiyor. Uzun boylu bazi kadinlar balik etli olunca yakisiyor bence. Tamamen boyla ve bel kalca gogus oranlarıyla alakali bence. Siz etrafi degil kendinizi dinleyin. Aynada hangi haliniz hosunuza gidiyorsa oyle olmaya calisin. Ben kilo aldigimda yeni kıyafet bile alasim gelmiyordu.

Zayıf olmak marifet değil vücut şekilsiz ise 34 beden olmanın hiç bir önemi yok ,keza büyük beden olup orantılı vücut bana her zaman güzel görünmüştür

Diğer tarafından bakarsak, erkekler önce kendilerine baksın ,kendileri göbek salmış vaziyette iken ince narin birini begenmeleri bana anlamsız geliyor

Ben açıkcası kilo vermek istiyorum
5 kilo gitse 36 beden olsam daha mutlu olucam sanırım

bence sporla zayıflamak en doğrusu olur sizin için. uzun zamandır squat yapıyorum 34 beden olup tahta gibi poposu olan kadınlar bana hiç çekici gelmiyor 34 olduğumda da sporla zayıflayarak oldum ve fiziğimi korumuştum. kafanıza göre zayıflayınca vücudunuz deforme olup kötü görünebilir.

bence sporla zayıflamak en doğrusu olur sizin için. uzun zamandır squat yapıyorum 34 beden olup tahta gibi poposu olan kadınlar bana hiç çekici gelmiyor 34 olduğumda da sporla zayıflayarak oldum ve fiziğimi korumuştum. kafanıza göre zayıflayınca vücudunuz deforme olup kötü görünebilir.
5 kilo hedefim
Spor yapıyorum haftada 3 kez
Spor salonuna yazıldım

selam bayanlar
Şöyle bir konu dikkatimi çekiyor.çevreme baktığımda hem kadınlar hemde erkekler tarafından beğenilen kadınların çoğu 34-36 beden
Hatta kız kıza konuşmalarımızda bile 34 beden bir kadın konu olunca hemen fiziği çok güzel falan deniliyor
38 beden bir bayanım kilolu değilim ama 36 olmadığım için kendimi kötü hissediyorum sanki bu ara.
Siz ne düşünüyorsunuz??
Allahım sen şu 38 beden aciz kulunu 36 eyle yarabbim:işsiz:

selam bayanlar
Siz ne düşünüyorsunuz??

Zevkler tartışılmaz
Balık etliyim gayette güzelim
Eşim 34-36 bedenlere çocuk gibi diyor, bu da onun zevki
Erkekler beğenecek diye diyet falan yapamam beğenmeyen küçük oğluna almasın yani

Zevkler tartışılmaz
Balık etliyim gayette güzelim
Eşim 34-36 bedenlere çocuk gibi diyor, bu da onun zevki
Erkekler beğenecek diye diyet falan yapamam beğenmeyen küçük oğluna almasın yani
Erkekler değil bütün herkes beğeniyor
Kendim içinde değişmek istiyorum
Aynada bakınca fit bir görüntü görmek in

selam bayanlar
Siz ne düşünüyorsunuz??
Boyle genellemeler cok sacma.. Sarışın kadindan baskasinin guzel olmadigini ya da esmerin en harika kadin oldugunu soylerlerdi bi ara.. Hala da var gerci.. Ne sarisin ne esmerim ama pesimden koşan cok oldu :KK53: ne alaka yani..

Back
X