Kova Burcu 21 Ocak - 19 Şubat Balık Kadını Kova Erkeği

vatanbayrakaski16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2017
31
18
3
33
Ben balık hoşlandığım bey kova burcu ikimizin de anlayamadığı bir enerji var çok iyi anlaşıyoruz ama bu adamı nasıl etkileyebilirim? Nasıl adım atmasını sağlayabilirim?

annem ile babam arasında görücü usulü süren babamın 2007 senesinde vefatı ile sonlanan evlilikleri.babam köyde yetişmiş annem biraz daha şehirde yetişmiş kültür farklılığı vardı.normalde aşk meşk işleri dahil olmadığı için aralarındaki bağı senelerce çözemedim. evimiz hep gergindi babam polis memuruydu canının kıymetini bilmezdi o zamanlarda iş şartları da maşallah özel sektörün şartları gibiydi.beraber ailecek bayram ziyaretine gittiğimizi bilmem. aslında çok özenirdim.bana kızım dediğini bilmem bol bol azarlar bağırırdı.başkasının lafını dinlemez yaranmaya çırpınmazdı ama bizim dediklerimize de kulak asmazdı.eve meslektaşlarından binde bi kere misafirliğe gelen olmuştur.genele bakılırsa balık için iyi gibi fakat şu kova burcu yükselene burca ay burcuna ne zaman karışsa karşısındaki sevmesi gereken insanı en son sevdiği insan gibi hissettiriyor. aile filanda dahil. seneler sonra illa iş ona dönüyor yani.balıklara da hiç sevmiyormuş gibi hissettiriyor.geneldee iyi gibi dursa da balık kadını için ömür törpüsü bir ömür geçirmek için.rahat batıp azarlamaları. en olmadık işlere yatırım yapma isteği filan. balık hanımları daha yapıcı olan toprak gruplarına yönelse daha iyi olur.gerçi onları da gamsız ve tembel bulacaklardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…