Balık hafızalı kocamın ikna çabalarından sıkıldım :(

neysekı bı cıkar yolun var sende haklısın temmuza kadar ısın zor ama sole dusun ya bunları cekmekden baska bı sansın olmasaydı ya esın de senın gorebıldıgın gerceklerı gorupde hıc rahatsızlık hıssetmeseydı.. işin o zaman daha da zorlasırdı her seyın en kotusunu dusun ya daha kotusu olsaydı de bence napacan guzelım temmuza kadar sıkacan dişini

beyzacım eşin de farkında ailesinin ne mal olduğunun. benim eşim gibi tıpkı. ama biz söyleyince kırılıyor beyfendiler. hassaslar ya. nazları bir tek bize geçiyor. eşine kızamıorum açıkcası benimki de böyle olduğu için.:31:
kayın ailene gelince, gerçekten inanılmaz insanlar. keşke evlenmeden önce bi ayna olsa da gelecekte başımıza neler geleceğini görebilsek. onları bu yaştan sonra değiştiremeyiz,ama kendimizi ve ailemizi kurtarmalıyız canım. evinize bir an önce geçersiniz umarım, kapınızı çeker kafanızı dinlersiniz. bebişinizi de o zaman alırsınız kucağınıza huzurla.:71:

beyzacım eşin de farkında ailesinin ne mal olduğunun. benim eşim gibi tıpkı. ama biz söyleyince kırılıyor beyfendiler. hassaslar ya. nazları bir tek bize geçiyor. eşine kızamıorum açıkcası benimki de böyle olduğu için.:31:
kayın ailene gelince, gerçekten inanılmaz insanlar. keşke evlenmeden önce bi ayna olsa da gelecekte başımıza neler geleceğini görebilsek. onları bu yaştan sonra değiştiremeyiz,ama kendimizi ve ailemizi kurtarmalıyız canım. evinize bir an önce geçersiniz umarım, kapınızı çeker kafanızı dinlersiniz. bebişinizi de o zaman alırsınız kucağınıza huzurla.:71:

Amin canım..
Burası benim bir nevi günlüğüm gibi oldu. Keşke burayı en baştan keşfetseymişim..
Bundan sonra burada kayıt altına alcam bana yaşattıklarını.
sonra yıllar geçtikçe ben neler çekmişim böyle yaa deyip de hayıflanmam inş :)
Dün eşim dedi ki, annem inatçı ve kavgacıdır hiç bir zman elini bizden çekmiycek. o yorulmaz. Ancak sen takmamasını öğreneceksin dedi.
Annesinin beni ailemden soğutup onlardan soyutlayıp kendi tarafıma çekmek istediğini ve seni hakimiyeti altına alıp yönetmek istediğini falan söyledi. O yüzden de daha inatlaşacağını falan söyledi.
Ben de arada kaldım babından bişiyler söyledi.
İşte böyle...son durum bu..
Şu an sessiz bakalım, iki güne kalmaz yine bulaşır, beklemedeeyim :(

Arkadaşlar öyle olaylar oldu ki ben bile takip edemiyorum bazen. bu ailede sular durulmak bilmiyor. sanırım kavga etmeden duramıyorlar.

geçtiğmiiz hafta kayınpeder, kaynana ve bekar görümce memleketlerine gittiler.
bu cuma akşamıı da beni davet etmeseler de ( eşimi arayıp söyemişler), eşimin yan sokakta oturan en büyük ablasına doğum günü kutlamasına gittik. Ben eşime gitmek istemediğimi zira bana bulaşıp sataşan kardeşinin de orada olacağını ve hiç rahat durmayacağını söyledim. başkasının evinde terbiyesizlik yapamayacağını söyledi ve gittik.

