Deniz Ürünleri Balık ve Deniz Ürünleri ; Denizden babam çıksa yerim ! - Oylaması

En başarılı bulduğunuz balık ve deniz ürünleri tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.215
  • Anket Kapalı .

Seni sevmeyen ölsün Nevoşum,seviyorlardır da dediğine göre işleri var demekki,araya bir de 15 tatil falan girdi ya millet ondan dağılmıştır,yakında herkes toparlanır.

Geldim işte,hep gelip hal hatır sormuyormuyum,baktım senin sesin soluğun çıkmıyor bir bakayım dedim,peki ya sen? insan profilime bir nokta bari koyar beni hatırladığına dairEn iyi savunma hücumdur

Bu sıra bende yoğunum Nevoşum,hem şahsi özel işlerim var hem de dükkanın dekoruyla uğraşıyorum,bir de gelen giden çok oldu bu sıra,yoksa hep gelirim Nevoşum

Sağol canım öyledirAman kimse ölmesin
Çok haklısın canım sahiden çok ayıp ediyorumBundan sonra gelirim inşaallah
Canım aslında bende çok yoğunumGeceleri takılmaya çalışıyorum.Gündüzleri genel olarak bakıp kaçıyorum
Allah kolaylık versin canımHayırdır ne dükkanı

o lafın gelişi,tabii kimse ölmesin,tabii gel arada karalamasanda beğen git ki havam olsun editör arkadaşım var diye

Ben de genelde gececiyim canım,gündüzleri dışarı olmasa ev işiyle uğraştığım için hızlı hızlı saniyelik girip çıkıyorum genelde,akşamları da keyif yapıyorum dinleniyorum buraya giriyorum,sonrada eşim diyor ki niye geç yatıyorsun,ne yapayım anca sıra geliyor.
Bizim hediyelik eşya dükkanı,yaza hazırlık yapıyoruz,tadilat,dekor vs...ben genelde sabahtan gidiyorum geliyorum.

Tamam gelirim bundan sonraAma sonra bıktım profili kapatacağım diye sızlanma
Aynen canım bende öyleyim gündüzleri çok nadir gelebiliyorum Geceleri kafa dağıtmak için hep buralardayımEşim alıştı artık5.5 yıldır çoğunlukla geceleri takılıyorum
Hayırlı olsun canım,işleriniz rast gider inşaallah

Yok yok kapatmam,sen gel

Valla sen de 3 çocuk var,ben de o bile yokken işleri yetiştiremiyorum,sürekli koşuşturmaca halindeyim,bir bakıyorum akşam olmuş;senin gibi hem çocuğu olup hem herşeye yetişen kadınlara cidden saygı duyuyorum

Amin canım herkesin işleri rast gitsin inşaallah,herkesin işi zincirleme birbirine bağlı

Canım benim çocuklar var fakat eş,dost akraba(kayınvalide,görümce,elti,anne,kardeş)yok hepsi uzaktalar.Öyle olunca çok fazla gelen giden yok.Benim koşturmam işlerim ve çocuklar sadece ,öyle olunca yetiştiriyorumBelki akrabalar olsa bu kadar yetiştiremem
Amin inşaallahİşlerimiz hep rast gitsin inşaallah

Heh tamam şimdi anladım;benim anne tarafıda baba tarafıda hep burada olduğu için bitmiyor sanırım,düşün bir de annemler 12 kardeş,babamlar 7,birde her amca,teyze,hala,dayınında en az 3 er çocuğu var,düşün artık kuzen vs...sayısınıonlarda hep burada yaşıyor,yani tüm sülale Antalyaya yayılmış durumdayız,o yüzden bitmiyor benim gelen giden desene,haklısın valla

Ne güzel canım çok şanslısınBenim eşim ve çocuklarımdan başka hiç kimsem yokBirde arkadaşlar falanHepsi Malatya'da,öyle olunca genel olarak çok fazla yoğun olmuyorum.kkya vakit kalıyor

Ne güzel canım çok şanslısınBenim eşim ve çocuklarımdan başka hiç kimsem yokBirde arkadaşlar falanHepsi Malatya'da,Öyle olunca genel olarak çok fazla yoğun olmuyorum.kkya vakit kalıyor
İkiside güzel Nevoşum,hem kocaman bir ailenin olması,hemde eş dost akrabayla birlikte olunması...Sen de çok şanslısın...

Sizin tayin çıkmadı değil mi,çok üzülmüştüm,inşaallah bu sene çıkar ve sen de en kısa zamanda sizde memleketinize dönersiniz,var değil mi öyle bir umut?

Burası da kocaman bir aile,üzüntülerimizide,sevinçlerimizide,hastalığımızıda,doğumumuzuda hep birlikte paylaşıyoruz,iyi ki burası var

İyigeceler Nevoşum az dolaşıp çıkayım ben

Çok şükür canım
Yok canım geçen yıl çıkmadı bu yıl yine deneyeceğiz nasip bakalımAslında bizde alıştık 14 yıl bitmek üzere dışardayız..
Aynen canım burayı ve sizleri çok seviyorum
Hayırlı geceler canım

Nevos bana kiyamiyorr prensescim Kiymetlimm o benimm Yahu ne nazi , valla balik yemegi bilmiyorum Ama yaptim bisiler ekleyiveririm yarin , maksat yarisma senlensin ahahhaaa

Sağol canım
Oğlum için yaptım yarın okula götürecekKaç gündür istiyor
Ancak bugün fırsatım oldu

Ne guzel gorunuyor ,Afiyet sifa olsun kuzucuga Bende pogaca yaptim bugun oglum icin ama yine hasta , yarin okula gidebilirse goturur artik . Okul kantinlerine guvenim 0 , faydali tek bir yiyecek bile yok

Ne guzel gorunuyor ,Afiyet sifa olsun kuzucuga Bende pogaca yaptim bugun oglum icin ama yine hasta , yarin okula gidebilirse goturur artik . Okul kantinlerine guvenim 0 , faydali tek bir yiyecek bile yok
Sadece oğlum için değil arkadaşlarına götürmek istiyorYemekten sonra arada tatlı olarak yiyecekler benimki anaokulu
Geçmiş olsun canım,okul açıldı yine başladılarKalabalık ortamlarda oluyorUmarım iyileşirSeninde ellerine sağlık
Kantine bende karşıyım canım kızlarım bile kantinden birşey almıyorlarHergün ben hazırlayıp çantalarına koyuyorumBenimkiler alıştı kantin yiyeceklerini beğenmiyorlar zaten,benimde işime geliyorHepsi sağlıksız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…