Deniz Ürünleri Balık ve Deniz Ürünleri ; Denizden babam çıksa yerim ! - Oylaması

En başarılı bulduğunuz balık ve deniz ürünleri tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.215
  • Anket Kapalı .
Naniş derece alana kadar devam diyosun yani :-)
Kahvaltı kategörisine normal bir kahvaltımızı çekip koyacagım :KK70:
Ayy ablam önceki hedefim ilk üçe girip çekilecektim ama çok fena gurur meselesi yaptım. Yahu neden olmuyor hadi ilkinde özgün yemek olacak sanıp yapılmıştım ya bu ikisi :KK70::KK70:ben kahvaltıya birilerini toplarım artık :KK22:

Naniş derece alana kadar devam diyosun yani :-)
Kahvaltı kategörisine normal bir kahvaltımızı çekip koyacagım :KK70:
Ablam bende 2 dlm kızarmış ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 3-5 zeytin, 2 dlm peynir, 2 çeri domates ve yeşil çay tabağımı paylasayim ay kesin benim gibi diyet madurlarindan oyları toplarım ha :KK53::KK53:

o_OÖteki kategorilerde kimin 1.olacağı hakkında tahminim doğru çıkmıştı.Balık kategorisinde de nuryolu nuryolu gözü kapalı alır diyordum ama görüyorum ki arada bayağı fark var.:KK64:Acaba nasıl olsa alır deyip ,başka seçeneğe de ılımlı bakan var mı?(benim gibi)
Bende kesin nuryolu nuryolu alır demiştim ama çok şaşırdım :eek:

oyumu kullandım ızgara tadında kağıtta hamsi tarifi ile clemantin clemantin ve kajun baharatlı balık ızgara ile aeben aeben e verdim

ama bi oyum daha olsaydı çipuralara verirdim.
karışık tabakta hoşuma gitti ama iki oy ile bu kadar :)

oyumu kullandım ızgara tadında kağıtta hamsi tarifi ile clemantin clemantin ve kajun baharatlı balık ızgara ile aeben aeben e verdim

ama bi oyum daha olsaydı çipuralara verirdim.
karışık tabakta hoşuma gitti ama iki oy ile bu kadar :)
Bende birini kajun baharatlı balık ızgaraya verdim .Sonradan kajunu bilmiyorum ya tadı kötüyse dedim:KK70:,baharatın içeriğine baktım,neyse ki beğendiğim tatlarmış.Balık ızgaraya dayanamam.:KK45:

Back
X