Deniz Ürünleri Balık ve Deniz Ürünleri ; Denizden babam çıksa yerim ! - Oylaması

En başarılı bulduğunuz balık ve deniz ürünleri tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.215
  • Anket Kapalı .
Ben kaçar bugun temizlik yapmaktan canım çıktı , yarına 5-6 arkadaşım gelecek , tirileçe ve pastane kurabiyesi yaptım yarında börek salata derken yarını atlatırım inşallah , iyi geceler :68:

şaşırtıcı bir şey ama öyle benimde çok beğendiğim tarifler oldu iki oy hakkım olduğu için iki kişiye verdim ama tadını tahmin edebildiğim şeylerdi :KK50:

ben bu sayfayı çok takip edemiyorum ama birisi şunu yazmış ay aynı annemin yaptığı gibi olmuş :KK19:

kajun baharatını hiç kullanmadım ama muhakkak alıp deneyeceğim.

Evet canim haklisin :KK19: Zaten mevzu yarismacilar degil , anlatmak istedigimi bi ornekle anlatiyim ...Mesela en altta iki cipura gorseli var...Biri tepside ,biri amerikan serviste ve porselen tabakta, simdi o tepsidekinin oyu diger sunumu ikiye katlamis olusu abesle istigal etmis onu anlatmaya calistim. Tamamen oy veren arkadaslara binaen soyledigim bisey :KK19: Kirmak istemem kimseyi.Hepimiz emek verdik gayette guzel tarifler ogrendik. Tekrar ellerine saglik canim :kk77:
Gelsin kahvaltilaaaarrr :rolleyes:

Evet canim haklisin :KK19: Zaten mevzu yarismacilar degil , anlatmak istedigimi bi ornekle anlatiyim ...Mesela en altta iki cipura gorseli var...Biri tepside ,biri amerikan serviste ve porselen tabakta, simdi o tepsidekinin oyu diger sunumu ikiye katlamis olusu abesle istigal etmis onu anlatmaya calistim. Tamamen oy veren arkadaslara binaen soyledigim bisey :KK19: Kirmak istemem kimseyi.Hepimiz emek verdik gayette guzel tarifler ogrendik. Tekrar ellerine saglik canim :kk77:

evet ikiside Çipura ve neredeyse aynı aldığı oylar farklı kim neye göre oy veriyor kimi şıklığa sunuma kimisi farklılığa kimisi uğraşa kimisi bildiği lezzete herkes farklı farklı

haklısın canım hepimizin eline sağlık yapacağım birkaç tarif var mesela

ay çok teşekkür ederim canım :KK68:
valla ben hamsi de pek sevmem istavritçiyim dir ya da levrek çipura :))

hamsi güzeli sevdim bunu:KK39:
Hamsiyi önceden çok severdim ama her hafta yapmaktan,kokusundan bıktım artık:confused:.Oğlum sevdiği için mecbur alıyorum ama kendime ayrı olarak istavrit veya palamut alıyorum.:KK45:

Supersın arkadasım cok guzel bır tespıt olmus:KK19:
Bende sasirdim direk tepsideki resmi koysaymisim olurmus:KK70: tabaga alayim diye ugrastim bide:KK70:

Oyumu " ızgara tadında kağıtta hamsi " ve " hamsili pilav " dan yana kullandım . :kk77::kk77::kk77:
Herkese bol şans ...

Back
X