Balık Hafızalı Patron

Yok bu x kişisi pek problemli değil.. Diğer muhasebeci ve ik ile yaşamıştım problemi.. Onda da muhasebeci sorun bile etmemişti. İk problemli yani... Birde bu pis adam çıktı başıma :KK43:
Eğer uygun bir iş bulursan bak derim 1 problem etmezler 2 etmezler 3.ye ederler diğeri patron olduğu için onu haklı görürler.

Eğer uygun bir iş bulursan bak derim 1 problem etmezler 2 etmezler 3.ye ederler diğeri patron olduğu için onu haklı görürler.
bende en azından 5-6 ay daha çalışıp senemi doldurmak istiyorum birde işsizlik maaşını hak edemiyorum çıkarsam 300 gün daha çalışmam gerekiyor :(

ah arkadaşim ahh o işten ayrıl bence..
ben eski çalıştığım yeri bilirim şantiyeli bir yerdeydim..
işyeri kardeşler işletiyordu. büyük patron babalariydi..
paragözlerdi resmen.
bir adam haylazdi yan oturup giderdi elinde telefon.. hiç birakmazdi.. küfürler ohooo neler gördüm
kavgada ettim o adamla bayaaa... patrona ne şerefsiz adamsin ya dedim bile. beni işten kovdu oh bee dedim çiktim sora 6 ay evde yattım:) sora memur oldum iyi oldu böle:)
sizin için hayırlısı buymuş çok sevindim sizin adınıza,benim eşimde sizin gibi sinirlendi 6 ay çalıştı kpssye memur oldu.. ama benim altı ay boş durma gibi bir durumum olamazki o zaman çok sıkışırız işte :( biraz daha dayanıp sonra işsizlik maaşıyla idare edip çalışabilirm kpssye ..

sizin için hayırlısı buymuş çok sevindim sizin adınıza,benim eşimde sizin gibi sinirlendi 6 ay çalıştı kpssye memur oldu.. ama benim altı ay boş durma gibi bir durumum olamazki o zaman çok sıkışırız işte :KK43: biraz daha dayanıp sonra işsizlik maaşıyla idare edip çalışabilirm kpssye ..
ya pislik adamlarla çok zor dayandim 1,5 yıl çalıştım şantiyede.. off ne çektim ben orda asgari ücreti 600 aliyordum. o zamanlar aşagı yukari 5 yıl geçti.
çikicam dedim hep ailem biraz daha sabret memur olunca ayrılırsın dediler.. ilk atamada kazancaktim nasip olmadi ikinci atamada yerleştim. 6 ay bekledim evde.. ama 6 ay evde oh ne rahatlık vardi ev işleri yaptım gezdim tozdum hiç de sıkılmadim:)
işşizlik maaş al bak iyi olur kpssye çalışırsin :)
ben almadim alabiliyordum çünkü 600 gün prim dolmuştu başvurmadim.
6 ay vardi al dediler yok dedim.
çalıştığım parayi biriktirimişim onlari yedim:D

ya pislik adamlarla çok zor dayandim 1,5 yıl çalıştım şantiyede.. off ne çektim ben orda asgari ücreti 600 aliyordum. o zamanlar aşagı yukari 5 yıl geçti.
çikicam dedim hep ailem biraz daha sabret memur olunca ayrılırsın dediler.. ilk atamada kazancaktim nasip olmadi ikinci atamada yerleştim. 6 ay bekledim evde.. ama 6 ay evde oh ne rahatlık vardi ev işleri yaptım gezdim tozdum hiç de sıkılmadim:)
işşizlik maaş al bak iyi olur kpssye çalışırsin :)
ben almadim alabiliyordum çünkü 600 gün prim dolmuştu başvurmadim.
6 ay vardi al dediler yok dedim.
çalıştığım parayi biriktirimişim onlari yedim:KK70:
sizin için çok çok iyi olmuş vallahi.. ah keşke bende öyle yapabilsem :( bende çok karşılaştım terbiyesiz insanlarla henüz 4 senedir çalışma hayatındayım. bunlar gördüklerimin başlangıcı kim bilir neler neler göreceğim.. bakalım kpss sonuçları açıklancak bu sene hiç umudum yok bilen bilmeyen herkes sınava girdi :sinirli: sırf boş kontenjanlar var diye ... belki bir umut bende memur olurum :KK66:

Back
X