- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
Netinde problem var bu aralar yoksa tutacağım
Sahiden herkesin işleri varAcaba beni artık sevmiyorlar mı Bohçamı toplayıp gitsem mi
Evet sende gelmiyorsun beni yalnız bırakıyorsunNasıl eski arkaşsın
Biraz daha ağlarsam bana acırlar belki
Sağol canım öyledirSeni sevmeyen ölsün Nevoşum,seviyorlardır da dediğine göre işleri var demekki,araya bir de 15 tatil falan girdi ya millet ondan dağılmıştır,yakında herkes toparlanır.
Geldim işte,hep gelip hal hatır sormuyormuyum,baktım senin sesin soluğun çıkmıyor bir bakayım dedim,peki ya sen? insan profilime bir nokta bari koyar beni hatırladığına dairEn iyi savunma hücumdur
Bu sıra bende yoğunum Nevoşum,hem şahsi özel işlerim var hem de dükkanın dekoruyla uğraşıyorum,bir de gelen giden çok oldu bu sıra,yoksa hep gelirim Nevoşum
o lafın gelişi,tabii kimse ölmesin,tabii gel arada karalamasanda beğen git ki havam olsun editör arkadaşım var diyeSağol canım öyledirAman kimse ölmesin
Çok haklısın canım sahiden çok ayıp ediyorumBundan sonra gelirim inşaallah
Canım aslında bende çok yoğunumGeceleri takılmaya çalışıyorum.Gündüzleri genel olarak bakıp kaçıyorum
Allah kolaylık versin canımHayırdır ne dükkanı
Tamam gelirim bundan sonrao lafın gelişi,tabii kimse ölmesin,tabii gel arada karalamasanda beğen git ki havam olsun editör arkadaşım var diye
Ben de genelde gececiyim canım,gündüzleri dışarı olmasa ev işiyle uğraştığım için hızlı hızlı saniyelik girip çıkıyorum genelde,akşamları da keyif yapıyorum dinleniyorum buraya giriyorum,sonrada eşim diyor ki niye geç yatıyorsun,ne yapayım anca sıra geliyor.
Bizim hediyelik eşya dükkanı,yaza hazırlık yapıyoruz,tadilat,dekor vs...ben genelde sabahtan gidiyorum geliyorum.
Tamam gelirim bundan sonraAma sonra bıktım profili kapatacağım diye sızlanma
Aynen canım bende öyleyim gündüzleri çok nadir gelebiliyorumGeceleri kafa dağıtmak için hep buralardayım Eşim alıştı artık 5.5 yıldır çoğunlukla geceleri takılıyorum
Hayırlı olsun canım,işleriniz rast gider inşaallah
Canım benim çocuklar var fakat eş,dost akraba(kayınvalide,görümce,elti,anne,kardeş)yok hepsi uzaktalar.Öyle olunca çok fazla gelen giden yok.Benim koşturmam işlerim ve çocuklar sadece ,öyle olunca yetiştiriyorumYok yok kapatmam,sen gel
Valla sen de 3 çocuk var,ben de o bile yokken işleri yetiştiremiyorum,sürekli koşuşturmaca halindeyim,bir bakıyorum akşam olmuş;senin gibi hem çocuğu olup hem herşeye yetişen kadınlara cidden saygı duyuyorum
Amin canım herkesin işleri rast gitsin inşaallah,herkesin işi zincirleme birbirine bağlı
Heh tamam şimdi anladım;benim anne tarafıda baba tarafıda hep burada olduğu için bitmiyor sanırım,düşün bir de annemler 12 kardeş,babamlar 7,birde her amca,teyze,hala,dayınında en az 3 er çocuğu var,düşün artık kuzen vs...sayısınıCanım benim çocuklar var fakat eş,dost akraba(kayınvalide,görümce,elti,anne,kardeş)yok hepsi uzaktalar.Öyle olunca çok fazla gelen giden yok.Benim koşturmam işlerim ve çocuklar sadece ,öyle olunca yetiştiriyorumBelki akrabalar olsa bu kadar yetiştiremem
Amin inşaallahİşlerimiz hep rast gitsin inşaallah
Ne güzel canım çok şanslısınHeh tamam şimdi anladım;benim anne tarafıda baba tarafıda hep burada olduğu için bitmiyor sanırım,düşün bir de annemler 12 kardeş,babamlar 7,birde her amca,teyze,hala,dayınında en az 3 er çocuğu var,düşün artık kuzen vs...sayısınıonlarda hep burada yaşıyor,yani tüm sülale Antalyaya yayılmış durumdayız,o yüzden bitmiyor benim gelen giden desene,haklısın valla
İkiside güzel Nevoşum,hem kocaman bir ailenin olması,hemde eş dost akrabayla birlikte olunması...Sen de çok şanslısın...Ne güzel canım çok şanslısınBenim eşim ve çocuklarımdan başka hiç kimsem yok Birde arkadaşlar falan Hepsi Malatya'da,Öyle olunca genel olarak çok fazla yoğun olmuyorum. kkya vakit kalıyor
Çok şükür canımİkiside güzel Nevoşum,hem kocaman bir ailenin olması,hemde eş dost akrabayla birlikte olunması...Sen de çok şanslısın...
Sizin tayin çıkmadı değil mi,çok üzülmüştüm,inşaallah bu sene çıkar ve sen de en kısa zamanda sizde memleketinize dönersiniz,var değil mi öyle bir umut?
Burası da kocaman bir aile,üzüntülerimizide,sevinçlerimizide,hastalığımızıda,doğumumuzuda hep birlikte paylaşıyoruz,iyi ki burası var
İyigeceler Nevoşum az dolaşıp çıkayım ben
Merhaba canım hoşgeldin sefalar getirdinBen iyiyim çok şükür sen nasılsın
Tesadüf olarak herkesin işleri varSayfalar ilerlemiyor Ama tarifler gelmeye devam ediyor
nuryolu pek nazlandı bize balık yapmıyor
Tutup saçlarından sürüyüp getirseydin,niye nazlanıyormuş bakayım
Nasıl bir tesadüf bu böyle ya,sayfaya bir girdim 20.sayfa acaba yanlış yere mi girdim diye bir daha baktımGerçi ben de çok gelmiyorum ama buradaki muhabbetleri seviyorum.
Tarifler gerçekten çok iddialı hepsine ayrı ayrı bayıldım.
Tabi Nur'cum beni hiç kırma hemen balığını yap gelSeni mi kircam ya nevos yarin eklerim bi balik yimee
Nu yüzlüm,datlum,kıymetlimNevos bana kiyamiyorr prensescimKiymetlimm o benimm Yahu ne nazi , valla balik yemegi bilmiyorum Ama yaptim bisiler ekleyiveririm yarin , maksat yarisma senlensin ahahhaaa
Sağol canımCaylar benddeeennnEllerine saglik nevoscum , acayip guzel gorunuyor Afiyet seker olsunn
Sağol canım
Oğlum için yaptım yarın okula götürecekKaç gündür istiyor
Ancak bugün fırsatım oldu
Sadece oğlum için değil arkadaşlarına götürmek istiyorNe guzel gorunuyor ,Afiyet sifa olsun kuzucugaBende pogaca yaptim bugun oglum icin ama yine hasta , yarin okula gidebilirse goturur artik . Okul kantinlerine guvenim 0 , faydali tek bir yiyecek bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?