- 11 Kasım 2024
- 2.063
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.000
- 78
- 34
- Konu Sahibi Cesur_lotus
Eşinize üzüldüm, Allah yardımcısı olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cinsellik ne durumda uzak mı ? Astrolojıye ınanıp ona göre davranmak çok korkunç resmen manıpule olmuşsunuz terapiye gıdın önce siz sonra eşinizi ikna etmeye çalışın kendın için en ıyı yatırım şuan bu iyi bir terepist bul ve gıtÖyle mi düşünüyorsunuz peki size bir şey soracağım nasıl dayanıyor bu kadar uzun süre bir kadından eşinden ne bileyim alıştığın evlilik hayatından Uzak kalmaya
Servisten iner inmez karşı kaldırıma mı geçecekti?İş çıkışı servisten birlikte inip yürüdüler.
Yazdım bayag cinsellik hiç yok senede 1-2 oda benim zorumla ne kadar iğrenç dimicinsellik ne durumda uzak mı ? Astrolojıye ınanıp ona göre davranmak çok korkunç resmen manıpule olmuşsunuz terapiye gıdın önce siz sonra eşinizi ikna etmeye çalışın kendın için en ıyı yatırım şuan bu iyi bir terepist bul ve gıt
Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürerek karmik hale getiren siz olmuşsunuz çokta yanılmamış sanki.. acil uzaklaşın öyle şeylerden yazık günah çocuklarınızı da mı düşünmüyorsunuz
Buldum bir tane klinig psikolog ama hipnoterapi yapıyor.birazda tuzlu ücreti.hipnoterapiyr guveneyim mi hiç duydunuz mucinsellik ne durumda uzak mı ? Astrolojıye ınanıp ona göre davranmak çok korkunç resmen manıpule olmuşsunuz terapiye gıdın önce siz sonra eşinizi ikna etmeye çalışın kendın için en ıyı yatırım şuan bu iyi bir terepist bul ve gıt
Niye uzuldunuz hanfendi,oda benim üzerime biraz daha fazla dusebilirdi sürekli küsmek yerine benden 10 yaş büyük manipüle edilmişim onun aklı basmiyor mu bana dese kendin birakamiyon astrolojiyi destek al madem hayatım diye küsüp oturdu senelerce ben kanser oldumEşinize üzüldüm, Allah yardımcısı olsun.