Gittiğimiz evin sahibi eşimin en büyük ablası. içlerinde en sessiz ve suya sabuna karışmayan benimle de pek münakaşaya gitmeyen biri.

sofraya oturduk, sanki kavgaya hazır bekliyormuş gibi. bizimkisi başladı bana laf sokmaya. yok ben bu apartmanın kraliçesiyim, kıskananlar çatlasın falan filan..
ben de eşime dönüp sabır dedim.
sonra beni çekemeyenler bölünür ordana inş. falan filan. tam bir mahalle ağzı.
ben ikinci kez sabır dedim.
bu kez direk beni muhatap alıp ne sabır deiyp duruyorsun bee diye bağırdı.
ben de sanene dedim.
sonra dönüp bana; kartoloz kaltak falan diyince eşimle başladılar tartışmaya.
saygısız sen naısl konuşuyorsun, terbiyesizlik etme. senin derdin nedir falan dedi eşim ama...
Kız kendi gürültüsünden eşimi duymuyor bile..
ben hiç sesimi çıkarmadım, çünkü eşim gereken cevbı verdi bu kez.
Biz kavganın ardından hemen ayrıldık evden tadımız kaçtığı için.

Sonra ardından eşime bir sür telefon vs. Annesi ve babası memeleketten arıyorlar. Siz meydanı boş mu buldunuz da benim kızıma saldıryorsunuz demiş annesi.
Bbası da açıp bir güzel küfretti eşime

Asıl bomba ise; Beni de sürekli aradılar ben açmayınca BABAMI aramış kayınpeder ve kızını kolundan tutup sokağa atıcam demiş.aiel huzurumuz bozuyor. apartmandan biizm yokluğumuzdan faydalanıp meydanı boş bulmuş, benim kızıma bulaşmış flan demiş. sonra suratına kapatmış.

Ardından babam şokta, annem aradı eşimle konuştu. Eşimde biizm bir sornumuz olmadığını söyledi.
Ben de babamı arayıop gelmesini gerektirecek bir durum olmadğını söyledim.

Şİmdi kiracıyı aradık haftaya çıkacak inş. evimiz yangından mal kaçırır gibi taşıyoruz. şimdi eşimin ailesi memlekette. dönünce neler olacak bilmiyorum.

of canım ya neler olmuş öyle terbiyesiz kadına bak, seviyesiz şey.
ama her işte bir hayır vardır, bak evinize çıkıyorsunuz işte. sen de iyi yapmışsın bişey dememekle, eşin de gerekn cevabı vermiştir zaten. iyi olmuş ablasının seviyesini gördüğü duyduğu. sen demiştin hakaret olursa görüşmem diye o da hakaret edemezler demişti değil mi? çok iyi olmuş aslına bakarsan, kaçın kurtulun ordan bir an önce.
kocanla aranı iyi tut canım, diğer insanları da artık düşünmeyin bile. o onu aradı bu bunu aradıyı bile düşünmeyin, kendinize yeni baştan yuva kurun. hiç ama hiç muhattap olma o seviyesizlerle.

Eşim sen haklıymışsın keşke en başından buraya yerleşmeseydim dedi.
Yanlız ik gündür çok üzgün. ailesinin yaptıklarına o da inanamıyor. Benim aileme karşı mahçup oldu çünkü.
Şimdi evimi taşırız onlarla hiç bir şekilde muhatap olmazsın diyor.
ben umarım öyle olur diyorum ama sanırım bunların amacı bizi ayırmak. kendilerine daha rahat şekil verecekleri yönetecekleri ezebileceleri bir gelin bulmak. Çünkü yapılanlara bakarsanız doğaçlama gibi gelmedi bana yaşananlar.
Eşim de hep kendi ailesinin hayal kırıklığını yaşıyor hem de benim ailemin gelip hesap soracağından korkuyor. Eşmi hasta edecekler.

Üzlüyorum ben de , gece yarısı bir uayanıyorum sonra sabaha kadar uyuyamıyorum.
Fİlm gibi yaşananlar. Ben böyle rezillik görmedim. Boğazıma kadar pisliğe battığımı hissediyorum.
Hep bir KISIR DÖNGÜ.

