BALIK ETLİ KADINLAR MI ZAYIF KADINLAR MI ?

Betweenlife

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
35
5
36
31
HABERLERDE GÖRDÜM BÜYÜK BEDEN MANKENİNE BİR İLGİ BİR İLGİ ZAYIF OLMAKLA HATAMI EDİYORUZ ACABA DEMEKTEN KENDİMİ ALAMADIM

HABERLERDE GÖRDÜM BÜYÜK BEDEN MANKENİNE BİR İLGİ BİR İLGİ ZAYIF OLMAKLA HATAMI EDİYORUZ ACABA DEMEKTEN KENDİMİ ALAMADIM
Yıllardır balık etli kadınlarla şişko diye dalga geçildi.Bi zahmet bu devre gelelim artık.Herkes 0 beden olmak zorunda deil.Genclerin beynini de bu sekilde yıkayan sisteme lanet olsun.

Kimine kilo yakışır kimine yakışmaz
Öyle kilolu kadınlar var ama vücudları orantılı
Ben kendimi zayıf seviyorum zaten 3-4 kilo fazlam var şu an diyetteyim
Bana göre 36 beden ideal 34 de çok zayıf mesela beğenmiyorum
Ama dediğim gibi 44 beden bir kadın 34 beden bir kadından çok daha güzel alımlı olabilir
Kilonun orantılı dağılımı önemli olan

Aşırı kilo hem sağlıklı hem de güzel değil bence . Bir kaç kilo fazlalık önemli değil bazılarına yakışıyor ama ben zayıf severim açıkçası ve kilo vermeye çalışıyorum .

180cm boyum ve kilomda var ama çiroz tahta kurusu gibi olanları hiç beğenmiyorum mesela bu benım görüşüm. Kımı zayıflıgıyla övünür ama ben asla oyle olmak ıstemem. Kum saati gibi benım vucudum. 90beden sutyen olcum omuzlarımda genıs ve dusuk degıl. Kalcamda var mesela karnımda suan gebelıkte dolayı şişti ama normalde kendımı cok begenırım valla taş gibi hatunum    :KK53::deli:omzumdan aşağıda saçlarım valla bide stiletto giydim mi alnsana kardaşyangillerden loveitred:KK70:şaka bi yana gercekten alımlı ve bakımlı bı hatunum cokta memnunum vucut olculerımden asla dumduz oyuntusuz olmakta ıstemem:KK59:

Back
X