Deniz Ürünleri Balık ve Deniz Ürünleri ; Denizden babam çıksa yerim ! - Oylaması

En başarılı bulduğunuz balık ve deniz ürünleri tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.215
  • Anket Kapalı .
Keşkem ben de katılaydım yarışmaya.
Gerçi şu ara yemek yiyecek vaktim bile yok ama:KK47:

Oyum N Nana ve @Kakao ve Ben 'e gitti :kk77:
Bu yarismada aeben aeben @be_ni_12 @RoseAnge Yerili somon tarifi (kullanici adini hatirlayamadim) cok begendim ve oylamanin boyle ucurum farkla ilerlemesine cok sasirdim :KK45: Boyle şık ve hos sunumlarin oylarinin miktari beni uzdu :KK43:
FAZLANAZLI FAZLANAZLI 'cim yanlis anlama , sozum sana degil canim :KK19: Ellerine saglik :KK60:

bende börek kategorisinde çok şaşırmıştım :KK57:

amacım eğlenmekti o akşam ben o hamsiyi yapıyordum yapmışken katıldım :KK45:

börekten sonra neden şaşırdınız ki anlamadım :cool:

en basit tarifler dereceye girince o zaman anladım ki insanlar hep yediği bildiği şeye oy veriyor:KK25:uğraşa ya da farklılığa değil.
en iddiasız tarifimdi doğrusu:KK24:

yanlış anlamıyorum canım neden anlıyım :KK60:

bende börek kategorisinde çok şaşırmıştım :KK57:

amacım eğlenmekti o akşam ben o hamsiyi yapıyordum yapmışken katıldım :KK45:

börekten sonra neden şaşırdınız ki anlamadım :cool:

en basit tarifler dereceye girince o zaman anladım ki insanlar hep yediği bildiği şeye oy veriyor:KK25:uğraşa ya da farklılığa değil.
en iddiasız tarifimdi doğrusu:KK24:

yanlış anlamıyorum canım neden anlıyım :KK60:
Evet doğru ben önceki yorumumda yazmış bulundum ama bu açıdan düşünmemiştim Hoppane kadar uğraş yarışması değil sonuçta,kişi alışılagelmiş olduğu şeyi beğeniyor ve seçiyor.. :KK28:

Evet doğru ben önceki yorumumda yazmış bulundum ama bu açıdan düşünmemiştim Hoppane kadar uğraş yarışması değil sonuçta,kişi alışılagelmiş olduğu şeyi beğeniyor ve seçiyor.. :KK28:
şaşırtıcı bir şey ama öyle benimde çok beğendiğim tarifler oldu iki oy hakkım olduğu için iki kişiye verdim ama tadını tahmin edebildiğim şeylerdi :KK50:

ben bu sayfayı çok takip edemiyorum ama birisi şunu yazmış ay aynı annemin yaptığı gibi olmuş :KK19:

kajun baharatını hiç kullanmadım ama muhakkak alıp deneyeceğim.

Oyum N Nana ve @Kakao ve Ben 'e gitti :kk77:
Bu yarismada aeben aeben @be_ni_12 @RoseAnge Yerili somon tarifi (kullanici adini hatirlayamadim) cok begendim ve oylamanin boyle ucurum farkla ilerlemesine cok sasirdim :KK45: Boyle şık ve hos sunumlarin oylarinin miktari beni uzdu :(
FAZLANAZLI FAZLANAZLI 'cim yanlis anlama , sozum sana degil canim :KK19: Ellerine saglik :KK60:
Yarişma sonucu belli oldu sayılır , o yüzden yazayım :-) aslında bu yarışmaya katılmak gibi bir düşüncem yoktu , taki tesadüf balık aldıgım gün ,nanişin, abla şöyle bir tarifle katılsam nasıl olur demesiyle Bende Karar verdim . Aslinda birtek amacım vardı oda ilk 3'e girmek ve proluk kazanmak , e sen zaten prosun dediğinizi duyar gibiyim .:-) amacım prolugu cadının birine hediye etmekti :-) o kendini bilir ;).
Nasip diğer yarışmalara artık :-)

Dereceye giren arkadaşları şimdiden kutlarım :68:

Son düzenleme:
şaşırtıcı bir şey ama öyle benimde çok beğendiğim tarifler oldu iki oy hakkım olduğu için iki kişiye verdim ama tadını tahmin edebildiğim şeylerdi :KK50:

ben bu sayfayı çok takip edemiyorum ama birisi şunu yazmış ay aynı annemin yaptığı gibi olmuş :KK19:

kajun baharatını hiç kullanmadım ama muhakkak alıp deneyeceğim.
Evet onu bende merak ettim,bende alacağım :KK19:

Teşekkür ederim tatlım :KK60:
Benimde epey sasirdigim yarışma oldu, sen1, kakao abla 2 ve aeben ablam da üç olur ben 4 le yine giremem diyordum ama sıra kılçıksız hamsi tava ile şaştı :confused::confused:

Estagfrllah canim , ben kendimi kayirarak konustum yanlis anlasilmasin ;)

Yarişma sonucu belli oldu sayılır , o yüzden yazayım :-) aslında bu yarışmaya katılmak gibi bir düşüncem yoktu , taki tesadüf balık aldıgım gün ,nanişin, abla şöyle bir tarifle katılsam nasıl olur demesiyle Karar verdim . Aslinda birtek amacım vardı oda ilk 3'e girmek ve proluk kazanmak , e sen zaten prosun dediğinizi duyar gibiyim .:-) amacım prolugu cadının birine hediye etmekti :-) o kendini bilir :KK66:.
Nasip diğer yatışmalara artık :-)
hediye edilebiliyor mu öyle bende pro yum

Yarişma sonucu belli oldu sayılır , o yüzden yazayım :-) aslında bu yarışmaya katılmak gibi bir düşüncem yoktu , taki tesadüf balık aldıgım gün ,nanişin, abla şöyle bir tarifle katılsam nasıl olur demesiyle Bende Karar verdim . Aslinda birtek amacım vardı oda ilk 3'e girmek ve proluk kazanmak , e sen zaten prosun dediğinizi duyar gibiyim .:-) amacım prolugu cadının birine hediye etmekti :-) o kendini bilir ;).

Proluk hediye edilmiyor ki canim :KK19: Onu bende dusunmustum ama mumkun olmadi :KK51:

Proluk hediye edilmiyor ki canim :KK19: Onu bende dusunmustum ama mumkun olmadi :KK51:

Yarişma sonucu belli oldu sayılır , o yüzden yazayım :-) aslında bu yarışmaya katılmak gibi bir düşüncem yoktu , taki tesadüf balık aldıgım gün ,nanişin, abla şöyle bir tarifle katılsam nasıl olur demesiyle Bende Karar verdim . Aslinda birtek amacım vardı oda ilk 3'e girmek ve proluk kazanmak , e sen zaten prosun dediğinizi duyar gibiyim .:-) amacım prolugu cadının birine hediye etmekti :-) o kendini bilir :KK66:.
Nasip diğer yarışmalara artık :-)

Dereceye giren arkadaşları şimdiden kutlarım :KK68:
Gönlü büyük ablam benim, seni çok seviyorum :KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

Back
X