Arkadaşlar öyle olaylar oldu ki ben bile takip edemiyorum bazen. bu ailede sular durulmak bilmiyor. sanırım kavga etmeden duramıyorlar.

geçtiğmiiz hafta kayınpeder, kaynana ve bekar görümce memleketlerine gittiler.
bu cuma akşamıı da beni davet etmeseler de ( eşimi arayıp söyemişler), eşimin yan sokakta oturan en büyük ablasına doğum günü kutlamasına gittik. Ben eşime gitmek istemediğimi zira bana bulaşıp sataşan kardeşinin de orada olacağını ve hiç rahat durmayacağını söyledim. başkasının evinde terbiyesizlik yapamayacağını söyledi ve gittik.

Gittiğimiz evin sahibi eşimin en büyük ablası. içlerinde en sessiz ve suya sabuna karışmayan benimle de pek münakaşaya gitmeyen biri.

sofraya oturduk, sanki kavgaya hazır bekliyormuş gibi. bizimkisi başladı bana laf sokmaya. yok ben bu apartmanın kraliçesiyim, kıskananlar çatlasın falan filan..
ben de eşime dönüp sabır dedim.
sonra beni çekemeyenler bölünür ordana inş. falan filan. tam bir mahalle ağzı.
ben ikinci kez sabır dedim.
bu kez direk beni muhatap alıp ne sabır deiyp duruyorsun bee diye bağırdı.
ben de sanene dedim.
sonra dönüp bana; kartoloz kaltak falan diyince eşimle başladılar tartışmaya.
saygısız sen naısl konuşuyorsun, terbiyesizlik etme. senin derdin nedir falan dedi eşim ama...
Kız kendi gürültüsünden eşimi duymuyor bile..
ben hiç sesimi çıkarmadım, çünkü eşim gereken cevbı verdi bu kez.
Biz kavganın ardından hemen ayrıldık evden tadımız kaçtığı için.

Sonra ardından eşime bir sür telefon vs. Annesi ve babası memeleketten arıyorlar. Siz meydanı boş mu buldunuz da benim kızıma saldıryorsunuz demiş annesi.
Bbası da açıp bir güzel küfretti eşime

Asıl bomba ise; Beni de sürekli aradılar ben açmayınca BABAMI aramış kayınpeder ve kızını kolundan tutup sokağa atıcam demiş.aiel huzurumuz bozuyor. apartmandan biizm yokluğumuzdan faydalanıp meydanı boş bulmuş, benim kızıma bulaşmış flan demiş. sonra suratına kapatmış.

Ardından babam şokta, annem aradı eşimle konuştu. Eşimde biizm bir sornumuz olmadığını söyledi.
Ben de babamı arayıop gelmesini gerektirecek bir durum olmadğını söyledim.

Şİmdi kiracıyı aradık haftaya çıkacak inş. evimiz yangından mal kaçırır gibi taşıyoruz. şimdi eşimin ailesi memlekette. dönünce neler olacak bilmiyorum.

Bir musibet bin nasihatten iyidir demek istiyorum aslında. Yaşattıkları şeyler iğrenc ama taşınma işinizi hızlandırdı bak.

dengesizlere bak yaa bir de ailenin huzurunu kaçırıyorlar. Ne manyaklar var.

Eşim sen haklıymışsın keşke en başından buraya yerleşmeseydim dedi.
Yanlız ik gündür çok üzgün. ailesinin yaptıklarına o da inanamıyor. Benim aileme karşı mahçup oldu çünkü.
Şimdi evimi taşırız onlarla hiç bir şekilde muhatap olmazsın diyor.
ben umarım öyle olur diyorum ama sanırım bunların amacı bizi ayırmak. kendilerine daha rahat şekil verecekleri yönetecekleri ezebileceleri bir gelin bulmak. Çünkü yapılanlara bakarsanız doğaçlama gibi gelmedi bana yaşananlar.
Eşim de hep kendi ailesinin hayal kırıklığını yaşıyor hem de benim ailemin gelip hesap soracağından korkuyor. Eşmi hasta edecekler.

