Deniz Ürünleri Balık ve Deniz Ürünleri ; Denizden babam çıksa yerim ! - Oylaması

En başarılı bulduğunuz balık ve deniz ürünleri tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.215
  • Anket Kapalı .
o_OÖteki kategorilerde kimin 1.olacağı hakkında tahminim doğru çıkmıştı.Balık kategorisinde de nuryolu nuryolu gözü kapalı alır diyordum ama görüyorum ki arada bayağı fark var.:KK64:Acaba nasıl olsa alır deyip ,başka seçeneğe de ılımlı bakan var mı?(benim gibi)

o_OÖteki kategorilerde kimin 1.olacağı hakkında tahminim doğru çıkmıştı.Balık kategorisinde de nuryolu nuryolu gözü kapalı alır diyordum ama görüyorum ki arada bayağı fark var.:KK64:Acaba nasıl olsa alır deyip ,başka seçeneğe de ılımlı bakan var mı?(benim gibi)
Canım benim ilk ne sonuç çıkıyorsa öyle devam ediyor genelde . Belkide hanımlar çok oy alana oy kullanıp geçiyor olabilir .
Benimde favorilerim vardı , ama oy almaz değigim tabaklar şaşırtıyor beni . Sunum yapmayan bile derece alıyor mesela . Hanımların neye göre oy kullandıklarını çözemedim :-)
Paella mesela favorimdi . Nur'un pilavıda , birde kakaonun tabagıda çok şıktı .nanişin karışık tabagıda .
Hamsi vazgeçilmezimiz diyebilirsiniz fakat kağıtta hamsi tarifi bence kılçıksız hamsiden daha güzel ve gösterişli bir tarifti .. Tabi bunlar benim görüşlerim :-) ..

Son düzenleme:
Tatlı dedin orda duracaksin 15 yaşından beri yaparım, önce su kahvaltı masasında 1.olayında sonra pasta :cool::cool:
Naniş derece alana kadar devam diyosun yani :-)
Kahvaltı kategörisine normal bir kahvaltımızı çekip koyacagım :D

Back
X