Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Deniz ÜrünleriBalık ve Deniz Ürünleri ; Denizden babam çıksa yerim ! - Oylaması
canım sağol güzel düşüncelerin içinişte giriyordum ben işten ayrıldım şu aralar işten alacağım tazminatlarla uğraşıyorum. o yüzden pek giremiyorum şu andada bir cafeden girdim canım iş yerine emailler atmak içn. evde net yoktu almak şart oldu canım .. öpüyorum görüşürüz..
canım sağol güzel düşüncelerin içinişte giriyordum ben işten ayrıldım şu aralar işten alacağım tazminatlarla uğraşıyorum. o yüzden pek giremiyorum şu andada bir cafeden girdim canım iş yerine emailler atmak içn. evde net yoktu almak şart oldu canım .. öpüyorum görüşürüz..
Oyum NNana
ve Kakao ve Ben
'e gitti
Bu yarismada aeben
@be_ni_12 RRoseAnge
Yerili somon tarifi (kullanici adini hatirlayamadim) cok begendim ve oylamanin boyle ucurum farkla ilerlemesine cok sasirdim Boyle şık ve hos sunumlarin oylarinin miktari beni uzdu FAZLANAZLI
'cim yanlis anlama , sozum sana degil canim Ellerine saglik
len sızden olsa olsa patates kızartmasıyla kola olur yanınızada muneyı alırsınız hamburger nıyetıne al sana menu kampanya yapında barı alanınız olsun puhahahahhahahahhahahah
Oyum NNana
ve Kakao ve Ben
'e gitti
Bu yarismada aeben
@be_ni_12 RRoseAnge
Yerili somon tarifi (kullanici adini hatirlayamadim) cok begendim ve oylamanin boyle ucurum farkla ilerlemesine cok sasirdim Boyle şık ve hos sunumlarin oylarinin miktari beni uzdu FAZLANAZLI
'cim yanlis anlama , sozum sana degil canim Ellerine saglik
Teşekkür ederim tatlım
Benimde epey sasirdigim yarışma oldu, sen1, kakao abla 2 ve aeben ablam da üç olur ben 4 le yine giremem diyordum ama sıra kılçıksız hamsi tava ile şaştı
len sızden olsa olsa patates kızartmasıyla kola olur yanınızada muneyı alırsınız hamburger nıyetıne al sana menu kampanya yapında barı alanınız olsun puhahahahhahahahhahahah