Üzlüyorum ben de , gece yarısı bir uayanıyorum sonra sabaha kadar uyuyamıyorum.
Fİlm gibi yaşananlar. Ben böyle rezillik görmedim. Boğazıma kadar pisliğe battığımı hissediyorum.
Hep bir KISIR DÖNGÜ.

of offf allahım yardımcn gülüm neysekı esınde sana destek bu cok önemlı ee son durum nedır kıracı cıktımı ıns yenı evıne gectıgını de bıldırırsın bızlerede valla senı merak edıyorum ıns gulum yenı evınde huzurlu mutlu olarak yasar gıdersınız gelmelerınıde hıc dert etme bence gelsınler yüzlerine bıle bakma derım hepsı bırbırınden arsız bırbırınden terbıseyız anacım esın gene içlerınde ıyı cıkmıs valla da bunların ne mal oldugunu anlamış allah yardımcın olsun bu saatten sonra kımseyle muhatap olma sen onlardan öcünü ınankı esınle mutlu olarak alacaksın dedıgın gıbı senı ezemedıler ya sende sımdı o buyunduruk altından cıkıp daha özgur olacan ya işde bunlar o vakıt delırecekler her gelen taaruza tedbirli ol derım yenı evındede huzurunu bozmalarına izin verme gulum sanada yazık günah ya inş iyi haberlerini beklıyorum canım cani kalbi gönülden beklıyorum hemde

Aynen öyle ya bu deveyi güdeceksiniz yada bu diyardan gideceksiniz.. Flört, söz, nişan evrelerinde aklınız neredeydi? Ailesiyle aynı apartmanda yaşayacağınızı bilmiyor muydunuz? Eşinizin ailesi sonradan mı art niyetli yada görgüsüz insanlar haline geldiler? Çok mu zor eşinizi dünyaya ve belirli bir yaşa getirene kadar üzerinde sayısız emekleri olan bir kadına ne kadar kötü olursa olsun sırf eşinizin hatrı için gülümsemek? Allah rızası içinde mi yapamazsınız "iyilik et denize at, balık bilmezse Halik bilir" demişler.. Kaşığın başında varsa sapında da vardır. Sizi tanımam etmem ama eşim dediğiniz, bir ömrü paylaşmak üzere imza attığınız kişinin ailesini ne kadar küçük gördüğünüz anlatımlarınızdan belli. Eğer ki sizi mutsuz eden bir şeyleri değiştiremiyorsanız düşünce yapınızı değiştirin çok işinize yarayacaktır emin olun..

Canım her şerde bir hayır vardır.böyle bir olay olmasaydı .eşinizle aranızın bozacakları bir olay olsa yıprancaktınız .çokta iyi olmuş eşin ailesini artık sana karşı savunamaz.kendisi gördü niyetlerini inşallah yeni yuvanızda mutlu olursunuz.sakın yaptıkları terbiyesizliklere cevap vermeyin.bir taşıma şirketiyle iyi bir anlaşma yapıp hızlı bir şekilde taşının bunlar taşınırkende rahat bırakmazlar sizi Allah yardımcınız olsun. bizde aynı yerde oturuyoz eşimin ailesiyle görüşmüyorum ilerde ev alıp gitmeyi düşünüyoruz .ama seninkiler bayağı fenaymış

Bu anneler günün de neredeyse aynı şeyi yaşadım, yazdıklarınızı kendim yazdım sandım.
Ben sizin kadar ağır şeyler yaşamadım, yüzüme karşı aileme böyle hakaretler yapılmadı, yapılsaydı, saniye bile düşünmezdim.
Eşimin ailesi başka bir şehirde oturuyor, bizim zaten gitme durumumuz yoktu.
Ben aramayı bile dahi düşünmezken, eşim sağolsun akşama kadar beklemiş beraber ararız diye, bunu da söylediğine göre benim için yapmış (aklı sıra bana iyilik yapmış, ne iyiliğiyse artık).
İnsan aynı şeyleri duymaktan o kadar sıkılıyor ki.
Neymiş, ama o onun annesiymiş (evet senin annen ara kutla o zaman).
Neymiş, nereye kadar böyle gidermiş vs vs.
Bunlar aynı keseden çıkmış hepsi heralde.

