• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balık etli kadın güzeldir yalanı..

bu sistemin size bir dayatması. evet erkekler de kadınlar da güzel vücutlu kadına da erkeğe de bakarlar. ama önemli olan insanın kendini geliştirmesi, beynini büyütmesidir. 38 beden balık eti değildir 36 beden olma çabası yerine daha faydalı şeyler yapmanızı ve bu görünüş takıntısından vazgeçmenizi öneririm.
herkesin bir eşi muhakkak vardır.
Ben kendimi daha mutlu hissetmek istiyorum
36 bedende

38 beden baliket degil.

42 beden baliket.

34 beden normal bir beden degil, deri + kemik

36 beden normalin ustu bir beden slim-fit olarak anilan bir beden. Kilo verseniz de 36 beden olamazsiniz, spor yapmaniz sart. Ben haftada en az 4 gun spor yapiyorum jogging + yoga, saglikli besleniyorum, paketli gida yemiyorum, sebze agirlikli yiyorum, bu sekilde 36 bedenim. Kilo verseniz bile yasam biciminizi degistirmezseniz zor. Bu yaşam biçimini başkası beğensin diye değil kendi sağlığım için beğenmedim. Çok nadir hasta olurum mesela, yılda max 1 kere grip.

38-40 bedenler normal vucut yapisi, normal insan evladi kadin. Bu iki beden de saglikli ver normal.

Medya kadinlarin beynine neler neler pompaliyor saskinim. 34 bedeni normal bir beden degil, bunu size kim ittirdiyse once onu kafanizdan cikarin bir.

Son düzenleme:
Nişanladığımda 34, evlenirken 36 bedendim. Şu anda 2 çocuk sonrası 38-40 beden arasıyım.

Eşimin dün akşam söyledikleri: Evlendiğimizde sevimli ve güzeldin. Şimdi hala sevimli ve güzelsin. Üstüne seksisin.

Takılmayın medya dayatmalarına.

Benim anladığım erkekler ince bel , orantılı geniş ve dolgun popo , dolgun ve dik göğüsler seviyor.

İnce bel sevmeyenini görmedim. Büyük göğüs sevmeyen de dik ve diriyse sever bence.

Tahta gibi göğüs sevenini çok nadir gördüm.

Bel ve kalça oranı önemli ya.

Çok kalın kollardan ve bacaklardan hoşlandıklarını da sanmam.

niye birilerinin güzellik görecesine göre değerlendiriyorsunuz ki kendinizi? şişko, zayıf, eğri büğrü diye diye ne hale geliyor insanların özgüveni, yazık. zorla sosyal topluma dayattığımız kavramlardan kaç kişi anoreksia oluyor kaç kişi obez oluyor. çocuklarımız yetişirken eziliyor. önce bizim kafamız değişmeli.

hangi şeklinde mutluysan ve sağlıklıysan o halinle kal. ben mesela 1.80 boyumla 36 hatta 34 beden olsam ne yaparım acaba? :KK53: 46 giyiyorum gayette mutluyum. sen 36 da mutlu ve sağlıklı olacaksan 36 ol. ama başkası o bedeni güzel buluyor diye kendini heba etme.

Benim anladığım erkekler ince bel , orantılı geniş ve dolgun popo , dolgun ve dik göğüsler seviyor.

İnce bel sevmeyenini görmedim. Büyük göğüs sevmeyen de dik ve diriyse sever bence.

Tahta gibi göğüs sevenini çok nadir gördüm.

Bel ve kalça oranı önemli ya.

