- Aşırı kıskancım. Sevdiğim herkesi kıskanırım, arkadaşım veya sevgilim farketmez.
- İnanılmaz tripçiyim. Trip atma yarışması yapılsa %100 birinci olurum.
- Kinci gibi görünürüm ama aslında değilim. İçim çok yumuşaktır, dayanamam.
- İlgiyi çok severim. Göstermezsen ilerlersin.
- Karşıdan bakan, tanımayan herkes beni çok burnu havada, soğuk zanneder. Ama aslında hiç öyle değilim. Çok sıcak kanlıyım.
- Kolay kolay herkesi sevmem. Ama bi kere ulaştıysan kalbime çıkışın yoktur. Deli gibi severim ve herşeyimle senin olabilirim.
- Hatta öyle çok severim ki, ne sen kendini ne de ben kendimi bu kadar çok sevmemişizdir.
- İlgim ve sevgimle bazen bunaltabilirim. Ama napıyım aşkı dolu dolu yaşamayı severim :)
- Sevdiğim erkekle ilgili herşeyi hissedebilirim. 6. hissim fazla kuvvetlidir. Genelde aklıma gelen her zaman başıma gelir.
- Hep ilk adımı senin atmanı beklerim.
- Eğer gerçekten seviyorsam yatar kalkar seni düşünürüm. Her an seni içimde yaşarım. Aklımdan 1 saniye bile çıkarmam.
- Birlikte yemek yapmaktan çok hoşlanırım. Bişeyler paylaşmak önemlidir :)
- Yalan söyleyen insandan nefret ederim ve yakaladığım an kayıp giderim hayatından.
- Kalbimde sana yer vermişsem o yerin kıymetini bil ve beni sıkı tut. Kolay kolay bulamazsın benim gibi dürüst ve sadık birini.
- Sahiplen. Çok sev beni. Kıskan. Çok ilgilen. Bunları her zaman beklerim. Özellikle ilgiyi :)
- Sana kızmışsam bi süre yanıma yaklaşma derim. Ağzımdan çıkanı kulağım duymaz sinirliyken ve çıkmazlara girebiliriz.
- Laf sokmayı çok severim. Geçmişi asla unutmam ve sanada unutturmam. Biliyorum iyi bişey değil ama sürekli kafana kakarım.
- Sevmediğim biriyle asla sevişmem. Seviyorsam herşeyimle senin olurum.
- Çok dengesizim anım anımı tutmaz.
- Herşeye kuruntu yaparım. Kafamda kurarım kurarım ve ona bi şekilde inanırım. Geleceğin şizofreni :)
- Hayal dünyam inanılmaz geniş. 7/24 hayal kurabilirim. En büyük zevkim diyebilirim.
Bir balık kadını olarak bende böyleyim işte... :)