Aynen öyle ya bu deveyi güdeceksiniz yada bu diyardan gideceksiniz.. Flört, söz, nişan evrelerinde aklınız neredeydi? Ailesiyle aynı apartmanda yaşayacağınızı bilmiyor muydunuz? Eşinizin ailesi sonradan mı art niyetli yada görgüsüz insanlar haline geldiler? Çok mu zor eşinizi dünyaya ve belirli bir yaşa getirene kadar üzerinde sayısız emekleri olan bir kadına ne kadar kötü olursa olsun sırf eşinizin hatrı için gülümsemek? Allah rızası içinde mi yapamazsınız "iyilik et denize at, balık bilmezse Halik bilir" demişler.. Kaşığın başında varsa sapında da vardır. Sizi tanımam etmem ama eşim dediğiniz, bir ömrü paylaşmak üzere imza attığınız kişinin ailesini ne kadar küçük gördüğünüz anlatımlarınızdan belli. Eğer ki sizi mutsuz eden bir şeyleri değiştiremiyorsanız düşünce yapınızı değiştirin çok işinize yarayacaktır emin olun..

sizin dedıklerınız davranıslara adam olana yarar benc, ben kayınvaldesıne sozum yok elbetkı annesı yasındakı kadına elınden geldıgı kadar sabır gosterıcek dert sahıbı arkadasımız, ama ya o gorumceye ne demelı resmen dişlerini bileylemişde gelmıs arkadas buraya bı sıkıntısını derdını yazmıs öle yada boyle sorunlu mutsuz bı cıkar yol arıyor bızlerede akıl danısıyor bızde elımızden geldıgı kadar yardımcı olmaya calısıyoruz lutfen dert sahıbı arkadası bu kadarda agır ithamlarda bulunmayın unutmayınkı o hayatı yaşayan kendısı sıkıntıları cekende kendısı elbettekı ne yapması gerektıgı nı o bızden daha ıyı bılır zaten bu zaman kadarda elınden geldıgı kadar sabretmıs karsısındakılere ama karsı tarafta saygı sevgı yokki mubarek gelin dıye ezmısler ezebıldıklerı kadar tmm sızde kotu bısey demıyorsunuz belkı ama ben bu dert sahıbı arkadasın topıgını uzun zamandır takıpdeyım ve malesefkıde erkek tarafındanda hıc olumlu bı davranıs goremedım henuz.. napsın giidicek alıcak kocasınıda yanına mılletede kapatacak kapısını ohhh sen sağ ben selamet hesapı kafasını dınlıyecek valla ıyı bıle dayanmıs emın olki bu arkadasın yerınde başkası olaydı oooooneler olmazdiki :59:

of offf allahım yardımcn gülüm neysekı esınde sana destek bu cok önemlı ee son durum nedır kıracı cıktımı ıns yenı evıne gectıgını de bıldırırsın bızlerede valla senı merak edıyorum ıns gulum yenı evınde huzurlu mutlu olarak yasar gıdersınız gelmelerınıde hıc dert etme bence gelsınler yüzlerine bıle bakma derım hepsı bırbırınden arsız bırbırınden terbıseyız anacım esın gene içlerınde ıyı cıkmıs valla da bunların ne mal oldugunu anlamış allah yardımcın olsun bu saatten sonra kımseyle muhatap olma sen onlardan öcünü ınankı esınle mutlu olarak alacaksın dedıgın gıbı senı ezemedıler ya sende sımdı o buyunduruk altından cıkıp daha özgur olacan ya işde bunlar o vakıt delırecekler her gelen taaruza tedbirli ol derım yenı evındede huzurunu bozmalarına izin verme gulum sanada yazık günah ya inş iyi haberlerini beklıyorum canım cani kalbi gönülden beklıyorum hemde[/QUOTE]

