• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir şeyler koptu gitti

Sizin bir ugrasiniz yok mu kocanizi takip ediyorsunuz surekli?
2 yil burnundan getirmissiniz adam nasil ilgi arzu duysun size?

Sizin bir ugrasiniz yok mu kocanizi takip ediyorsunuz surekli?
2 yil burnundan getirmissiniz adam nasil ilgi arzu duysun size?
Var uğraşlarım tabii ki sadece adamın böyle uzak durması acaba başlası mı var sorusuna sürüklüyor beni.allah aşkına evliyim 36 yaşındayım adam 46 yaşında nasıl 6 ay sarılmadan bile durabilir ki cinselligi gectim

Gerçekten gidip muayene olun önce doktora gidin sonra terapiye, bu şüpheci yaklaşımlar hiç normal değil. Hemde ortada fol yok yumurta yokken
Tamam ortada fol yok yumurta yok ama bu kadar uzak durması mesela 6 ay bir kere bile sarılmaması normal mi? Bu da beni acaba başkası mı var sorusuna sürüklüyor.

Var uğraşlarım tabii ki sadece adamın böyle uzak durması acaba başlası mı var sorusuna sürüklüyor beni.allah aşkına evliyim 36 yaşındayım adam 46 yaşında nasıl 6 ay sarılmadan bile durabilir ki cinselligi gectim
Kendinizden soguttuysaniz yaklasmaz yani cok normal

3 sayfa kadar okuyabildim
Peki siz hatanızı kabul edip bir şans isteniz mi eşinizden?

Adam demek ki baktı ki düzelmiyorsunuz sizden uzak durarak sizi cezalandırmak istemiş ama siz anlamamakta ısrar etmişsiniz

Buldum bir tane klinig psikolog ama hipnoterapi yapıyor.birazda tuzlu ücreti.hipnoterapiyr guveneyim mi hiç duydunuz mu
Emdr falan duydum ama araştırın güzelce her tedavi herkese iyi gelmiyor iyice işler karışmasın

Adam demek ki baktı ki düzelmiyorsunuz sizden uzak durarak sizi cezalandırmak istemiş ama siz anlamamakta ısrar etmişsiniz
Tabi ki özür diliyorum şans istiyorum sen de biraz yardımcı ol hemen bir anda düzenleme bekleme o yüzden hemen tripler atma diyorum ama anlamıyor şöyle ki ben de kendimi tutamıyorum bazen astroloji de aldatımın etkisi var diyorum başlıyorum konuşmaya 😔 o kadar gerginim ki düşünsenize evde bir koca var ama sizi yok sayıyor görmüyor bir şekilde tatmin etmiyor. Kendi nasıl bu kadar uzak durmaya katlanıyor bunu anlamıyorum

Tabi ki özür diliyorum şans istiyorum sen de biraz yardımcı ol hemen bir anda düzenleme bekleme o yüzden hemen tripler atma diyorum ama anlamıyor şöyle ki ben de kendimi tutamıyorum bazen astroloji de aldatımın etkisi var diyorum başlıyorum konuşmaya 😔 o kadar gerginim ki düşünsenize evde bir koca var ama sizi yok sayıyor görmüyor bir şekilde tatmin etmiyor. Kendi nasıl bu kadar uzak durmaya katlanıyor bunu anlamıyorum
Demek ki hala değişmemişsiniz adam umudunu kesmiş sizden
Astroloji yüzünden ilk defa bir yuvanın dağılma sürecine girdiğini duydum bu forum sayesinde :KK57:

Nasıl uzak durmaya katlanıyor diyorsunuz
Buda şunu gösteriyor,katlanılacak gibi değil eşinize olan tavrınız :KK14:

Astroloji yüzünden ilk defa bir yuvanın dağılma sürecine girdiğini duydum bu forum sayesinde :KK57:

Doğru,bana diyor ki bende böyle olsun istemiyorum ama sen sürekli o olcak bu olcak kadın var mı biri var mı kimi düşünüyorsun diye beni bunaltiyon diyor.

Birşeyler yoktu ama normal değildi herkes eşini tanır 15 senelik evlilik kocam hayatta bir kadınla yürümez hele ki evin yakini boşluğuna denk geldi yada içgüdüsel.
E ne yapacaginizida astrolojiye sorunsana madem.
Ne yiyip ne iciyorsunuz da iki kart ile dünya kesin böyle ilerliyor bak boyle olacak diyip inanıp peşine düşüyorsunuz olayların anlamiyorum ki.
Birde 2 sene adamın burnundan getirip sonra napicam diye düşünüyorsunuz.
Çok merak ediyorum o kartlarda bugün çocuğunu al balkondan at yazıları cıkıyor olsa onudamı yapacaksınız

Doğru,bana diyor ki bende böyle olsun istemiyorum ama sen sürekli o olcak bu olcak kadın var mı biri var mı kimi düşünüyorsun diye beni bunaltiyon diyor. Evll

Bugün terapiye gittim.ama sadece ben anlattım karşı taraf notlar aldı.5 bin TL ödedim.bu normal mi? İlk görüşmede sadece anlatmak ama yine de seans parası ödemek?

Bugün terapiye gittim.ama sadece ben anlattım karşı taraf notlar aldı.5 bin TL ödedim.bu normal mi? İlk görüşmede sadece anlatmak ama yine de seans parası ödemek( bilmediğimden soruyorum)

Basak Burcu insanları takıntılı olurlar zaten böyle astrolojiye falan takılmak iyi olmamış.astrolojiyi hayatından çıkar bence.sonra kocanla duruma bakarsınız.senin evinin her yerinde taşlar lambalarda vardır şimdi

Evlilik arefesinde kuzeninden yeğeninden kıskandım, sorun çıkardım.
Annemin aklına uyup annesiyle kavga ettim, sorun çıkardım.
Ondan bundan kıskandım, sorun çıkardım.
Saygı duymadım, sorun çıkardım.
Hamileydim erik istedim, buldu geldi, camdan attım.
İkinci çocuğu istemedi, zorla yanaştım, hamile kaldım.
Adamda huzur bırakmamışsınız. Kimbilir daha neler yaptınız. 31 yaşındayken de evliliğiniz böyleymiş. Hiçbir şey değişmemiş ki. Bir de iki yıldır boşanma aşamasındayım, ailesi evime geliyor gelmesinler istiyorum demişsiniz. Boşanma aşamasında olan kişi eşiniz, huzuru tekrar bulmak istiyordur haklı olarak.
Konu astroloji falan değil yani. Konu sizin eşinizi sevmemeniz ve sevmiyor olduğunuz halde evlenmeyi kabul edişinizin hıncını ondan çıkarmanız.
Ne yapayım ben şimdi? Adamla ev düşmanı gibiyiz halen

Bu arada yeminler ettiği bir şey yok dedi muhakkak yok. İş arkadaşı olabilecek yaşıt da değil yani 16 yaş falan kendinden küçük bir bayan. Ben astroloji'ye dayanarak vesveseden yaptım üzerine gitmelerim oldu.
Çok kötü niyetlisiniz adına vesvese falan demeyin.

Back
X