Deniz Ürünleri Balık ve Deniz Ürünleri ; Denizden babam çıksa yerim ! - Oylaması

En başarılı bulduğunuz balık ve deniz ürünleri tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.215
  • Anket Kapalı .
Keşkem ben de katılaydım yarışmaya.
Gerçi şu ara yemek yiyecek vaktim bile yok ama

bende börek kategorisinde çok şaşırmıştım

amacım eğlenmekti o akşam ben o hamsiyi yapıyordum yapmışken katıldım

börekten sonra neden şaşırdınız ki anlamadım

en basit tarifler dereceye girince o zaman anladım ki insanlar hep yediği bildiği şeye oy veriyoruğraşa ya da farklılığa değil.
en iddiasız tarifimdi doğrusu

yanlış anlamıyorum canım neden anlıyım

Evet doğru ben önceki yorumumda yazmış bulundum ama bu açıdan düşünmemiştim ne kadar uğraş yarışması değil sonuçta,kişi alışılagelmiş olduğu şeyi beğeniyor ve seçiyor..

Evet doğru ben önceki yorumumda yazmış bulundum ama bu açıdan düşünmemiştim ne kadar uğraş yarışması değil sonuçta,kişi alışılagelmiş olduğu şeyi beğeniyor ve seçiyor..
şaşırtıcı bir şey ama öyle benimde çok beğendiğim tarifler oldu iki oy hakkım olduğu için iki kişiye verdim ama tadını tahmin edebildiğim şeylerdi

ben bu sayfayı çok takip edemiyorum ama birisi şunu yazmış ay aynı annemin yaptığı gibi olmuş

kajun baharatını hiç kullanmadım ama muhakkak alıp deneyeceğim.

Yarişma sonucu belli oldu sayılır , o yüzden yazayım aslında bu yarışmaya katılmak gibi bir düşüncem yoktu , taki tesadüf balık aldıgım gün ,nanişin, abla şöyle bir tarifle katılsam nasıl olur demesiyle Bende Karar verdim . Aslinda birtek amacım vardı oda ilk 3'e girmek ve proluk kazanmak , e sen zaten prosun dediğinizi duyar gibiyim . amacım prolugu cadının birine hediye etmekti o kendini bilir .
Nasip diğer yarışmalara artık

Dereceye giren arkadaşları şimdiden kutlarım

Son düzenleme:
Evet onu bende merak ettim,bende alacağım

Teşekkür ederim tatlım
Benimde epey sasirdigim yarışma oldu, sen1, kakao abla 2 ve aeben ablam da üç olur ben 4 le yine giremem diyordum ama sıra kılçıksız hamsi tava ile şaştı

Estagfrllah canim , ben kendimi kayirarak konustum yanlis anlasilmasin

hediye edilebiliyor mu öyle bende pro yum

Proluk hediye edilmiyor ki canim Onu bende dusunmustum ama mumkun olmadi

Proluk hediye edilmiyor ki canim Onu bende dusunmustum ama mumkun olmadi

Gönlü büyük ablam benim, seni çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…