Aslında amaçları senin de dediğin gibi bizim huzurumu bozmak, ne yaptılarsa da başaramadılar.
Son durum, biz koli falan ayarladık, özel eşyalarımızı toparlıyoruz, kiracı ay sonuna ancak çıkarım dedi.
İnsanları da mağdur etmek istemiyoruz, bizim yüzümüzden onlar da apar topar çıkmak durumunda kalacaklar. Çünkü kirazı kendini temmuza göre ayarlamıştı. Bakar mısınız şu yapılanlara bize zarar verdikleri gibi hiç tanımadıkları insanları bile zor durumda bıraktılar. Biz de onlar memleketten dönmeden çıkmış oluruz inş. Olay çıkmadan , bir an önce çıkmak istiyorum ben de..Çünkü kayınpeder babamı arayıp onlaraı da haberdar ettiği için kendi ailem de huzursuz. Şİmdi babama gelmemesini gerektiğini söyledim ama ikinci bir telefon daha gelirse diğer taraftan bu kez babamı ben bile durduramam. Dua edin bana olur mu, olaysız bir şekilde yeni evime yerleşeyim.

Bence siz de işe ; okuduklarınızı anlamaya çalışmaktan başlayın.
Daha fazla yazacak bir sözüm yok, şimdi yazacaklarımı da anlayamayacaksınız..
Lütfen biraz EMPATİ !

Aslında amaçları senin de dediğin gibi bizim huzurumu bozmak, ne yaptılarsa da başaramadılar.
Son durum, biz koli falan ayarladık, özel eşyalarımızı toparlıyoruz, kiracı ay sonuna ancak çıkarım dedi.
İnsanları da mağdur etmek istemiyoruz, bizim yüzümüzden onlar da apar topar çıkmak durumunda kalacaklar. Çünkü kirazı kendini temmuza göre ayarlamıştı. Bakar mısınız şu yapılanlara bize zarar verdikleri gibi hiç tanımadıkları insanları bile zor durumda bıraktılar. Biz de onlar memleketten dönmeden çıkmış oluruz inş. Olay çıkmadan , bir an önce çıkmak istiyorum ben de..Çünkü kayınpeder babamı arayıp onlaraı da haberdar ettiği için kendi ailem de huzursuz. Şİmdi babama gelmemesini gerektiğini söyledim ama ikinci bir telefon daha gelirse diğer taraftan bu kez babamı ben bile durduramam. Dua edin bana olur mu, olaysız bir şekilde yeni evime yerleşeyim.

Allah yardımcın olsun canım. Huzursuzluk çıkmadan biran önce gider yerleşirsiniz inş evinize. Daha önce bir arkadaşın konusunu okumuştum; onlar da huzursuzluk yüzünden ayrı eve çıkmışlar fakat eşi hep konusahibi arkadaşı suçlamaya başlamış. Senin yüzünden, beni ailemden ayırdın vs die. Sizde de öyle bir durum omaz değil mi?

Hani derler ya kör ölür badem gözlü olur diye? Taşınınca eşinin gözünde görümcen kıymete binmesin sonra?

Allah yardımcın olsun canım. Huzursuzluk çıkmadan biran önce gider yerleşirsiniz inş evinize. Daha önce bir arkadaşın konusunu okumuştum; onlar da huzursuzluk yüzünden ayrı eve çıkmışlar fakat eşi hep konusahibi arkadaşı suçlamaya başlamış. Senin yüzünden, beni ailemden ayırdın vs die. Sizde de öyle bir durum omaz değil mi?

Hani derler ya kör ölür badem gözlü olur diye? Taşınınca eşinin gözünde görümcen kıymete binmesin sonra?