Çok kalın kollardan ve bacaklardan hoşlandıklarını da sanmam.

vala tahtadan hallice göğüslerim var ama onun yanında şahbaz kalçalarım ve ince belim. ya o kısım kurtarıyor ya da eşim gerçekten göğüslerimi seviyor. zira büyüteyim dedikçe hayatta ellemem haberin olsun diyor :D:D:D

Simdi gercekten azicik dolgun kadinlar tutuluyor.. popo gogus dolgun..ama buyuk beden moda olursa buyuk beden mi olcaksin sanki :) erkeklerin cogunun var bi zayiflik takintisi nedense

El erotizmi ile göz erotizmi farklıdır. Bu yüzden 34 beden kadınlar egemen güzellik anlayışına uyularak çok güzel denir podyumlarda hep o beden kadınlar olur ama seksi diye nitelenen kadınlar kıvrımlıdır. Ayrıca zayıf kadın giyinikken güzeldir ama fit kadın giyinse de soyunsa da güzeldir. Türkiye de fit olmak zayıf olmak sanıldığı için 34 bedeni gören papağan gibi vücudu güzeli yapıştırıyor. Oysa 34 beden ama düşük kalçalı hatta göbekli kadınlar var. Toplum olarak spor yapma kültürümüz de maalesef olmadığı gibi 36 üstü bedenler de şişman değil formsuz oldukları için güzel bulunmuyor. Bence yani

El erotizmi ile göz erotizmi farklıdır. Bu yüzden 34 beden kadınlar egemen güzellik anlayışına uyularak çok güzel denir podyumlarda hep o beden kadınlar olur ama seksi diye nitelenen kadınlar kıvrımlıdır. Ayrıca zayıf kadın giyinikken güzeldir ama fit kadın giyinse de soyunsa da güzeldir. Türkiye de fit olmak zayıf olmak sanıldığı için 34 bedeni gören papağan gibi vücudu güzeli yapıştırıyor. Oysa 34 beden ama düşük kalçalı hatta göbekli kadınlar var. Toplum olarak spor yapma kültürümüz de maalesef olmadığı gibi 36 üstü bedenler de şişman değil formsuz oldukları için güzel bulunmuyor. Bence yani
Super analiz :)

Simdi 44-46 beden kadinin ideali 38-40 bedendir.
38-40 beden kadinin ideali 36 dir genellikle.Bulundugun noktayla alakalı biraz ideallik.
Ama bir de genel kabul görmüş oranlar vardır.Zayif ve şekilli vücut, cogunlugun beğenisini alir.Haa baliketli lımbır lımbır seven de vardir,ama oranca daha az.

Şimdi doğruya doğru,zayıf ve şekilliysen herşey yakışır,göze daha hoş gelir.Pantolondan fiskiran göbek,kat kat olmuş yanlar,sallanan baldırlar çoğunluğa çekici gelmez bu bir gerçek.

Biçimsiz 34 bedense bence güzel değil,yada sadece kemikse yine güzel değil. Erkekler fit ve diri vücut seviyor bence. İnce ama kemik değil,hafif etli ve sıkı..
balık etli sevme muhabbeti bencede şehir efsanesi,hatta kilolu bir kadından çıkmış bile olabilir.

38 beden baliket degil.

42 beden baliket.

34 beden normal bir beden degil, deri + kemik

36 beden normalin ustu bir beden slim-fit olarak anilan bir beden. Kilo verseniz de 36 beden olamazsiniz, spor yapmaniz sart. Ben haftada en az 4 gun spor yapiyorum jogging + yoga, saglikli besleniyorum, paketli gida yemiyorum, sebze agirlikli yiyorum, bu sekilde 36 bedenim. Kilo verseniz bile yasam biciminizi degistirmezseniz zor. Bu yaşam biçimini başkası beğensin diye değil kendi sağlığım için beğenmedim. Çok nadir hasta olurum mesela, yılda max 1 kere grip.

38-40 bedenler normal vucut yapisi, normal insan evladi kadin. Bu iki beden de saglikli ver normal.

Medya kadinlarin beynine neler neler pompaliyor saskinim. 34 bedeni normal bir beden degil, bunu size kim ittirdiyse once onu kafanizdan cikarin bir.
Ben spora başladım zaten
Umarım istikrarlı olup
İstediğim vücuda kavuşurum

Back
X