Deniz Ürünleri Balık ve Deniz Ürünleri ; Denizden babam çıksa yerim ! - Oylaması

En başarılı bulduğunuz balık ve deniz ürünleri tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.215
  • Anket Kapalı .
Sefilleri oynuyorum :)) oy veren herkese tesekkur ederim :)

Hamsiyi önceden çok severdim ama her hafta yapmaktan,kokusundan bıktım artık.Oğlum sevdiği için mecbur alıyorum ama kendime ayrı olarak istavrit veya palamut alıyorum.
ne yalan diyim küçük balık zor ya büyük balığı fırına at tamam kokusu bile çok olmuyo ama Kızartmada çok kokuyor iki gün çıkmıyor resmen. hem fırında sağlıklı ben istavriti bile mısır ununa bulayıp fırında yapıyorum kızartmadaki gibi çok lezzetli olmuyor ama sağlıklı en azından
Hayırlı saglıklı nıce yıllar mınnosuna ve annene cnm tebrıkler sımdıden uzak ara ondesın
iki kere teşekkür ederim...

tuhaf dimi bu yarışma sonuçları börekten sonra şaşırmıyorum
börekte çok uğraşmıştım halbuki

kahvaltı sofralarında bi yer sofrası yapıp peynir zeytin bi di melemen yapmak lazım sanırım ya da yumurtalı ekmek bu yumurtalı ekmek fikri çok iyi Salçalı ekmekte olabilir.

Bana kalsa bende fırında yapacağımda kızartma ve ızgara harici yemiyorlar.Kokusu içinde balkonda yapıyorum,bekletmeden balık bulaşığını yıkıyorum.

Bana kalsa bende fırında yapacağımda kızartma ve ızgara harici yemiyorlar.Kokusu içinde balkonda yapıyorum,bekletmeden balık bulaşığını yıkıyorum.
kış günü balkon zor olmuyor mu canım benimki kapalı balkon olduğu halde soğuk

en sağlıklısı ızgara çarşıya çıkınca kajun alıçam denemezsem çatlarım

kış günü balkon zor olmuyor mu canım benimki kapalı balkon olduğu halde soğuk

en sağlıklısı ızgara çarşıya çıkınca kajun alıçam denemezsem çatlarım
Benim balkonda sürgülü camlı.Ama balık kokusunu çekmektense üşümeye razıyım.Tavaya dizip içeri kaçıyorum,2 dk sonra kapakla dönderip yine içeri kaçıyorum.Balık tavasıyla olunca fazla zor olmuyor.
Kajunu bende alacağım.Bende merak ettim.

balık tavası ikili olan dimi onu çevirirken yağı akmıyor mu hep bunu merak etmişimdir

balık tavası ikili olan dimi onu çevirirken yağı akmıyor mu hep bunu merak etmişimdir
Cıks.Onu inceledim.Kullanışlı olmadığına karar verdim.

Tava ,dizme şekli böylede kapak resmini bulamadım.Hani dümdüz çelik kapaklar var ya ondan.

Cıks.Onu inceledim.Kullanışlı olmadığına karar verdim.

Tava ,dizme şekli böylede kapak resmini bulamadım.Hani dümdüz çelik kapaklar var ya ondan.
aaa şaka gibi var bende alüminyum dümdüz kapak ama hiç kullanmadım kapağı çeviremem diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…