Deniz Ürünleri Balık ve Deniz Ürünleri ; Denizden babam çıksa yerim ! - Oylaması

En başarılı bulduğunuz balık ve deniz ürünleri tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.215
  • Anket Kapalı .
Günaydınlarrr.. hayırlı haftalar olsun hanımlar.. pazarda ne gördüm biliyormusunuz... ÇİLEKKKKKgeliyor yavaş,yavaş zamanı gelsin tatlılar ,pastalar, dondurmalar..

Günaydınlarrr.. hayırlı haftalar olsun hanımlar.. pazarda ne gördüm biliyormusunuz... ÇİLEKKKKKgeliyor yavaş,yavaş zamanı gelsin tatlılar ,pastalar, dondurmalar..
Günaydın canım
Aman Kakao'cum çilek mevsimi başladıysa gelsin çilekli pastalarSen,pasta ve çilek ayrılmaz üçlü gibi oldunuz

Günaydın canım
Aman Kakao'cum çilek mevsimi başladıysa gelsin çilekli pastalarSen,pasta ve çilek ayrılmaz üçlü gibi oldunuz
çokkk seviyorum nevrestem çileği bir oturuşta 1 kilo yerim vallaa.. oğlumda bana çekmiş oda seviyor ve babamız çilek bitene kadar her akşam alıyor nerdeyse..ve tabi pastalarda kullanmak da yanına kar kalıyor..

çokkk seviyorum nevrestem çileği bir oturuşta 1 kilo yerim vallaa.. oğlumda bana çekmiş oda seviyor ve babamız çilek bitene kadar her akşam alıyor nerdeyse..ve tabi pastalarda kullanmak da yanına kar kalıyor..
Benim çocuklarda çok seviyorGerçi bende çok seviyorum.
Hadi bakalım pastalarını bekliyoruz

Benim çocuklarda çok seviyorGerçi bende çok seviyorum.
Hadi bakalım pastalarını bekliyoruz
valla nevrestem çileği yıkıyorum alıyorum elime önce öpüyorum ,kokluyorum Mevlam ne güzel yaratmış seni diyorum hop mideye o derece yani .. çocukken hep dua ederdim Allahım beni cennete al bir pembe köşk ver bide bahçelerinde çilek olsun derdim..

Afiyet ve şifa olsun inşaallahHaklısın çilek sevilmez mi

İyi yapmisin canim , benimki bugune sarkti :/ Evdeki farenin pesinde helak olduk
o sıkıntını okudum canım bende üst katta oturmama rağmen kiradayken. minik bir fare girmişti klasik yöntem uyguladık kapan ve peynir ile sucuk koyduk bir kaç yere 3 günün sonunda yakalandıı..

o sıkıntını okudum canım bende üst katta oturmama rağmen kiradayken. minik bir fare girmişti klasik yöntem uyguladık kapan ve peynir ile sucuk koyduk bir kaç yere 3 günün sonunda yakalandıı..

Bizimki asma tavanda oldugundan minik kartonlara yapistirici surmekten baska bisey yapamiyoruz, kapan sigmiyor , zehir falan da koyamiyoruz tavan arasinda ölürse kokar orada diye.Tek yol kenardaki kartona yapismasi ama yapismiyor bacaksiz Sanirim sizinki kadar minik degil bizimki

Aman fazla doldurmaBenim allerjim var sonra nefes alamıyorumYaramıyor galiba

Bende de var nefes darligi sorunu nevos Ama ozellikle bu fareden sonra (eve inmedigi halde) her tarafi camasir suyu ile ovmadan rahatlayamiyorum Cocuklari bile camasir suyuna basasim var

doğru söylüyorsun ölürse kokar o yapışkanlarda pek bişe yaramıyor benimki minikti canım yakalanınca yüzüne baktım o kaa şeker bişeydiki ama evde ne işin var diyede sitem etmiştim.

doğru söylüyorsun ölürse kokar o yapışkanlarda pek bişe yaramıyor benimki minikti canım yakalanınca yüzüne baktım o kaa şeker bişeydiki ama evde ne işin var diyede sitem etmiştim.

Ahahhaah İsin komik tarafi da o ya zaten Bende yemek yapinca tavanda kosusturuyor haylaz , acaba azicik yukari biraksam mi diye geciriyorum aklimdan Hem istemiyiz hemde kiyamiyoz İlahi biz

Bende de var nefes darligi sorunu nevos Ama ozellikle bu fareden sonra (eve inmedigi halde) her tarafi camasir suyu ile ovmadan rahatlayamiyorum Cocuklari bile camasir suyuna basasim var
Çocuklardan uzak dur başka nereyi istiyorsan orayı çamaşır suyu ile yıka

Hu hu ben geldim kızlar,herkes nasıl?Burası niye bu kadar sessiz,sayfalar hiç ilerlememiş Nevreste canım? Tüm tariflere baktım,güzel dileklerimi diledim geldim,herkes birbirinden iddialı maşaallah nuryolu sen nasılsın canım?

Merhaba canım hoşgeldin sefalar getirdinBen iyiyim çok şükür sen nasılsın
Tesadüf olarak herkesin işleri var Sayfalar ilerlemiyorAma tarifler gelmeye devam ediyor
nuryolu pek nazlandı bize balık yapmıyor

Tutup saçlarından sürüyüp getirseydin,niye nazlanıyormuş bakayım
Nasıl bir tesadüf bu böyle ya,sayfaya bir girdim 20.sayfa acaba yanlış yere mi girdim diye bir daha baktımGerçi ben de çok gelmiyorum ama buradaki muhabbetleri seviyorum.

Tarifler gerçekten çok iddialı hepsine ayrı ayrı bayıldım.

Netinde problem var bu aralar yoksa tutacağım
Sahiden herkesin işleri var Acaba beni artık sevmiyorlar mıBohçamı toplayıp gitsem mi
Evet sende gelmiyorsun beni yalnız bırakıyorsunNasıl eski arkaşsın
Biraz daha ağlarsam bana acırlar belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…