Bİlemiyorum ki canım, umarım dediğin gibi olmaz. öyle bir durum olursa da benim kaldıracak gücüm yok.
İki günde bir huzursuzluk, evliliğimden hiç birşey anlamadım.
İnsanları kendi haline bırakıp, özeline müdahale etmeden durmak bu kadar zor mu ?
Şimdi eşim kendi ailesine karşı kırgın. Söylediği şey benim eşimi kabullenmek mutluluğumu hazmetmek neden zor geliyor onlara..Neden böyle yapıyorlar. Bir zaman sonra onlar da hatalrını anlaycaklar ama bu kez sen çok soğuyacaksın..Ben de toparlayamacağım artık flan diyor.. Ben hiç bir zman annesine babasına karşı bir saygızlık yapmadım, gidip kendisi evlatlık görevini yapsın ama bu saatten sonra da benden uzak dursunlar. Çünkü tam psikiyatrlık oldum. Etrafıma ölü balık gibi bakıyorum :(

Son düzenleme:
Bİlemiyorum ki canım, umarım dediğin gibi olmaz. öyle bir durum olursa da benim kaldıracak gücüm yok.
İki günde bir huzursuzluk, evliliğimden hiç birşey anlamadım.
İnsanları kendi haline bırakıp, özeline müdahale etmeden durmak bu kadar zor mu ?
Şimdi eşim kendi ailesine karşı kırgın. Söylediği şey benim eşimi kabullenmek mutluluğumu hazmetmek neden zor geliyor onlara..Neden böyle yapıyorlar. Bir zaman sonra onlar da hatalrını anlaycaklar ama bu kez sen çok soğuyacaksın..Ben de toparlayamacağım artık flan diyor.. Ben hiç bir zman annesine babasına karşı bir saygızlık yapmadım, gidip kendisi evlatlık görevini yapsın ama bu saatten sonra da benden uzak dursunlar. Çünkü tam psikiyatrlık oldum. Etrafıma ölü balık gibi bakıyorum :(

Kıyamam yaa. Korktum ben de sen başka yere çıkıcaz deyince direk aklıma o geldi.

Neyse iyi düşünelim iyi olsun dimi? Sıkma canını, herşey olacağına varıyor nasılsa. Herkes ettiğini çeker.

canım ben zaten senın konunu cok yakından takip edıyorum ne bileyım yakın samimi buldum senı nedendır bılmem ama cektıklerınde kolay yenılır yutulur seyler degıl belkı hattim degıl sana akıl vermek ama ısde kendıme yakın bulunca bunuda bıl ıstedım bend eelımden geldıgı kadar sana akıl verıp derdıne bı nebze olsun ortak olmaya calıstım çünkü sen kişilik sahıbı evını yuvasını bılen ınsanlardansın dua edın demıssın ya ınankıs enı tanımasamda daıma duamdasın gönülden dıyorumkı allahım yardımcın olsun inş kazasız belasız sessız sedasız gecersın yenı evıne oradada mutlu huzurlu oturursun evet aılenın esı elbet gun gelecek anlayacak ama gecen gececek senden elbettkı... sende ıns gec evıne kocanla huzurlu mutlu otur kapat kapınıda herkese kocan gıtsın gelsın ama sana bulaşmasınlar artık, babanda gelırse hıc uzulme senın arkanında bos olmadıgını gosterırsın onlara aılenın başka memlekette dıye sende cok sukur yetım öksüz degılsın arkanda aılen var nede olsa baban gelse bıle hıc dert etme onlara karsı senınde bı nevı gövde gösterın olur senın derdın boylesı gövde gösterılerı yapmak degıl elbettkı ama ıste gulum bu ınsanlarada kı buna esınde dahıl yanlız olmadıgını tek olmadıgını göztermen lazım bunu bıleceklerkı bundan sonra sı sana bu akdar rahat bulaşamıyacaklar inş iyi ve güzel haberlerını beklıyorum ıns bundan sonrası huzur mutluluk olur senın ıcın öptüm...

Back
X